- 11 Aralık 2018
- 39.755
- 246.438
Benim görümcem de (kendisini severim) hayatıyla ilgili detayları bilmediğimi sanıyorYengem ne biliyor da canına tak edecekmiş ? Her şeyden habersiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim görümcem de (kendisini severim) hayatıyla ilgili detayları bilmediğimi sanıyorYengem ne biliyor da canına tak edecekmiş ? Her şeyden habersiz
Nolur yap da mahkemelik olBunlar çok abartılı olmuş yapmak istesek farklı Bir şeyler koyarız içine kurt düşecek kadar yeterli olur ama yapmıyoruz. Böyle fikirlerinizi de kendinize saklayın
Bence mahkemeyle bile uğraşmaz bu tiplerin yüzünü görmemek için. Abiyi ömür boyu kaybedebilirler.Nolur yap da mahkemelik ol
Abi en iyi avukatı tutar sizi süründürmek için
Ya niye böyle yazıldı ben bulamadım o yorumusırf o ''adam guc tasarrufuna almıs kendısını ''yorumunu okumak ıcın esıme konunun kendısını okudum
bu arada esımın konu ıcın soyledıklerı de '' allah akıl fıkır versın'' oldu
Hepimiz bunun için dua ediyoruz şuvan umutsuzun yengesinden bile daha çok dua aldı bu konudaki yengeBence mahkemeyle bile uğraşmaz bu tiplerin yüzünü görmemek için. Abiyi ömür boyu kaybedebilirler.
Abi mahkemeye verir benceBence mahkemeyle bile uğraşmaz bu tiplerin yüzünü görmemek için. Abiyi ömür boyu kaybedebilirler.
Kk tek yürek oldu yengenin bir ömür sırtı yere gelmez.Hepimiz bunun için dua ediyoruz şuvan umutsuzun yengesinden bile daha çok dua aldı bu konudaki yenge
Ay bide umutsuz vardı demi ya dur şimdi mutfaklarını bozup yengeye taşınmasınlar karpuz kabuğunu sokmayalımHepimiz bunun için dua ediyoruz şuvan umutsuzun yengesinden bile daha çok dua aldı bu konudaki yenge
Yazlığı satsın parasını tatillerde yesin hanımıylaAbi mahkemeye verir bence
Zaten yüzünü görmeleri mümkün olmaz
Sonra başbaşa ne tatillere çıkarlar be çılgınlar gibi
Hıhı biz saçma sapan konuşuyoruz, evetEve girmedik saçma sapan konuşmayın.
Benim kv’nin de mandalinaya söyleme diye anlattığı şeyleri biz hoparlörden dinliyordukBenim görümcem de (kendisini severim) hayatıyla ilgili detayları bilmediğimi sanıyor
Abinin yazlığı da mı var?Yazlığı satsın parasını tatillerde yesin hanımıyla
k a h v e hersey bu sozle basladıBabam yarı ölü gibi biri her şeye nötr gazetecokur bulmaca çözer sokak hayvanlarını besler hiç bir şeye karışmaz
napsın adamcagız hayat onun ıcın ne zor gecmıstır
Hiç de zor geçmedi yemeği çayı kahvesi hiç eksik olmadı bugüne kadar ütüsüz dışarıya adımını atmadı gayette güzel geçiyor hayatı sen bizi ne sanıyorsun
Karın tokluğuna yasamıs
Huzurdan bahset huzurdan ohoooo
Sen bizle kafa buluyorsun ya yazdığım seye verdıgın cevap
kopyalarken bıle guldum ya adam kendısını guc tasarrufuna almıs lafınaAdam kendini resmen güç tasarrufu moduna almış.
Ya niye böyle yazıldı ben bulamadım o yorumu
Aileye almış sanırım ama abi almış, abinin üzerine. Anne evlenmeden tapuyu oğlandan alma derdindeydi ama bizim cool abimiz vermedi.Abinin yazlığı da mı var?
yükselen kızlar kuyruğun sonu nerde bende geliyorum
Hahhahaha süpermişk a h v e hersey bu sozle basladı
kopyalarken bıle guldum ya adam kendısını guc tasarrufuna almıs lafına
Çay ütü ve kahvenin bir erkeği (insanı) mutlu etmeyeceğini evlenmeden önce öğrenir umarım. Yoksa işi zoray konunun tek özeti: saçmalamayın asjfkldjfklsd
konu sahibinin kelime hazneside kıt, saçmalamayından başka kelimesi yok
bi de çay ütü kahve falan dedi