Abimin Bizi Kandırması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dahası da var da konuyu dağıtmak istemedim
Anlatsam roman olur
Annemi arayacaksın sorcaksın, maaş kartını bana verceksin, kendi annene 1 liralık fazla hediye almayacaksın, düğün yapmayalım o parayla ailelerimizi tatile götürelim yurtdışına
Ayakkabu çok alıyorsun evlendikten sonra alırsan kafana atarım
Bunlar ilişkimizin son 2 haftasında evlenme teklifini kabul etmemle başlayıp, benim sinkaflı küfürlerimle son bulmuştur
Tabiki evlenmedik, ayrıldıktan 3 4 sene geçti
Hala dönmeye çalışıyorlar ailecek
Her seferinde sinkaf 😂
Resmen boyle okudum:olamaz: ya bunlar es degil de kole mi ariyorlar kendilerine iyyk 😣

Herkese Merhaba,

Pandemi ve eve tıkılmadan bunalan. abim ve yengem,birlikte bir yerlere tatile gitmek istediğini söylemiş. Annem de biz de gelelim biz de sıkıldık demişti. Abim o gün geçiştirmişti. Her neyse annem abimi arayıp nereye gideceksiniz diye sormuş abim de Bolu'ya Abant gölüne gideceğiz demiş. Biz de hazırlandık sözde biz de Abant'a abimlerin yanına gidecektik. Neyse gittik yerleştik, abim demez mi biz vazgeçtik başka yere gideceğiz. Size iyi tatiller. Annem sinir küpüne döndü. Bu gelin oğlumu çok değişirdi diyip duruyor. Abimi arayıp ne söylemem gerek. Yaptığı ayıp değil mi şimdi?
Ayy en sevmediğin şey😒 yahu siz gelinlerden ne istiyorsunuz? Onlarla gitmek zorunda mısınız? Farklı yerde tatil yapabilirsiniz sıkıldıysanız. Onlar size teklif etmeden direk bizde hazırlandık geliyoruz nedir ya? Belki baş başa kalmak istiyorlar kafa dinlemek istiyorlar. Siz böyle yaptıkça gelin size iyice sinir oluyordur! Rahat bırakın şu insanları! Benimkiler de aynısı, bir yere gitmek istesek ee sıkıldık bizde gelelim. Gelmeyin arkadaşım başka yere gidin!

Iyi de burda anlayissiz olan anneniz .başbaşa gitmek istemişler belliki ısrarla ciftin yanında gitmeye çalışmak niye ?hiç hoş bir davranış değil

Herkese Merhaba,

Pandemi ve eve tıkılmadan bunalan. abim ve yengem,birlikte bir yerlere tatile gitmek istediğini söylemiş. Annem de biz de gelelim biz de sıkıldık demişti. Abim o gün geçiştirmişti. Her neyse annem abimi arayıp nereye gideceksiniz diye sormuş abim de Bolu'ya Abant gölüne gideceğiz demiş. Biz de hazırlandık sözde biz de Abant'a abimlerin yanına gidecektik. Neyse gittik yerleştik, abim demez mi biz vazgeçtik başka yere gideceğiz. Size iyi tatiller. Annem sinir küpüne döndü. Bu gelin oğlumu çok değişirdi diyip duruyor. Abimi arayıp ne söylemem gerek. Yaptığı ayıp değil mi şimdi?
Bence sızınyaptınız ayıp .Zaten sızınle gıtmek ıstese teklıf ederdı .Onlar bı aıle .Rahat bırakın ınsanları .Bırakınkı aıle olsunlar

Herkese Merhaba,

Şu evli çiftlerin yakasından bir düşün Allah aşkına. Çok hevesliyseniz yarın öbür gün evlendiğinizde eş sülalesiyle birlikte gezersiniz her yeri

Saçma sapan bir mesaj bu. Biz her zaman abimin yanında olduk
Ayyy olmayın işte onu demek istedik biz de. Sürekli yanında olmayın az mesafeli olun.
İlla açık açık yazdiracaksiniz. Sevisecek bu insanlar bilmem anlatabildim mi ? Gece odaya çekilmeyi beklemelerine gerek yok bi salın insanları ya. Huzur verin Huzur alooo

Ayyy olmayın işte onu demek istedik biz de. Sürekli yanında olmayın az mesafeli olun.
İlla açık açık yazdiracaksiniz. Sevisecek bu insanlar bilmem anlatabildim mi ? Gece odaya çekilmeyi beklemelerine gerek yok bi salın insanları ya. Huzur verin Huzur alooo
Kesinlikle. Bende en güzel seks sıralamasında tatil seksi birinci sıradadır 😂😂

Herkese Merhaba,

Bence sizin yaptığınız emrivaki yanlış. Abinde eşide yalnız kalmak istemiş olabilir keşke yalan söylemek durumunda bırakmasaydınız. Sorun olur mu gelmemiz diye yengene sormanız lazımdı. Gelin oğlumu değiştirdi lafıda hiç hoş değil illaki değişicek çnkü değişmek zorunda artık kendi ailesi var eşi var ona göre şekillenmek MECBURİYETİNDE. Benim abimle yengem tatile gideceklerdi annem ve benide çağırdılar biz gitmedik başbaşa olsunlar diye hani bunu sizin düşünmeniz lazım anlatabildim mi? Yapılan ayıp size ait bence aradığınız zamn kusura bakma düşünemedik sizi yalan söylemek zorunda bıraktık demelisiniz ara bozmaya hiç gerek yok

Can
Herkese Merhaba,

canım o kadar çok kişi yazmış ki mesajımı okur musun bilmiyorum. Diğer yazdığın postu da okudum, bence iyi niyetli birine benziyorsun ama tecrübesizsin. Sana tavsiyem annen seni dolduruyor mu manipule ediyor mu çok dikkat et. Bazı anneler çok kıymetli erkek çocuklarını ellerinde tutmak İçin kendi kız çocuklarını kullanıyor. Mesela kız çocuğunun merhametine oynuyor, kıskançlık damarını tahrik ediyor ki, kız da geline düşman olsun anneye yaklaşsın, anne de böylece güç toplasın. Genelde bu tarz anneler her zaman erkek çocuğunu ön planda tutar, kız çocuğunu bastırır ve erkeğin hizmetinde kullanır. Bak sen 25 yaşındasın annenin peşinden gelinle yarışa gidiyorsun. Neden? İstediğin yeri gezebilirsin, hayatını yaşayabilirsin. Annene saygısızlık yap demiyorum ama onun seni kontrol etmesine izin verme bence

Tükenmez
Eski sevgilimle annesi el ele gezerlerdi
Evde kocası var kadın benimkine diyor ki oğlum bak bakayım yeni mayo aldım yakışmış mı
Ben evdeyken neden oğluna mayo giyip gösterirsin ki 😂
Bunlara tedavi şart

eski sevgilisi olması çok doğru bir karar olmuş vallahi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X