Abimin Bizi Kandırması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi cidden anneniz hangi amaçla abinizin ev anahtarını çoğalttı?

Gecenin 4 ünde yola çıkmanızı gerektirecek önemli işiniz, ülkenin geleceği için katılmanız gereken önemli bir toplantı olmalı yoksa yurdum insanı ev hanımı bir anne kızın ölüm ve doğum dışında gecenin 4 ünde ne önemli işi olabilir.

Sakın eve herhangi bir şey yerleştirmek gibi bir hataya düşmeyin. Sırf sevmiyorsunuz gelini diye iftara atmak son derece aciz bir davranış olur ve bunun hesabını iki cihanda da veremezsiniz. Kadının yuvası bir kez dağılmış zaten ikincisinin sebebi de siz olmayın. Şu anda bekarsin, evlendikten sonra boşanmayacaginin garantisi var mı? Kimsenin ahını alma.

Bence sizin yaptığınız ayip . Şuan bu söylediğime kizacaksiniz belki ama evlenince ne denilmek istiyor anlayacaksınız . Onlar başbaşa bir tatile gitmek istemişler belli ki . Karı koca
Geçtik oraları geçtik. Şu an yengenin abiyi aldattığına dair delil yerleştirme aşamasındayız 😂

Gecenin 4 ünde yola çıkmanızı gerektirecek önemli işiniz, ülkenin geleceği için katılmanız gereken önemli bir toplantı olmalı yoksa yurdum insanı ev hanımı bir anne kızın ölüm ve doğum dışında gecenin 4 ünde ne önemli işi olabilir.

Sakın eve herhangi bir şey yerleştirmek gibi bir hataya düşmeyin. Sırf sevmiyorsunuz gelini diye iftara atmak son derece aciz bir davranış olur ve bunun hesabını iki cihanda da veremezsiniz. Kadının yuvası bir kez dağılmış zaten ikincisinin sebebi de siz olmayın. Şu anda bekarsin, evlendikten sonra boşanmayacaginin garantisi var mı? Kimsenin ahını alma.
Hayatım, güçleri yetmez yuva yıkmaya. Kendi ocaklarına incir ağacı dikerler anca, bırak yapsınlar yapacaklarını.

bence herkes bu ana kızı gozunde fazla buyutuyor kapasıtelerı bellı
eve acıl donduler cunku anne hobıdı gırtlak yıcek tuzluyu sekerlıyı zaten dınlenmeden yoldan gerı yola cıktılar
tansıyon seker oynatacak
ondan sonra da vay fenalaastım uzuntuden sızın derdınızden

bırılerının ıcıne dert etmeye calısacak klasık kayınvalıde tiplemesı

bırde kalan ıkı nefeslık canlarıyla akrabaları arayıp oglum nasıl bır gelının elıne dustu oyuncagı oldu ah vah dıye aglayıp tum kamuoyuna duyurma seansıda var

sımdı işlerı baslarından aşkın malum hinlik fesatlık yorucu ve zaman alan mesele bırakalım yapsınlar

gelının ve abısının sabrı bır an evvel tassın da baglarını koparırlar bu sayede ne ıyı olur :KK66:

Yapsalar keşke konu sahibi abisi anlamaz sanıyor öylede bir anlar ki keşke abiyle yengeyi tanisaydim hemen yetistirirdim ben anahtar olayını siz balayindayken tüm iyi niyetleriyle anahtarları cogaltmislar diye
Yok artık 🙄 gizli gizli anahtar mı çoğaltmışlar bide pes

Geçtik oraları geçtik. Şu an yengenin abiyi aldattığına dair delil yerleştirme aşamasındayız 😂
Ooooo ortalık karışmış . Sonra neden gelin görümce sevilmez . Kadir ezildi den maniler geldi aklıma "yumurtanınsarısı
yere düştü yarısı
görümcem verem olmuş
kaynanama darısı"😂😂😂

Kesinlikle öyle oluyor benim eşim bekarken yurtiçi yurtdışı her yerleri gezmiş hatta bi süre Bursa da çalışmış şimdi anası aaa oraya da gidelim buraya da gidelim hatta Bursa’ya da gidelim. Yahu oğlun bekar tek başına bi evde oturuyormuş gidip kalsaydın ya yanına gündüz şehri gezip yemek yapsaydın akşam oğlun gelince vakit geçirseydin. Yooook, ben evlenince aklına geldi oraya buraya hiç gitmediği
Hahha :) Aynen öyle oluyor benim eşimde bekarken eve girmezdi tatiller hafta sonları hep tek başındaydı. Simdi kaynanam eee ev tutalım tatile gidelim hiç gidin yok hep gidelim :)

Hayatım, güçleri yetmez yuva yıkmaya. Kendi ocaklarına incir ağacı dikerler anca, bırak yapsınlar yapacaklarını.
Abi ailesi için yuvasını yıkacak birine benzemiyor ama yengenin canına tak edip sırf bunlardan kurtulmak için ayrılmak isteyebilir, gerçi bu durum da yine kaybeden bu anne kız olur çünkü abi karısından vazgeçmek yerine ailesinden vazgeçmeyi tercih edecek bir karaktere sahip.

Ben konu sahibinin hiçte saf olduğunu düşünmüyorum çünkü birkaç mesajı safça yazılmış kurnazlık içeriyor. Mesela "eve birşey yerlestirmeyiz ama hadi yerleştirdik diyelim nasıl bizim yaptığımız anlaşılır ki" gibi bir söylemi var konu sahibinin ve bu mesaj beni son derece rahatsız etti. Sanki insanları gaza getirip konusturayim aklıma gelmeyen birşey var ise istemeden de olsa yardımcı olsunlar havası sezdim. Çünkü burada sanki annesi tarafından manipüle edilmiş ama içinde zerre kötülük olmayan iyi niyetli kız rolünde, belki de bu ailede baskın olan karakter konu sahibidir ve alttan alta anneyi geline ve abiye karşı dolduruyordur.

Abi ailesi için yuvasını yıkacak birine benzemiyor ama yengenin canına tak edip sırf bunlardan kurtulmak için ayrılmak isteyebilir, gerçi bu durum da yine kaybeden bu anne kız olur çünkü abi karısından vazgeçmek yerine ailesinden vazgeçmeyi tercih edecek bir karaktere sahip.

Ben konu sahibinin hiçte saf olduğunu düşünmüyorum çünkü birkaç mesajı safça yazılmış kurnazlık içeriyor. Mesela "eve birşey yerlestirmeyiz ama hadi yerleştirdik diyelim nasıl bizim yaptığımız anlaşılır ki" gibi bir söylemi var konu sahibinin ve bu mesaj beni son derece rahatsız etti. Sanki insanları gaza getirip konusturayim aklıma gelmeyen birşey var ise istemeden de olsa yardımcı olsunlar havası sezdim. Çünkü burada sanki annesi tarafından manipüle edilmiş ama içinde zerre kötülük olmayan iyi niyetli kız rolünde, belki de bu ailede baskın olan karakter konu sahibidir ve alttan alta anneyi geline ve abiye karşı dolduruyordur.
Katılıyorum. Ne yapabiliriz, nasıl anlar ki soruları tamamen akıl almaya yönelik.

Bütün kabusları gerçek olsa üzülmem
Ben zerre acımıyorum
Veya annesinin pençesinde kıvranan zavallı bir kız ds görmüyorum
27 yaşında daha gece 4te yola çıkmayalım demek için bile ağzını açamıyorsa bazı şeyler müstehaktır

Umarım evlendikten sonraki hayatını da buraya konu diye açar

Açacak zaten mümkün değil bu konusunun son olması. 😅

Ben konu sahibi evlenenince anne kız kavgası öngörmüştüm ama bu gidişle abimi kaybettim cevap vermiyor bana kızlar ne yapacağım diye konu gelecek. Abi anneyi ve konu sahibi de silkeler atar, ipin ucunda olduklarının daha farkında değiller.

Artık o konuda neler deneceğini ben söylemeyeyim, banlanmayalım burada. 😡

Zannetmiyorum konu sahibinin bu kadar tehlikeli olduğunu. O evde baskın kişilik anne, iki çocuğunu da kendine bağımlı yetiştirmeye çalışmış; sadece konu sahibinde başarılı olmuş. Biraz da oğlunu erkek adam pısırık yetişmesin diye çok baskılamamasının payı var tabi. Aklınca insanları gaza getirip konuşturayım, iki taktik alayım diye düşünmüştür konu sahibi. Ama o giderken anası dönüyordu. Eve erkek eşyası, yarım kutu prezervatif koyma vs. ucuz numaraların ters tepebileceğini annesi biliyordur. Bu riski göze alamaz, ayılıp bayılma, analığını kullanma, ortalığı ayağa kaldırma kozunu sonuna kadar kullanıp tüketecek çaresiz; sonra el elde baş başta oturacak yerine.

Yahu bu anahtar çoğaltma işi suç değil mi? Biz buradan bu üyenin mesajlarıyla şikayette bulunabilir miyiz? Sonuçta üye bilgileri gerekli durumda ilgili yerlerle paylaşılabiliyor.

Anası sabah kapıda polis buluyomuş o mühim işlerinin arasında. Aha :KK57: bele kalsa.
Keşke yapabilsek, bu anahtar meselesi gerçekten can sıkıcı

Katılıyorum. Ne yapabiliriz, nasıl anlar ki soruları tamamen akıl almaya yönelik.

Kalbi çok kötü (tehdit mesajları halen burada duruyor), abinin iyiliği zerre umrunda değil. Eşya koyar mı derseniz koyar derim.
İyi niyetin zerresi yok.

Yalnız karmaşık entrika yapacak kıvraklık da yok, şak diye yakalanırlar.

Abi zaten onlara karşı savunmada, zannediyorlar ki bir hamle yapacaklar abi de koştur koştur boşanma mahkemesine gidecek. 🤦‍♀️

Valla ne diyim bilemedim allah sizin karşınızada sizin gibi birini çıkarsın anneniz gibi bi kayınvalide versin.ben gelinime bunları yapsam gün gelir benim kızımada bunlar yapılır diye düşünür kendimi geri cekerdim kimsenin hayatına da tatilinede eşinede karışmazdım.bide ilerde bi bebekleri olunca olacakları düşünemiyorum.bide size toy yaşı genç demişler ama 27 yaşındaymışsınız sanırım herşeyi akıl süzgecinden geçirecek yaştasınız ama hala anneniz ne derse be yaparsa kanun gibi hiç itiraz etmeden annenize uyuyorsunuz.bende görümceyim ve annem bişeylerine karışmaya kalksa sen karışamazsın herkezin hanesi farklı derim asla bana onları anlatmasına müsade etmem kimsenin hayatı beni bizi bi başkasını ilgilendirmez.

Yok artık 🙄 gizli gizli anahtar mı çoğaltmışlar bide pes
Evet önceki konusunda kendi yazmış birde annem anahtarları çoğalttı bende abime söylemedim sessiz kaldım diye burada abide suç var sen ananı kardeşini biliyorsun balayına çıkarken ne diye anahtar veriyorsun orada biraz afallamış abide

Sen kendini kandırıyorsun her erkeğin içine kurt düşer
Şu yazdığından anladığım kadarıyla en fazla 18 yaşındasın daha yukarı olamaz. Beni kimse Mune Mune bile senin 27 yaşında olduğuna ikna edemez. Konu fake değil belki ama senin yaşın kesinlikle fake. O sebeple sana ne anlatsak boş aslında.

Zannetmiyorum konu sahibinin bu kadar tehlikeli olduğunu. O evde baskın kişilik anne, iki çocuğunu da kendine bağımlı yetiştirmeye çalışmış; sadece konu sahibinde başarılı olmuş. Biraz da oğlunu erkek adam pısırık yetişmesin diye çok baskılamamasının payı var tabi. Aklınca insanları gaza getirip konuşturayım, iki taktik alayım diye düşünmüştür konu sahibi. Ama o giderken anası dönüyordu. Eve erkek eşyası, yarım kutu prezervatif koyma vs. ucuz numaraların ters tepebileceğini annesi biliyordur. Bu riski göze alamaz, ayılıp bayılma, analığını kullanma, ortalığı ayağa kaldırma kozunu sonuna kadar kullanıp tüketecek çaresiz; sonra el elde baş başta oturacak yerine.
Ben konu sahibinin çok ta iyi niyetli saf bir kız olduğunu düşünmüyorum bazı mesajlarından sonra.

Konu sahibinin mesajların da babası hiç geçmiyor, mesela anne kız yola çıktıkları zaman babası nereye gidiyorsunuz diye sormamış mı çok merak ediyorum ve giderken baba niye ailesine katılmıyor.

Ben konu sahibinin çok ta iyi niyetli saf bir kız olduğunu düşünmüyorum bazı mesajlarından sonra.

Konu sahibinin mesajların da babası hiç geçmiyor, mesela anne kız yola çıktıkları zaman babası nereye gidiyorsunuz diye sormamış mı çok merak ediyorum ve giderken baba niye ailesine katılmıyor.
Baba bence bunları kendi haline bırakmış, kafa dinliyor. 😂 Evet, iyi niyetli değil, ama abartılacak bir zararı da yok, istese de yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X