- 3 Şubat 2021
- 2.576
- 8.135
- 36
EvetOha
Bu yüzden eski sevgilin demi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EvetOha
Bu yüzden eski sevgilin demi :)
Çabalıyorum. O gün anne fikrimi sorsaydın gelmicektim sormadın yani dinlenicem o kadar artislik yaptı oğlun boşa yapmadıki dedim. Bişey olmaz bişey olmaz gidip gelcez hemen diyor. Böyle devam etmemek için çok tavsiye aldım burdan uğraşıyorumlk zamanlara göre daha iyiyim daha mesafeli daha uzak ve daha dilli. Lakin hala için soğumuyor ailesine karşı. Hatanın en büyüğü bende ben müsade ettim.E eşin arkandayken neden yüz verirsin ki. Onların yaptığı ayıp değil seninki mi ayıp. Sen böyle devam edersen eşin de seni savunmayı bırakır yakında
Yaşın 23 sanırımÇabalıyorum. O gün anne fikrimi sorsaydın gelmicektim sormadın yani dinlenicem o kadar artislik yaptı oğlun boşa yapmadıki dedim. Bişey olmaz bişey olmaz gidip gelcez hemen diyor. Böyle devam etmemek için çok tavsiye aldım burdan uğraşıyorumlk zamanlara göre daha iyiyim daha mesafeli daha uzak ve daha dilli. Lakin hala için soğumuyor ailesine karşı. Hatanın en büyüğü bende ben müsade ettim.
Aklıma eski sevgilim geldi abisi ve yengesinin peşine takılır tırın tırın tatile giderdi onlarla 3 şilahşör misali Görümce değil kayınbilader idi ama resmen görümce idi ayy dedim ileride bu şekilde devam etmez yani ailesine bir şey söylesem bu adam beni dövmeye de kalkar sana dedim ailen ile mutluluklar :))Tükenmez
Eski sevgilimle annesi el ele gezerlerdi
Evde kocası var kadın benimkine diyor ki oğlum bak bakayım yeni mayo aldım yakışmış mı
Ben evdeyken neden oğluna mayo giyip gösterirsin ki
Bunlara tedavi şart
Allah düşmana vermesinAklıma eski sevgilim geldi abisi ve yengesinin peşine takılır tırın tırın tatile giderdi onlarla 3 şilahşör misali Görümce değil kayınbilader idi ama resmen görümce idi ayy dedim ileride bu şekilde devam etmez yani ailesine bir şey söylesem bu adam beni dövmeye de kalkar sana dedim ailen ile mutluluklar :))
AminAllah düşmana vermesin
Evet yaşım 23. Sağlıkçıyım. Bu zamana kadar kimseye sesimi yükseltim bile konuşmamışımdır. Gayet sakin sıcakkanlı yengemle kardeş yengemin kardeşleriyle bile kardeş gibiyimdir. Abime saygıda kusur etmem hala aradığımda müsaitmiydin abi derim. Kimseninde bişeyine karışmam alınmam beklentiye girmem. Evliliğimin ilk 3 5 ayı gözlemlemekle geçti. Ay baktım durmuyorlar noluyoruz dedim kendi kendime dur kanarya sürekli tamam diyorsun kendinden ödün veriyorsun dur. İşte 10 ay olmuş evleneli konu sahibi ve annesi gibi tripleri oluyor eşimin ailesinin kıskançlıklar falan o konuda cebelleşiyorum. :)Yaşın 23 sanırım
Bu yaşta iyi bile mücadele ettin kendi hakkına girme
Bende çok sinirlendim kafayı yemişler.Abi şöyle görümceleri kaynanaları verin bi kaşık suda boğayım ya
Yapmayın gözünü seveyim
Ay umarım konu şakadır biri şaka desin
Gece gece sinirlendim elim ayağım titriyor birde konu açmış
Konunu görmüştüm sanırım yanlış hatırlamıyorsam evleriniz yakındıEvet yaşım 23. Sağlıkçıyım. Bu zamana kadar kimseye sesimi yükseltim bile konuşmamışımdır. Gayet sakin sıcakkanlı yengemle kardeş yengemin kardeşleriyle bile kardeş gibiyimdir. Abime saygıda kusur etmem hala aradığımda müsaitmiydin abi derim. Kimseninde bişeyine karışmam alınmam beklentiye girmem. Evliliğimin ilk 3 5 ayı gözlemlemekle geçti. Ay baktım durmuyorlar noluyoruz dedim kendi kendime dur kanarya sürekli tamam diyorsun kendinden ödün veriyorsun dur. İşte 10 ay olmuş evleneli konu sahibi ve annesi gibi tripleri oluyor eşimin ailesinin kıskançlıklar falan o konuda cebelleşiyorum. :)
Evet sağolsun eşimin ailesi ev verdiler kendilerine ev yapmışlar memlekette 3 katlı eşimde yardım etmiş orda yaşayıp burdaki evde biz oturucaz diye. Lakin burda çalışıp borçları bitirmeyi bekliyorlar alt kattalar 1 2 sene sonra tamamen yerleşicekler. Bu arada tabi verdiği evi başıma kakmıyor değl her fırsatta söylüyor aşağısı küçük diye laf çarpıyor. Konu sahibi gibi de bi görümcem var işte peşimizi bırakmıyor:)Konunu görmüştüm sanırım yanlış hatırlamıyorsam evleriniz yakındı
Doğruysam umarım en yakında zamanda uzaklaşırsınız eşinle
OhaaaTükenmez
Eski sevgilimle annesi el ele gezerlerdi
Evde kocası var kadın benimkine diyor ki oğlum bak bakayım yeni mayo aldım yakışmış mı
Ben evdeyken neden oğluna mayo giyip gösterirsin ki
Bunlara tedavi şart
Umutsuzvakaİsmini hatırlamıyorum ama biri vardı burada, gelini hiç rahat bırakmayan. Üst katında, sırf aşağıda gelinde yemek için üst kata mutfak yaptırmayan. O olabilir konu sahibi
Dahası da var da konuyu dağıtmak istemedim
farklı olsalar da ikisi de aynı kafa, aynı anlayışUmutsuzvaka