Abimin Bizi Kandırması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Alllahmmmmm evlerden irak . Rahat bırakın ınsanları ya yapışık misiniz siz ???

Karı koca tatile gitmek istemişler
Ne diye peşlerine takılıyorsunuz
Salın bi insanları ya

Ben asıl abi ile tanışmak istiyorum. O aileden nasıl çıktı mesela, ilk onu soracam.

Katip- Sa abi sana bir sorum olacaktı ?
Abi- As sor Katip.
Katip-Abi o evden nasıl çıktın ? skdls
Abi- Bunların hepsi coolluktan Katipciğim

Tövbe est Katip işskdşs

Bi de konu sahibi hala diyorki bize yalan söylediler ayıp ettiler. Milletin tatiline yapışmışlar zorla hala ayıp etti diyor

Ne güzel ama değil mi?
Kv görümce takımı Abant'a gidiyorlar abisini arıyor görümce abi diyor ki biz gelmedik ksldsşd
Suratlarındaki ifadeyi görebilmek için neler vermezdim

Abowww neler kaçırmışım ben böyle... Bazı yorumlara koptum valla Bu arada abin kral adammış valla,Allah herkese böyle kocişler nasip etsin. Salın bi insanları artık,kıskançlığı bırakın siz de... Valla çok iyi yapmış abin,bu da size ders olsun.

Çok cool kadın yenge bende tanışmak isterim
iş birazda kocada bitiyor. yenge de işini biliyor.
görümcelerin çocukları benim kızdan 5 yaş falan büyükler dolayısıyla küçükken anlaşamıyorlardı. benimkini ağlatıyolardı falan. hiç bişey demedim. eve çıkınca büyükbaşa dedim ki;
bunlar çocuk diye seslenmiyor olabilirsin ama senin çocuğun daha küçük aralarına karışamıyor diye ağlatmalarına izin verirsen herkesin içinde yiğenlerini haşlarım ablalarınla kötü olurum birdaha da benim çocuğum üzülecekse ablanlar geldiğinde gitmem sen bilirsin dedim. kesinlikle kötü niyetim yoktu.
ertesi gün sesini çıkarabildi de çocuğumu ağlatamadılar
çünkü aklı çıkıyor aramız bozulacak diye

kimseyle kötü olmam.
baktım seslenmiyor evde bi güzel ateşe odunu veririm

yine birinde millet yiyip içip balkona sigraya kaçıyor
hizmetçi ruhlu witcheriniz oturamıyor ortalığı toplayacağım diye
görümcemin 5.sınıfa giden oğlu içeri girip dedi ki yengem sizin hizmetçiniz mi her işi o yapıyor dedi hepsi mort
evde de dedim senin görmediğini 11 yaşındaki çocuk görüyor. Eğer yarın yine aynısı olursa var sen düşün dedim
Tabi yine aynısı oldu yiyen içen gitti ve büyükbaş ,abla mutfağı toplayın öyle için sigaranızı witcher yanlız yapıyo herşeyi dedi

Ne güzel ama değil mi?
Kv görümce takımı Abant'a gidiyorlar abisini arıyor görümce abi diyor ki biz gelmedik ksldsşd
Suratlarındaki ifadeyi görebilmek için neler vermezdim
Yengenin psikolojisinede bayıldım muhtelemen benim eşim böyle bişey yapsa ayıp olur ekemeyiz laf yaparlar diye giderdim. Bana yengeyi getirin keyfiyle ve kahyasıyla konuşmam gerekenler var

Konu şaka mı? Sıkılmış başbaşa tatil yapmak istemişler. Siz neye istinaden hazırlandınız? Abiniz değilde anneniz ayıp etmiş.

Yengenin psikolojisinede bayıldım muhtelemen benim eşim böyle bişey yapsa ayıp olur ekemeyiz laf yaparlar diye giderdim. Bana yengeyi getirin keyfiyle ve kahyasıyla konuşmam gerekenler var

Kanarya benim eşim de böyledir
Biz çalışan çift olduğumuz için tatil zamanlarımız bayramlara falan denk geliyor.
Geçen sene bayramda da tatile gittik.
Annesi aradı iyi de oğlum bayramda da beraber olamayacak mıyız falan filan anne dedi sen üzülme ben gelir senin elini öperim, bayramını kutlarım dedi.
Gittik bayramlaştık oradan da tatile gittik

Aslında yapanlara kurallar basit

Onu bana da yaptılar bir kez ikinciye daha gelemediler evime.
Kafasını yedim kocamın sen merak etme dedi ben halledeceğim.
Bu sene gelecekler bakalım göreceğiz ne olacak.
Nefret ediyorum öyle insanlardan ben gittim mi oturmam, ev sahibine yük olmamaya çalışırım ama zihniyet işte.

Ohhh iyi yapıyoruz witcher onların anladığı dilden konuşuyoruz

Pandemi bi yönden işime yaradı
1,5 yıldır görümce falan görmüyorum çok takıntılılar evden çıkmıyolar
kv altta oturur ona da gitmiyoruz
muhteşem oldu benim için
pandemiden sonra da böyle devam eder inşallah

Bende geçen gittim 2 aydan sonra çok yakın oturuyoruz ama yine dedim ya iyi ki sık sık görüşmüyoruz.
Benim kv bayıyor beni

vallaha içimizin yağları eridi gitti pammık gibi olduk

Allah senden başka kimsenin başına senin gibi görümce vermesin

Yalan söylemesine takılmışsınız da sizi sizden daha iyi tanıyor demek ki. Düşün insanların yakasından ne kuyruk gibi peşlerindesiniz. Yazık günah yahu. Bu kadar düşkünseniz abiye evermeseydiniz anne oğul kız beraberce takılırdınız elin kızına da eziyet olmazdı. Arayayım diyeyim yok yalan yok kandırma hepsini bir kenara bırakın insanlar az nefes alsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…