- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.870
- 37
napsın adamcagız hayat onun ıcın ne zor gecmıstırBabam yarı ölü gibi biri her şeye nötr gazetecokur bulmaca çözer sokak hayvanlarını besler hiç bir şeye karışmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
napsın adamcagız hayat onun ıcın ne zor gecmıstırBabam yarı ölü gibi biri her şeye nötr gazetecokur bulmaca çözer sokak hayvanlarını besler hiç bir şeye karışmaz
Hiç de zor geçmedi yemeği çayı kahvesi hiç eksik olmadı bugüne kadar ütüsüz dışarıya adımını atmadı gayette güzel geçiyor hayatı sen bizi ne sanıyorsunnapsın adamcagız hayat onun ıcın ne zor gecmıstır
Karın tokluğuna yasamısHiç de zor geçmedi yemeği çayı kahvesi hiç eksik olmadı bugüne kadar ütüsüz dışarıya adımını atmadı gayette güzel geçiyor hayatı sen bizi ne sanıyorsun
ayni seyi yaziyorum...Hiç de zor geçmedi yemeği çayı kahvesi hiç eksik olmadı bugüne kadar ütüsüz dışarıya adımını atmadı gayette güzel geçiyor hayatı sen bizi ne sanıyorsun
“Evlat olsa sevilmez” cumlesindeki evlatsiniz. Gulduk eglendik ama bu kadarina da pes!Hiç de zor geçmedi yemeği çayı kahvesi hiç eksik olmadı bugüne kadar ütüsüz dışarıya adımını atmadı gayette güzel geçiyor hayatı sen bizi ne sanıyorsun
Hiç de zor geçmedi yemeği çayı kahvesi hiç eksik olmadı bugüne kadar ütüsüz dışarıya adımını atmadı gayette güzel geçiyor hayatı sen bizi ne sanıyorsun
Adam kendini resmen güç tasarrufu moduna almış.Hiç de zor geçmedi yemeği çayı kahvesi hiç eksik olmadı bugüne kadar ütüsüz dışarıya adımını atmadı gayette güzel geçiyor hayatı sen bizi ne sanıyorsun
Ya konu cok sinirimi bozdu konu sahibi daha da bozdu sinirlenince de gülme gelir bana yorumlarda ayrı alem kopup duruyorumAdam kendini resmen güç tasarrufu moduna almış.
Abideki adamlık beni teskin ediyor.Ya konu cok sinirimi bozdu konu sahibi daha da bozdu sinirlenince de gülme gelir bana yorumlarda ayrı alem kopup duruyorum
İşte fazilet işte adam gibi adamlıkAbideki adamlık beni teskin ediyor.
Yengem ne biliyor da canına tak edecekmiş ? Her şeyden habersiz
Abideki adamlık beni teskin ediyor.
Önemli vakaları anlatıyordur, anası bacısının aldığı nefese kadar rapor edecek değil tabi adam.Sonra niye karmaşık entrikalara girmeyin diyoruz.
Ciddi ciddi olaylardan yengenin haberi yok mu diyorsunuz? Abiniz karısından olanları niye saklasın? Eşinden telefonu köşe bucak saklayıp otel koridorlarından mı arıyor sizi?
Yengenin canına tak etmez bu arada, kalbiniz rahat olsun.
Keyfine bakıyordur, siz de bakın bence yaşam bu tip kavgalar için çok kısa
Şuna safsın iyi nıyetlısın demeyın Allah aşkına kendimi kesecem şimdi
Bu safsa bız neyız
Takip edemedim ilgili yenge hâlâ gelmedi mi konuya?