Abimin Bizi Kandırması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Savaşa gidiyor tabi teyzem. Hazır ev boşken artık muska neyim mi saklar, ara bozacak deliller mi koyar bişiler yapar. Kaç gün ev boş sonuçta, at koşturur.

Aşkı memnu hilmi önal geldi aklıma
Dudak izli şarap bardağı falan

Gerçi firdevs bihter ikilisi de olabilirler

Kesinlikle öyle oluyor benim eşim bekarken yurtiçi yurtdışı her yerleri gezmiş hatta bi süre Bursa da çalışmış şimdi anası aaa oraya da gidelim buraya da gidelim hatta Bursa’ya da gidelim. Yahu oğlun bekar tek başına bi evde oturuyormuş gidip kalsaydın ya yanına gündüz şehri gezip yemek yapsaydın akşam oğlun gelince vakit geçirseydin. Yooook, ben evlenince aklına geldi oraya buraya hiç gitmediği

Hayır kaç erkek karısının dolabındaki farklı erkek eşyasını bulup kendisininkinden ayırt edebilir ki hem? Adamlar kendi donlarından habersizler
Ahaha geçenlerde eşim sık giymediği kendi eşofman altını bulmuş bu senin mi diyor bana bi kere de bizim ofiste erkek bir iş arkadaşım kendininki sanıp benim kabanı alıp çıkmıştı ertesi gün getirdi kaban diyorum bak kadın kabanı 36 beden alan kişi 1,80

Savaşa gidiyor tabi teyzem. Hazır ev boşken artık muska neyim mi saklar, ara bozacak deliller mi koyar bişiler yapar. Kaç gün ev boş sonuçta, at koşturur.
Yapsalar keşke konu sahibi abisi anlamaz sanıyor öylede bir anlar ki keşke abiyle yengeyi tanisaydim hemen yetistirirdim ben anahtar olayını siz balayindayken tüm iyi niyetleriyle anahtarları cogaltmislar diye

Konu sahibine göre abinin aklına kurt düşermiş
Karım beni ruj süren bir erkekle aldatıyor diyebilir
Karısı yanında ama... Bence konu sahibine patlar. Abisi “sen biz evde yokken eve adam atıp alem mi yapıyorsun, sevişiyor musun” diye dalabilir bence mevzuya

Konu sahibine safsın demeyin nolursunuz
Bu mu saf? 27 yasında koca kadın 5 yasında degıl o
Anlamıyor musunuz saf falan degıl
İkili ilişkiler, iletişim, empati açısından değerlendirince 27 yaşında olduğuna inanamıyorum. 17 olsa bir nebze, annesinin bu kadar etkisinde olmasını anlayabileceğim.

Kız içimin yağları eridi ya bnm bile

İkili ilişkiler, iletişim, empati açısından değerlendirince 27 yaşında olduğuna inanamıyorum. 17 olsa bir nebze, annesinin bu kadar etkisinde olmasını anlayabileceğim.
bır nufus olarak yaş var bır de zeka yası nufusunda 27 yazıyor olabılır
allah boyle hinlik pesıne dusurecek kadar ruhumuzu hasta etmesın
bı rahatsızlıkları var bellı normal ınsanlar boyle davranmaz cunku
kk da nadırdır 1 tane bıle konu sahıbıne asla hak vermeyen tum uyelerın bırlık oldugu konular bu konu asla unutulmayacaklar arasına gırecek

Bence sizin yaptığınız ayip . Şuan bu söylediğime kizacaksiniz belki ama evlenince ne denilmek istiyor anlayacaksınız . Onlar başbaşa bir tatile gitmek istemişler belli ki . Karı koca

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…