Abimin Bizi Kandırması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Elbette sonuçta konu sahibi de eşiyle başbaşa kalmak isteyecek, temel insan ihtiyacı.

Kaynana da annesi gibi çıkarsa konu sahibine yurtdışına kapağı atmasını ve/veya abisi ile ittifak kurmasını öneriyorum, aile içi ihtiyaçları (lohusa desteği, bebek bakımı vs) birbirlerine yaslanarak halletsinler.

herkes eşiyle akşam odasında başbaşa kalsın lütfen rica ediciim :)

herkes eşiyle akşam odasında başbaşa kalsın lütfen rica ediciim :)
konu sahıbı bırde oyle demıs dımı :KK70: ne zararımız var bencıller aksam odalarında yalnız kalacaklar zaten demıs
tam cınnetlık :KK70:
neyse kı en azından yalnız sevısebılecekler bas basa sevısmelerı ıcın yalnız bırakıyoruz dıyen gorumceyı de gormedım demem artık :KK70:

konu sahıbı bırde oyle demıs dımı :KK70: ne zararımız var bencıller aksam odalarında yalnız kalacaklar zaten demıs
tam cınnetlık :KK70:
neyse kı en azından yalnız sevısebılecekler bas basa sevısmelerı ıcın yalnız bırakıyoruz dıyen gorumceyı de gormedım demem artık :KK70:

ay yan odada kaynanayla odada olsan da olmaz o iş :) ştreş dklşkdşfg

Abinle yengen şuan sabah orgazmı yaşamış, zevkle kahvaltılarını yapıyorlar tatillerinde :KK70: :KK76:
Sende hala gel buraya ayıp mı değil mi :KK70:
Değil valla sizi atlatıp çatır çatır sevişmişler oohhh :KK50::KK60:
Bu hayatta herkes yaşattığını yaşamadan ölmez.

Sende evlenince göreceksin nasıl oluyor U Unknown34 :süslü:
Yenge takımı 1 görümce kv takımı 0 :sampiyon::sampiyon::sampiyon:
Ayy çok güldüm🤣 valla ben gitmiş gibi sevindim tatili baş başa gitmelerine baş başa mis gibi keyif yapıyorlardır.Abi de yenge de çok akıllıymış yalnız.Yenge hiç bulaşmamış bunlara abisi ne gerekiyorsa yapıp söylemiş😂Tatil dönüşü düşünemiyorum ne tripler atacaklar evlerden ırak

Ayy çok güldüm🤣 valla ben gitmiş gibi sevindim tatili baş başa gitmelerine baş başa mis gibi keyif yapıyorlardır.Abi de yenge de çok akıllıymış yalnız.Yenge hiç bulaşmamış bunlara abisi ne gerekiyorsa yapıp söylemiş😂Tatil dönüşü düşünemiyorum ne tripler atacaklar evlerden ırak

Ben kendimi yenge gibi hissettim yorumu yazarken acayip mutlu oldum :KK70:
Ah yenge buraya üye olsaydı da kahvesini içerken gülerek yorumları okusaydı :KK70:
Tatilden sonra da gidip ne güzel takmadım sizi diye dalga geçerdi :KK70:
Ohh belki hala sevişiyorlardır :KK70:

Yenge akıllı kadın tuttum onu :KK70:

Ben kendimi yenge gibi hissettim yorumu yazarken acayip mutlu oldum :KK70:
Ah yenge buraya üye olsaydı da kahvesini içerken gülerek yorumları okusaydı :KK70:
Tatilden sonra da gidip ne güzel takmadım sizi diye dalga geçerdi :KK70:
Ohh belki hala sevişiyorlardır :KK70:

Yenge akıllı kadın tuttum onu :KK70:
Ben yengeyle tanışmak istiyorum şimdiden çok sevdim 🤣🤣

Siz annenizle bu kafada giderseniz yarın bir gün yeğeniniz olduğunda abiniz göstermiyecek onu size,
Acilen kendinize cekidüzen vermeniz gerekiyor.

Herkese Merhaba,

Pandemi ve eve tıkılmadan bunalan. abim ve yengem,birlikte bir yerlere tatile gitmek istediğini söylemiş. Annem de biz de gelelim biz de sıkıldık demişti. Abim o gün geçiştirmişti. Her neyse annem abimi arayıp nereye gideceksiniz diye sormuş abim de Bolu'ya Abant gölüne gideceğiz demiş. Biz de hazırlandık sözde biz de Abant'a abimlerin yanına gidecektik. Neyse gittik yerleştik, abim demez mi biz vazgeçtik başka yere gideceğiz. Size iyi tatiller. Annem sinir küpüne döndü. Bu gelin oğlumu çok değişirdi diyip duruyor. Abimi arayıp ne söylemem gerek. Yaptığı ayıp değil mi şimdi?

Kuyruğa ihtiyaçları olsaydı onlar çağırırdı sizi zaten.
Süper hareket aferin abiye👍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X