Ya Allah askina, siz demediniz mi, "abim bizi geçiştirdi" diye.. insanlarin bir yere takildigi falan yok. Sizin anlamak istemediginiz bir yer var sadece...Evet ben de bunu anlatmaya çalışıyorum buradakilere ama bir yere takılmışlar debelenip duruyorlar. Şimdi ben de abimi arayıp yaptığının ayıp olduğunu söylemek istiyorum. bunun için açtım bu konuyu ama şuraya bak insanlar neye odaklandılar.
İnşallah trip atıp abisinin hatasını anlamasını falan beklerler de yenge hanım da biraz kafa dinlerŞimdi ben tatil dönüşünü merak ediyorum asıl
O yorumu bu konuyu gördükten sonra yapmıştım kız.Geleceği gören forumumuzun alimi sayınBissunicole ,
lütfen bu konuya davetlisiniz.
“ Taş yerinde ağırdır” diyen büyüklerimizi buradan tekrar anıyor, evli çifte 404 gibi yapışmanın acı sonuçlarını ibretle izliyoruz.
Demek ki neymiş, evlenince yeni bir yuva kuruluyormuş, insanlara saygı duymak gerekiyormuş. Siz evlenince anneniz de balayınıza kocanızla tatile gelmek isteyecek, işte o zaman şimdi kızdığınız abiden taktik alırsınız.
Rahatsızlar ya. Kuyruk gibi. Soğutuyorlar insandan. Yengem her seferinde sende gel derdi bana buraya geldiklernde yok yengecim kocanla gez dedim. 1 kere gitmişimdir o da çağırıyor ayıp olmasın davete icabet misali. Bunlar nasıl görümce anlamıyorum yemicez abinizi oğlunuzu bırakın ya. Daha yeni kocamla kavga ettim heryere anası kardeşi geliyor diye. Tokatlicam hepsiniOffffffff delirmelik gercekten
Yaaa konu çok heyecanlıydı
8de eve geldim, bir saatte bitirdim:))
Merak edenler buraya tiklayabilir
@En buyuk kk bebeğim sen de seversin, canın sıkıldığı bir akşam takilirsin
Kahvaltı sofrasında cilveleşecekler belki yada sarmaş dolaş öpüşerek dolaşacaklar akşam yemeğinde kadeh tokusturacaklar masa altından birbirlerine cilve yapacaklar illa sizi canta gibi yanlarında mı taşımak zorundalarBurada yine hiç bir şey değişmemiş hala aynı. Ben hatalı değiliz demiyorum zaten sorun abimin bize yalan söylemesi. Ayrıca aynı yerde olsak ne olacak ki? Sanki gittikleri yerde bir tek onlar var başka kimse yok. Biz onun ailesiyiz, yani bana çok bencilce geliyor bu.
Ayrıca bizim ona ne gibi zararımız olacak. Yalnız kalmak istiyorlarsa akşamları odaların da zaten yalnız kalacaklar.
kanarya eşiniz hiç rahatsız olmuyor mu sürekli annesi kardeşiyle gezmekten? İnsanın yangın var diye bağırası gelir.Rahatsızlar ya. Kuyruk gibi. Soğutuyorlar insandan. Yengem her seferinde sende gel derdi bana buraya geldiklernde yok yengecim kocanla gez dedim. 1 kere gitmişimdir o da çağırıyor ayıp olmasın davete icabet misali. Bunlar nasıl görümce anlamıyorum yemicez abinizi oğlunuzu bırakın ya. Daha yeni kocamla kavga ettim heryere anası kardeşi geliyor diye. Tokatlicam hepsini
Abinizin sizin oyunlarınızı bildiği için takacağımı hiç sanmıyorum, hatta şuan telefonu kapatmış baş baş romantik bir gece geçiriyor bile olabilirler. Annenin tek derdi para, oğulcuğu ona mal mülk versin, eskisi gibi her dediğini yapsın kısaca ipler benim elimde olsun. Allah uzak etsin, umarım sizsiz çok mutlu olurlar.Dinlerdi, biz hep birlikte olmak istedik sadece. Eğer ki deseydi sizi istemiyorum başka sefere tamam derdik ve eğer annem çok kötü biri olsa ararım abimi annem fenalaştı der zehir ederim o tatili ama yapmıyorum.
kanarya eşiniz hiç rahatsız olmuyor mu sürekli annesi kardeşiyle gezmekten? İnsanın yangın var diye bağırası gelir.
Kahvaltı sofrasında cilveleşecekler belki yada sarmaş dolaş öpüşerek dolaşacaklar akşam yemeğinde kadeh tokusturacaklar masa altından birbirlerine cilve yapacaklar illa sizi canta gibi yanlarında mı taşımak zorundalar
Maksat oğluşlarına b.k sürdürmeyecekler, aklayacak paklayacaklar ama aslında en büyük hakareti ettiklerinin farkında değiller. Kaynanam zamanında kendi elinden telefon düşmeyen aklı bir karış havada ergen torununa değil de görümcemin tanıdığı bir kıza çocuk baktırmaya karar verdik diye telefonu açıp verip veriştirmişti, ben çok rahatmışım eve gelip yan yatacakmışım da yok oğlunu dolduruyormuşum. Anah... '' Rahatsam kendi paramla rahatım, senden mi istiyoruz ne bu öfke? Oğlunun kendi aklı var kimse dolduramaz, daha doğurduğunu tanımıyorsun; şimdi kapat oğlunu ara aynısını ona de. '' dedim. Aramış. Beni son azarlaması oldu. Sonra sinsi sinsi ortalık karıştırmaya kalktı, ne var ki tanıyamadığı oğlu akıllıydı da.Evladın her yaptığı da geline mal ediliyor, bence abinin kendisine haksızlıktır bu çünkü abi diye ergen birinden bahsetmiyoruz, erişkin otuzlu yaşlarda bir adamdan bahsediyoruz.
Odalarında zaten yalnız kalacaklar demiş ya bir de şaka gibiKahvaltı sofrasında cilveleşecekler belki yada sarmaş dolaş öpüşerek dolaşacaklar akşam yemeğinde kadeh tokusturacaklar masa altından birbirlerine cilve yapacaklar illa sizi canta gibi yanlarında mı taşımak zorundalar
10 yıl üstü evliliğimden olsa gerek bana kalabalık tatil çok cazip geliyor ama böyle bir kaynanayla değilOdalarında zaten yalnız kalacaklar demiş ya bir de şaka gibi. O kadar parayı sadece odada yalnız kalmak için mi ödeyecek insanlar.
Ya hani çoluklu çocuklu 10 yıl üstü evli bir çift olsa bir nebze anlayacağım. Onlar da ister zaten o durumda hep birlikte gitmeyi. Kasım 2019 gibi evlenmişler yanlış hatırlamıyorsam, daha 2 sene dolmamış, yeni evli sayılırlar, insaf.
öğlenden akşama 43 sayfaHerkese Merhaba,
Pandemi ve eve tıkılmadan bunalan. abim ve yengem,birlikte bir yerlere tatile gitmek istediğini söylemiş. Annem de biz de gelelim biz de sıkıldık demişti. Abim o gün geçiştirmişti. Her neyse annem abimi arayıp nereye gideceksiniz diye sormuş abim de Bolu'ya Abant gölüne gideceğiz demiş. Biz de hazırlandık sözde biz de Abant'a abimlerin yanına gidecektik. Neyse gittik yerleştik, abim demez mi biz vazgeçtik başka yere gideceğiz. Size iyi tatiller. Annem sinir küpüne döndü. Bu gelin oğlumu çok değişirdi diyip duruyor. Abimi arayıp ne söylemem gerek. Yaptığı ayıp değil mi şimdi?
Sen kendin evlenince görürsün. Umarım daha beterini yaşamazsın...Burada yine hiç bir şey değişmemiş hala aynı. Ben hatalı değiliz demiyorum zaten sorun abimin bize yalan söylemesi. Ayrıca aynı yerde olsak ne olacak ki? Sanki gittikleri yerde bir tek onlar var başka kimse yok. Biz onun ailesiyiz, yani bana çok bencilce geliyor bu.
Ayrıca bizim ona ne gibi zararımız olacak. Yalnız kalmak istiyorlarsa akşamları odaların da zaten yalnız kalacaklar.
41 sayfa olmuş vicdansizlar, çokta merak ediyorum napcam ben şimdi