Abimin Bizi Kandırması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Leb demeden leblebiyi anlasanız abinizde böyle yapmamış olurdu.
Hala yaptığınız hatanın farkında değilsiniz.
Bence evlendikten sonra anneniz, kocanız ve siz birlikte yaşayın...Tatil planlarınızda böyle bozulmaz

Anlattığınız tatiller başka, yerine ve gideceğiniz kişiye göre kalabalık tatiller de tercih ediliyor, ben de her tatili başbaşa yapıyorum diyemem ama başbaşa yapacağımız tatile de annem bile olsa ben de geleyim demesini istemem.

Valla aynen öyle oluyorBizim sülalede var bir dişli bir anne-kız, damat ve ailesini sessiz seçtiler, damat da bir iyi çocuk, konu mankeni gibi kızla annesi nereye derse oraya gidiyor garibim, bu dediğim ailenin bir de oğlu var o henüz bekar, eğer sessiz bir gelin gelirse o kıza cidden çok üzülürüm çünkü oğlanın annesi eşinin ve oğlunun cebindeki tüm parayı alan, işe gidiş parasını bile işe gidilecek gün sayısına göre veren bir kadın, mazallah iş çıkışı biri bir yere çağırsa ceplerinde başka yol paraları olmuyor, yürümek zorunda kalıyorlar ve gittiği yerde bir çay parası bile veremezler çünkü paraları yok, ben kadının da erkeğin de bu kadar pasifine katlanamıyorum

Karı kocanın baş başa tatile gitmek istemesinden ve hatta sizi yanlarında istemesinden daha doğal ne var ? Açık açık siz gelmeyin diyemezler herkesin belli konularda haddini,hududunu bilmesi lazım.

Bence abi ve gelin de hatalı niye tek taraflı bakıyorsunuz. Biz baş başa gideceğiz demek bu kadar zor olmamalı. Şimdi daha mı iyi bir durum oldu? Bence başta siz sonra da abiniz hatalı.
Ben adamcağızın dediğini ama konu sahibinin anlamadığını ve hatta buraya da tepki çekmemek için öyle yazdığını düşünüyorum. Eski konuları zaten facia.

Trol olduğunu sanmıyorum bunların bir benzeri benim başımda ve benim görümce genç ve evli olmasına rağmen 20 senelik kaynanalara taş çıkarır .

Hiçbir sefer sizinle gitmek istemiyor olabilir. Keşke abant demeseydi hiç. Kandırmış olmazdı.
Düşündüm de kaynanamda yılda 2 kez yatıya falan kalıyorum annemde de öyle. Uzakta oldukları için. Annemle kocamsız başbşa tatil de severim. Bu da güzel. Ama kocamla yapacağım tatilde anne ya da kaynanayı görümceyi ne yapayım allah aşkına ya. Bu kadar insan mantıksız olduğunu söylemiş zaten talebinizin.
Bir silkelenin. Garip bir şeyin içindesiniz. Annenizin etkisinden çıkın lütfen.

O oğlanı konu sahibinin abisinin yanına staja verelim

Sizi istemiyorlar belli ki yaptığınız ne kadar ayıp bi daha akıllı davranıp size haber vermeden gitsinler analı kızlı insanları rahatsız ediyorsunuz

Ne kadar bencilce. Ben eşimle tatile gittiğimde sabahtan akşama kadar başbaşa olmak isterim. Sabahtan akşama kadar sizle gezelim tozalım yiyelim içelim birtek gece odamızda başbaşa kalalım. E ne anladım ben o tatilden. Yanlış düşünüyorsunuz zaten davette edilmemissiniz tavrımız çok gereksiz. Birlikte yapılan planlar bu konu dışında tabiki

bu dediğinize gerçekten inanıyor musunuz?
çok ciddi soruyorum
yürekten inanarak bu cevabı veriyorsanız çok vahim bi durumdasınız
bizi kandırmak için böyle bi cevap veriyorsanız bilin ki yemiyoruz

eğer annenize sizinle de başka zaman gidelim deseydi abiniz, vah abinizin haline
anneniz ayılır bayılır, geline beddualar saydırır burnundan getirirdi gideceği tatili
abiniz iyi yapmış ohhh olsun size

Hayır belki adam başka zaman da annesiyle ve kardeşiyle tatil yapmak istemiyor. Belki bütün tatillerini karısıyla yapmak istiyor. Niye annesine başka zaman sözü versin ki? Çok saçma.

Anneniz bu durumu kabullenir mi bilmem ama siz ileride evlenecek bir gençsiniz, o yüzden sizin daha ılımlı yaklaşacağınızı düşünüyorum, abiniz kandırdı yalan söyledi diye kabul edelim, demek ki aslında tatile eşiyle başbaşa gitmek istiyormuş, bundan sonra abiniz direkt kendisi hep beraber tatile gidelim, hep beraber pikniğe, gezmeye gidelim demedikçe gitmeyin.

Abinizin iyiliğini istiyorsunuz elbette ki çünkü ailesisiniz ama bazen çocuklarımızın iyiliği için onları kendi haline bırakmamız gerekir, sonuçta abiniz de en az 30 yaşında kocaman bir adam, ne istediğini, nasıl yaşayacağını, ne yapacağını bilecek yaşta, sizden yardım isterse bunu kendisi söyler.

Son düzenleme:
İyi tamam o zaman. birlikte vakit geçirelim yada dürüst olmasını isteyen bizler suçlu yalan söyleyip alavere dalavere yapanlar suçsuz tamam.
Yok ya senden bir şey olmaz, aynı şehirde yaşıyorsunuz zaten beraber geçirecek vakit mi bulamadınız. Ayrıca o ailecek tatili sadece siz istiyorsunuz onların rızasını almamışsınız. Onlar da size ayrı kendilerine ayrı tatil programı yapmış bakın ne kadar inceler. Bahaneyle gittiğiniz yerin tadını çıkarın

Aynı şeyleri yapıp farklı yorumlar mı almak istiyorsunuz ay hiç gülesim yoktu. Siz evlenince eşinizin 7 sülalesiyle gidin tatile şaka gibi

O oğlanı konu sahibinin abisinin yanına staja verelim
Valla versek fena olmaz, kayınvalide ve görümce adayı çok fenalar, oğlan da acayip sessiz aynı babası gibi.
Gelini döverler bile abartmıyorum yaparlar, bazı ailelere gelin gidecek kızlara sabırlar diliyorum, bizim bu oğlanda eğer sessiz bir kızla evlenecekse evlenmemesi daha hayırlı, kıza acırım çünkü.

Hayır belki adam başka zaman da annesiyle ve kardeşiyle tatil yapmak istemiyor. Belki bütün tatillerini karısıyla yapmak istiyor. Niye annesine başka zaman sözü versin ki? Çok saçma.
aynen öyle ki istememesi de çok normal böyle anne ve kardeşle tatil ne kadar eğlenceli olabilir ki

yazık yaa, abinin ben eşimle başbaşa tatil yapmak istiyorum deme şansı yok
adam da böyle kaçarak gidiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…