Abimin Bizi Kandırması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin ayıbınız yanında devede kulak...

Hayır hiçte ayıp etmemiş yalnız tatil yapmak istemiş siz gidin tatilinizi başka yerde yapın niye insanların huzurunu bozuyorsunuz

O salondaki takımlar var ya, hah ana kız sarılsın yatsınlar onlara artık. Abi attaaaa gitti, elde salon takımı kaldı.

ay Allah razı olsun, çatlıyordum meraktan

Şimdi ben tatil dönüşünü merak ediyorum asıl

Tatil dönüşü abi mesleği bırakıp
“Evliliğinize eski kıvılcımı bir haftada geri getirme yolları” temalı kurs açsın, kocalara toplu seans yapsın.

Dalga geçiyoruz falan da bu forumda kaynana kavgası yüzünden olan boşanmalar aldatma ve şiddet yüzünden olanlardan kat kat fazla. Bu forumu köşelerden gizli gizli izleyen beyler kız tavlama taktiklerini falan bırakın da bu konuya eğilin bence.

Valla gelininize bakınca tabiki hak veriyorum başbaşa tatil yapmak istemiş olabilir. Ama abiniz keşke dürüst olsaydı da kırılmayın ama biz bunu başbaşa ayarladık deseydi. Sadece dürüst olmaması konusunda sizi haklı buldum. Onun dışında lütfen emrivaki yapmayın. Biri eğer gelmenizi istiyorsa zaten sizi davet eder. Sonra böyle iyice yüz göz olursunuz.

diğer konuda babasının, babaannesini onlarla bir araya getirmediğini yazmıştı.. hatta demek abin babana çekmiş demişim ben de.
ben çocuğu çok takdir ediyorum. herşeye rağmen sevdiği kadının arkasında durması, ailesine boyun eğmemesi, kaçmaması harika bir şey.
eninde sonnunda bu tavırlarla kendilerine edecekler. insanlar böyle şeyleri sürekli yaşayınca istedikleri kadar merhametli olsunlar, ana baba tanımıyorlar çekip gidiyorlar bile.
bu işin sonunda tamamen kaybedecekler böyle devam ederlerse. bunu da gelin değil bizzat abi kişisi isteyecek.

Yalnız sizide tebrik ediyorum hiç üşenmeden yazdınız

yok bu üyenin bütün konularında beğeni rekoru kırıyorum, vallahi gidemem :)

Gitmeyin tabi, demirbaşsınız bu konu sizsiz olmaz. (Niye diyenler eski konudaki atışmalara bir baksın )

Konu sahibi sizi kovalamaya çalışmıştı ancak anıt çınar gibi kökleri uzatıp vazgeçmediniz diye hatırlıyorum, kolay mı öyle iki lafla kovalamak

10 yıl üstü evliliğimden olsa gerek bana kalabalık tatil çok cazip geliyor ama böyle bir kaynanayla değil
Hani uzun süreli evli olsalar daha politik davranırlar. Ama daha 2 yıl, birbirlerine anca alışmışlardır. Aralarında herhangi bir sorun yoksa libido tavandır, daha doymamışlardır birbirlerine (10 yılda doyuluyor da demiyorum da biraz daha alışılır yani). Daha cicim dönemlerindedir onlar, tabi ki de yalnız kalmak isterler, yazık.

Böyle kaynana görümceyi 50 yıl evli de olsa istemez insan yanında, o ayrı . Ben o kadar uzun süre evli kalınca ailenin bu saçma davranışları da geride kalır diye düşündüm biraz .

Odalarında da rahat bırakmazlar jdjddj maazallah gelin abisine bisi yapar

Yeni evli olmak başka şey, onlar çağırsa da gitmeyceksin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…