- 11 Aralık 2018
- 39.769
- 246.520
Yengenin coolluğu abiden kaynaklanıyor. Abi bu kadar dik duran bir adam olmasaydı yenge de bi yerde çirkefleşirdi.Çok cool kadın yenge bende tanışmak isterim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yengenin coolluğu abiden kaynaklanıyor. Abi bu kadar dik duran bir adam olmasaydı yenge de bi yerde çirkefleşirdi.Çok cool kadın yenge bende tanışmak isterim
Alllahmmmmm evlerden irak . Rahat bırakın ınsanları ya yapışık misiniz siz ???Herkese Merhaba,
Pandemi ve eve tıkılmadan bunalan. abim ve yengem,birlikte bir yerlere tatile gitmek istediğini söylemiş. Annem de biz de gelelim biz de sıkıldık demişti. Abim o gün geçiştirmişti. Her neyse annem abimi arayıp nereye gideceksiniz diye sormuş abim de Bolu'ya Abant gölüne gideceğiz demiş. Biz de hazırlandık sözde biz de Abant'a abimlerin yanına gidecektik. Neyse gittik yerleştik, abim demez mi biz vazgeçtik başka yere gideceğiz. Size iyi tatiller. Annem sinir küpüne döndü. Bu gelin oğlumu çok değişirdi diyip duruyor. Abimi arayıp ne söylemem gerek. Yaptığı ayıp değil mi şimdi?
Yengenin coolluğu abiden kaynaklanıyor. Abi bu kadar dik duran bir adam olmasaydı yenge de bi yerde çirkefleşirdi.
Ben asıl abi ile tanışmak istiyorum. O aileden nasıl çıktı mesela, ilk onu soracam.
Bi de konu sahibi hala diyorki bize yalan söylediler ayıp ettiler. Milletin tatiline yapışmışlar zorla hala ayıp etti diyorÇok cool kadın yenge bende tanışmak isterim
Bi de konu sahibi hala diyorki bize yalan söylediler ayıp ettiler. Milletin tatiline yapışmışlar zorla hala ayıp etti diyor
iş birazda kocada bitiyor. yenge de işini biliyor.Çok cool kadın yenge bende tanışmak isterim
Yengenin psikolojisinede bayıldım muhtelemen benim eşim böyle bişey yapsa ayıp olur ekemeyiz laf yaparlar diye giderdim. Bana yengeyi getirin keyfiyle ve kahyasıyla konuşmam gerekenler varNe güzel ama değil mi?
Kv görümce takımı Abant'a gidiyorlar abisini arıyor görümce abi diyor ki biz gelmedik ksldsşd
Suratlarındaki ifadeyi görebilmek için neler vermezdim
Konu şaka mı? Sıkılmış başbaşa tatil yapmak istemişler. Siz neye istinaden hazırlandınız? Abiniz değilde anneniz ayıp etmiş.Herkese Merhaba,
Pandemi ve eve tıkılmadan bunalan. abim ve yengem,birlikte bir yerlere tatile gitmek istediğini söylemiş. Annem de biz de gelelim biz de sıkıldık demişti. Abim o gün geçiştirmişti. Her neyse annem abimi arayıp nereye gideceksiniz diye sormuş abim de Bolu'ya Abant gölüne gideceğiz demiş. Biz de hazırlandık sözde biz de Abant'a abimlerin yanına gidecektik. Neyse gittik yerleştik, abim demez mi biz vazgeçtik başka yere gideceğiz. Size iyi tatiller. Annem sinir küpüne döndü. Bu gelin oğlumu çok değişirdi diyip duruyor. Abimi arayıp ne söylemem gerek. Yaptığı ayıp değil mi şimdi?
Yengenin psikolojisinede bayıldım muhtelemen benim eşim böyle bişey yapsa ayıp olur ekemeyiz laf yaparlar diye giderdim. Bana yengeyi getirin keyfiyle ve kahyasıyla konuşmam gerekenler var
Çocuğu yaparken çağırmadılar demesin de gerisi sorun değil
iş birazda kocada bitiyor. yenge de işini biliyor.
görümcelerin çocukları benim kızdan 5 yaş falan büyükler dolayısıyla küçükken anlaşamıyorlardı. benimkini ağlatıyolardı falan. hiç bişey demedim. eve çıkınca büyükbaşa dedim ki;
bunlar çocuk diye seslenmiyor olabilirsin ama senin çocuğun daha küçük aralarına karışamıyor diye ağlatmalarına izin verirsen herkesin içinde yiğenlerini haşlarım ablalarınla kötü olurum birdaha da benim çocuğum üzülecekse ablanlar geldiğinde gitmem sen bilirsin dedim. kesinlikle kötü niyetim yoktu.
ertesi gün sesini çıkarabildi de çocuğumu ağlatamadılar
çünkü aklı çıkıyor aramız bozulacak diye
kimseyle kötü olmam.
baktım seslenmiyor evde bi güzel ateşe odunu veririm
yine birinde millet yiyip içip balkona sigraya kaçıyor
hizmetçi ruhlu witcheriniz oturamıyor ortalığı toplayacağım diye
görümcemin 5.sınıfa giden oğlu içeri girip dedi ki yengem sizin hizmetçiniz mi her işi o yapıyor dedi hepsi mort
evde de dedim senin görmediğini 11 yaşındaki çocuk görüyor. Eğer yarın yine aynısı olursa var sen düşün dedim
Tabi yine aynısı oldu yiyen içen gitti ve büyükbaş ,abla mutfağı toplayın öyle için sigaranızı witcher yanlız yapıyo herşeyi dedi
Pandemi bi yönden işime yaradıOnu bana da yaptılar bir kez ikinciye daha gelemediler evime.
Kafasını yedim kocamın sen merak etme dedi ben halledeceğim.
Bu sene gelecekler bakalım göreceğiz ne olacak.
Nefret ediyorum öyle insanlardan ben gittim mi oturmam, ev sahibine yük olmamaya çalışırım ama zihniyet işte.
Ohhh iyi yapıyoruz witcher onların anladığı dilden konuşuyoruz
Pandemi bi yönden işime yaradı
1,5 yıldır görümce falan görmüyorum çok takıntılılar evden çıkmıyolar
kv altta oturur ona da gitmiyoruz
muhteşem oldu benim için
pandemiden sonra da böyle devam eder inşallah
vallaha içimizin yağları eridi gitti pammık gibi oldukUnknown34 kız IBAN at da terapi paralarımızı yollayalım
Tatil paranız da çıkar. Gerçi abin ödemiştir.
Sayende 2 gündür kimse banlanmıyor çünkü diğer konularda kavga çıkaracak kadar negatif değiliz artık
Allah senden başka kimsenin başına senin gibi görümce vermesinBurada yine hiç bir şey değişmemiş hala aynı. Ben hatalı değiliz demiyorum zaten sorun abimin bize yalan söylemesi. Ayrıca aynı yerde olsak ne olacak ki? Sanki gittikleri yerde bir tek onlar var başka kimse yok. Biz onun ailesiyiz, yani bana çok bencilce geliyor bu.
Ayrıca bizim ona ne gibi zararımız olacak. Yalnız kalmak istiyorlarsa akşamları odaların da zaten yalnız kalacaklar.