Abimin Bizi Kandırması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya Allah askina, siz demediniz mi, "abim bizi geçiştirdi" diye.. insanlarin bir yere takildigi falan yok. Sizin anlamak istemediginiz bir yer var sadece...

Adamin 'geçiştirdiğini' anlayan sizler, bunun 'siz gelmeyin' demek oldugunu da anlayiniz bi zahmet.

O yorumu bu konuyu gördükten sonra yapmıştım kız.

Offffffff delirmelik gercekten
Rahatsızlar ya. Kuyruk gibi. Soğutuyorlar insandan. Yengem her seferinde sende gel derdi bana buraya geldiklernde yok yengecim kocanla gez dedim. 1 kere gitmişimdir o da çağırıyor ayıp olmasın davete icabet misali. Bunlar nasıl görümce anlamıyorum yemicez abinizi oğlunuzu bırakın ya. Daha yeni kocamla kavga ettim heryere anası kardeşi geliyor diye. Tokatlicam hepsini

Kahvaltı sofrasında cilveleşecekler belki yada sarmaş dolaş öpüşerek dolaşacaklar akşam yemeğinde kadeh tokusturacaklar masa altından birbirlerine cilve yapacaklar illa sizi canta gibi yanlarında mı taşımak zorundalar

kanarya eşiniz hiç rahatsız olmuyor mu sürekli annesi kardeşiyle gezmekten? İnsanın yangın var diye bağırası gelir.

Dinlerdi, biz hep birlikte olmak istedik sadece. Eğer ki deseydi sizi istemiyorum başka sefere tamam derdik ve eğer annem çok kötü biri olsa ararım abimi annem fenalaştı der zehir ederim o tatili ama yapmıyorum.
Abinizin sizin oyunlarınızı bildiği için takacağımı hiç sanmıyorum, hatta şuan telefonu kapatmış baş baş romantik bir gece geçiriyor bile olabilirler. Annenin tek derdi para, oğulcuğu ona mal mülk versin, eskisi gibi her dediğini yapsın kısaca ipler benim elimde olsun. Allah uzak etsin, umarım sizsiz çok mutlu olurlar.

kanarya eşiniz hiç rahatsız olmuyor mu sürekli annesi kardeşiyle gezmekten? İnsanın yangın var diye bağırası gelir.

ahh bu gözler karısının kolundaki bilekliği çıkarıp onun yanında kardeşine takan bi de çok yakıştı diyenleri gördü.. keşke sadece yanında taşısaydı..

cilveleşmek ve gıdıkleşmek yasak

U Unknown34 sevgili konu sahibi anladığım kadarıyla anneniz narsiste yakın bir karakter siz de empat konumundasınız. Eski konunuzdaki mesajlarımızdan aslında art niyetsiz olduğunuzu seziyorum. Annenizin ekseninden çıkın lütfen. Anneniz iyi biri değil, bunu kabullenmeniz zor olabilir ama kendinizi korumak istiyorsanız kendi fikirlerinizi ve yorum gücünüzü kullanmalı, abi ve yengenizle empati yaparak annenizi sorgulamalısınız. Anneniz sizin kadar iyi niyetli değil. Lütfen uymayın ona. İleride sizin evliliğinize de aynı şekilde tacizde bulunacak bu kadın. Kendi iyiliğiniz için kendinizi kurtarmanızı öneririm.

Evladın her yaptığı da geline mal ediliyor, bence abinin kendisine haksızlıktır bu çünkü abi diye ergen birinden bahsetmiyoruz, erişkin otuzlu yaşlarda bir adamdan bahsediyoruz.
Maksat oğluşlarına b.k sürdürmeyecekler, aklayacak paklayacaklar ama aslında en büyük hakareti ettiklerinin farkında değiller. Kaynanam zamanında kendi elinden telefon düşmeyen aklı bir karış havada ergen torununa değil de görümcemin tanıdığı bir kıza çocuk baktırmaya karar verdik diye telefonu açıp verip veriştirmişti, ben çok rahatmışım eve gelip yan yatacakmışım da yok oğlunu dolduruyormuşum. Anah... '' Rahatsam kendi paramla rahatım, senden mi istiyoruz ne bu öfke? Oğlunun kendi aklı var kimse dolduramaz, daha doğurduğunu tanımıyorsun; şimdi kapat oğlunu ara aynısını ona de. '' dedim. Aramış. Beni son azarlaması oldu. Sonra sinsi sinsi ortalık karıştırmaya kalktı, ne var ki tanıyamadığı oğlu akıllıydı da.

Abiniz kandirmamis, hayir dese israr edeceksiniz diye düşünerek gecistirmis :)
Hem ne işiniz var evli bir çiftin yaninda?
Birakin kari koca basbasa gitsinler
Ben de görümceyim ama hic kardesim ve esiyle tatile gideyim hayalim olmadi annem de arada kardesimden ilgi bekler ama evlerine sık gitmez kardesim zorla götürür :)
Yani ne bileyim konu komik geldi
Abinize kizmayin annenize ve kendinize kızın bence

Odalarında zaten yalnız kalacaklar demiş ya bir de şaka gibi . O kadar parayı sadece odada yalnız kalmak için mi ödeyecek insanlar.

Ya hani çoluklu çocuklu 10 yıl üstü evli bir çift olsa bir nebze anlayacağım. Onlar da ister zaten o durumda hep birlikte gitmeyi. Kasım 2019 gibi evlenmişler yanlış hatırlamıyorsam, daha 2 sene dolmamış, yeni evli sayılırlar, insaf.

Yalnız ilk defa bir konuyu tüm yorumlarla okuyup KK daki kadınların gerçek bir haksızlıkta nasıl tek yürek olduklarını gördüm. Anneye hak veren bir üye vardı eski konuda el değmemiş ister doğal olarak gibi bişi yazmıştı. Çok yanlış bir yere yazmış bu forumda bunun gibi korkularla boşanma cesaretini gösteremeyip buradaki yorumlardan cesaret alan binlerce kadın var. Bu kadınlara ikinci bir şansınız olmayacak demek bu. Yani boşanmayın ikinci el olursunuz demek. Ama canım KK kadınları geldiği yere gönderdi bu cümleleri. İyi ki varsınız yahu Konu sahibi bı kadar bilinçli yorumlarla hayatını ve anneni bi düzene sokarsın artık umarım

10 yıl üstü evliliğimden olsa gerek bana kalabalık tatil çok cazip geliyor ama böyle bir kaynanayla değil

öğlenden akşama 43 sayfa bu akşam çok işim var ama yarııın, yarııın gece bu konuyu okuyacağım
yani üyalik tarihiniz de eski ama bdv konusu mu okumadınzı acaba? burada bu hikayeyi gelin perspektifinden anlatan 5789 tane konu bulabiliriz

Kızlar o değilde hani kv gil hazırlığını yapmış tam neredesiniz geliyoruz demişler oğluda başka yerdeyiz caydık size iyi tatiller demesi çok güldüm yeminle. Ama kayın valide aynı benimki gerçi benim ki eşimle yalnız hamileyken kontrole bizle geliyordu hiç ama hiç eşimle başbaşa gitmedik 9 ay hiç sıkılmadın mı be kadın hiç işi olmasa da geliyordu 5 yıl onlarla oturdum İnanırmısınız başbaşa asla gezmedik gezmeye bile gidemiyorduk ayrı eve çıktık da gözümüz açıldı

Sen kendin evlenince görürsün. Umarım daha beterini yaşamazsın...

41 sayfa olmuş vicdansizlar, çokta merak ediyorum napcam ben şimdi

Mini konu özeti:
Herşey 1994 doğumlu (25 yaşındaydı o zaman evet, şimdi 27 yaşında ) konu sahibinin abimi sevdiği kızdan nasıl ayırabilirim annemle ben o kızı istemiyoruz yardım edin temalı mesajı ile başlar.

- Çok geçerli sebebimiz var tabi : Kız daha önceden evlenip boşanmış... evet sadece ama sadece bu
- Parayla ilgisi yok : Her ay abimden 1200 tl alıyorum, arabam var, kredi kartımı ödüyor. Evlenince kesilirse ben yapacağımı bilirim.
- Parayla asla ilgisi yok : Abim ortak kullanılan yazlık için kredi çekmişti onu ödüyor, o yüzden tapu onda, evlenmeden önce tapuyu almaya çalışıyoruz

Gelinin ailesine sadece bir üye olarak eklendiğini iddia ettiği noktada umutlarımızı kaybetmek üzereydik.

Ancak...
Konu sahibinin hakkını da yemeyeyim, kendisi abiye birşey de söylemedi. Hele neden boşandığını kıza dümdüz sorsam olmaz mı diyince ve toplu linç gelince sormaktan vazgeçti, vallahi birşey demiyor kendisi.

Abisini kaybetmekten korkuyordu, bu gerçekleşmedi, gayet sakin de cevap veriyor, sabırlıdır.

Sonuçta anne vazgeçirmeye çalıştı, abi çıldırdı, anne geri adım attı, düğün bir şekilde yapıldı. Geline yeni eşya alınca salondaki takımlar da yenilendi.

Öngörülü bir üyemizin o zaman dediği gibi “düğün bitti şimdi sıra tatile karışmaya geldi”.

Konu sahibinin sakince çayını içmekten ve çıldırmış anneyi sakinleştirmekten başka çaresi yok. Artık tatiller ayrıldı, net.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…