Abimin Bizi Kandırması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E eşin arkandayken neden yüz verirsin ki. Onların yaptığı ayıp değil seninki mi ayıp. Sen böyle devam edersen eşin de seni savunmayı bırakır yakında
Çabalıyorum. O gün anne fikrimi sorsaydın gelmicektim sormadın yani dinlenicem o kadar artislik yaptı oğlun boşa yapmadıki dedim. Bişey olmaz bişey olmaz gidip gelcez hemen diyor. Böyle devam etmemek için çok tavsiye aldım burdan uğraşıyorumlk zamanlara göre daha iyiyim daha mesafeli daha uzak ve daha dilli. Lakin hala için soğumuyor ailesine karşı. Hatanın en büyüğü bende ben müsade ettim.

Yaşın 23 sanırım
Bu yaşta iyi bile mücadele ettin kendi hakkına girme

Aklıma eski sevgilim geldi abisi ve yengesinin peşine takılır tırın tırın tatile giderdi onlarla 3 şilahşör misali Görümce değil kayınbilader idi ama resmen görümce idi ayy dedim ileride bu şekilde devam etmez yani ailesine bir şey söylesem bu adam beni dövmeye de kalkar sana dedim ailen ile mutluluklar :))

Allah düşmana vermesin

Yaşın 23 sanırım
Bu yaşta iyi bile mücadele ettin kendi hakkına girme
Evet yaşım 23. Sağlıkçıyım. Bu zamana kadar kimseye sesimi yükseltim bile konuşmamışımdır. Gayet sakin sıcakkanlı yengemle kardeş yengemin kardeşleriyle bile kardeş gibiyimdir. Abime saygıda kusur etmem hala aradığımda müsaitmiydin abi derim. Kimseninde bişeyine karışmam alınmam beklentiye girmem. Evliliğimin ilk 3 5 ayı gözlemlemekle geçti. Ay baktım durmuyorlar noluyoruz dedim kendi kendime dur kanarya sürekli tamam diyorsun kendinden ödün veriyorsun dur. İşte 10 ay olmuş evleneli konu sahibi ve annesi gibi tripleri oluyor eşimin ailesinin kıskançlıklar falan o konuda cebelleşiyorum. :)

Konunu görmüştüm sanırım yanlış hatırlamıyorsam evleriniz yakındı
Doğruysam umarım en yakında zamanda uzaklaşırsınız eşinle

Konunu görmüştüm sanırım yanlış hatırlamıyorsam evleriniz yakındı
Doğruysam umarım en yakında zamanda uzaklaşırsınız eşinle
Evet sağolsun eşimin ailesi ev verdiler kendilerine ev yapmışlar memlekette 3 katlı eşimde yardım etmiş orda yaşayıp burdaki evde biz oturucaz diye. Lakin burda çalışıp borçları bitirmeyi bekliyorlar alt kattalar 1 2 sene sonra tamamen yerleşicekler. Bu arada tabi verdiği evi başıma kakmıyor değl her fırsatta söylüyor aşağısı küçük diye laf çarpıyor. Konu sahibi gibi de bi görümcem var işte peşimizi bırakmıyor:)

Dahası da var da konuyu dağıtmak istemedim
Anlatsam roman olur
Annemi arayacaksın sorcaksın, maaş kartını bana verceksin, kendi annene 1 liralık fazla hediye almayacaksın, düğün yapmayalım o parayla ailelerimizi tatile götürelim yurtdışına
Ayakkabu çok alıyorsun evlendikten sonra alırsan kafana atarım
Bunlar ilişkimizin son 2 haftasında evlenme teklifini kabul etmemle başlayıp, benim sinkaflı küfürlerimle son bulmuştur
Tabiki evlenmedik, ayrıldıktan 3 4 sene geçti
Hala dönmeye çalışıyorlar ailecek
Her seferinde sinkaf

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…