- 3 Mayıs 2015
- 13.224
- 48.477
Savaşa gidiyor tabi teyzem. Hazır ev boşken artık muska neyim mi saklar, ara bozacak deliller mi koyar bişiler yapar. Kaç gün ev boş sonuçta, at koşturur.
Kesinlikle öyle oluyor benim eşim bekarken yurtiçi yurtdışı her yerleri gezmiş hatta bi süre Bursa da çalışmış şimdi anası aaa oraya da gidelim buraya da gidelim hatta Bursa’ya da gidelim. Yahu oğlun bekar tek başına bi evde oturuyormuş gidip kalsaydın ya yanına gündüz şehri gezip yemek yapsaydın akşam oğlun gelince vakit geçirseydin. Yooook, ben evlenince aklına geldi oraya buraya hiç gitmediğiAaa ne ayıp yaptığınız... Ne anlıyorsunuz evli çiftlerin tatile gideceğiz dediği zaman bizde gelelim demekten. Yani eminim bekarken abinizin gittiği heryere gitmiyorsunuzdur evlenince mi kıymetli oluyor bu erkek kardeşler anlamıyorum
Konu sahibine safsın demeyin nolursunuz
Bu mu saf? 27 yasında koca kadın 5 yasında degıl o
Anlamıyor musunuz saf falan degıl
Düşünsene tatilden eve dönüyorlar masada rujlu şarap kadehleriAşkı memnu hilmi önal geldi aklıma
Dudak izli şarap bardağı falan
Gerçi firdevs bihter ikilisi de olabilirler
Oha. Yaahu nerde bu kk nin desifre timi. Bulsak su kadinin abiyi iletsek yazdiklarini. Bu nedir yaBunlar çok abartılı olmuş yapmak istesek farklı Bir şeyler koyarız içine kurt düşecek kadar yeterli olur ama yapmıyoruz. Böyle fikirlerinizi de kendinize saklayın
Ahaha geçenlerde eşim sık giymediği kendi eşofman altını bulmuş bu senin mi diyor banaHayır kaç erkek karısının dolabındaki farklı erkek eşyasını bulup kendisininkinden ayırt edebilir ki hem? Adamlar kendi donlarından habersizler
Konu sahibine göre abinin aklına kurt düşermişDüşünsene tatilden eve dönüyorlar masada rujlu şarap kadehlerine düşünürler acaba?
Yapsalar keşke konu sahibi abisi anlamaz sanıyor öylede bir anlar ki keşke abiyle yengeyi tanisaydim hemen yetistirirdim ben anahtar olayını siz balayindayken tüm iyi niyetleriyle anahtarları cogaltmislar diyeSavaşa gidiyor tabi teyzem. Hazır ev boşken artık muska neyim mi saklar, ara bozacak deliller mi koyar bişiler yapar. Kaç gün ev boş sonuçta, at koşturur.
Karısı yanında ama... Bence konu sahibine patlar. Abisi “sen biz evde yokken eve adam atıp alem mi yapıyorsun, sevişiyor musun” diye dalabilir bence mevzuyaKonu sahibine göre abinin aklına kurt düşermiş
Karım beni ruj süren bir erkekle aldatıyor diyebilir
İkili ilişkiler, iletişim, empati açısından değerlendirince 27 yaşında olduğuna inanamıyorum. 17 olsa bir nebze, annesinin bu kadar etkisinde olmasını anlayabileceğim.Konu sahibine safsın demeyin nolursunuz
Bu mu saf? 27 yasında koca kadın 5 yasında degıl o
Anlamıyor musunuz saf falan degıl
Hepimiz aynı düşünceler içindeyizYapsalar keşke konu sahibi abisi anlamaz sanıyor öylede bir anlar ki keşke abiyle yengeyi tanisaydim hemen yetistirirdim ben anahtar olayını siz balayindayken tüm iyi niyetleriyle anahtarları cogaltmislar diye
Tabi ki de kardeşinin eve erkek arkadaş getirdiğini.Düşünsene tatilden eve dönüyorlar masada rujlu şarap kadehlerine düşünürler acaba?
Aklın yolu birTabi ki de kardeşinin eve erkek arkadaş getirdiğini.
Neden aynı şeyleri düşünüyoruz aynı anda?Aklın yolu bir
Kız içimin yağları eridi ya bnm bileHerkese Merhaba,
Pandemi ve eve tıkılmadan bunalan. abim ve yengem,birlikte bir yerlere tatile gitmek istediğini söylemiş. Annem de biz de gelelim biz de sıkıldık demişti. Abim o gün geçiştirmişti. Her neyse annem abimi arayıp nereye gideceksiniz diye sormuş abim de Bolu'ya Abant gölüne gideceğiz demiş. Biz de hazırlandık sözde biz de Abant'a abimlerin yanına gidecektik. Neyse gittik yerleştik, abim demez mi biz vazgeçtik başka yere gideceğiz. Size iyi tatiller. Annem sinir küpüne döndü. Bu gelin oğlumu çok değişirdi diyip duruyor. Abimi arayıp ne söylemem gerek. Yaptığı ayıp değil mi şimdi?
Çift üyelik miyiz yoksa? Yoksa sen ben misinNeden aynı şeyleri düşünüyoruz aynı anda?
bır nufus olarak yaş var bır de zeka yası nufusunda 27 yazıyor olabılırİkili ilişkiler, iletişim, empati açısından değerlendirince 27 yaşında olduğuna inanamıyorum. 17 olsa bir nebze, annesinin bu kadar etkisinde olmasını anlayabileceğim.
Bence sizin yaptığınız ayip . Şuan bu söylediğime kizacaksiniz belki ama evlenince ne denilmek istiyor anlayacaksınız . Onlar başbaşa bir tatile gitmek istemişler belli ki . Karı kocaHerkese Merhaba,
Pandemi ve eve tıkılmadan bunalan. abim ve yengem,birlikte bir yerlere tatile gitmek istediğini söylemiş. Annem de biz de gelelim biz de sıkıldık demişti. Abim o gün geçiştirmişti. Her neyse annem abimi arayıp nereye gideceksiniz diye sormuş abim de Bolu'ya Abant gölüne gideceğiz demiş. Biz de hazırlandık sözde biz de Abant'a abimlerin yanına gidecektik. Neyse gittik yerleştik, abim demez mi biz vazgeçtik başka yere gideceğiz. Size iyi tatiller. Annem sinir küpüne döndü. Bu gelin oğlumu çok değişirdi diyip duruyor. Abimi arayıp ne söylemem gerek. Yaptığı ayıp değil mi şimdi?