- 8 Mart 2019
- 6.734
- 31.464
- 39
Leb demeden leblebiyi anlasanız abinizde böyle yapmamış olurdu.Sürekli abimi konuşmuyoruz tabi ki. Biz abimin iyiliğini abimden çok istiyoruz . Fakat bizim üzüldüğümüz durum abimle birlikte olmakta ziyade bize yalan söyleyip bizi aldatması. yoksa tabi ki bizim de kendi hayatımız var.
Anahtarı da kopyalamak icin abinizden gizlice mi aldi yoksa korkulur annenizden yasiniz genc annenizin izinden gitmeyin üzülürsünüzYok hayır, bilmiyor.
Anlattığınız tatiller başka, yerine ve gideceğiniz kişiye göre kalabalık tatiller de tercih ediliyor, ben de her tatili başbaşa yapıyorum diyemem ama başbaşa yapacağımız tatile de annem bile olsa ben de geleyim demesini istemem.Mune ben kabile tatili severim. İki aileye de düşkünüm. Birlikte bişeyler yapalım, tatile, pikniğe gidelim, zaman geçirelim isterim. Geleneksel kabile tatillerimiz vardır bizim eş ailesi ve kendi ailemle. Ama bunların dışında başbaşa ya da arkadaşlarımızla olan organizasyona kendi annem dahil herhangi biri gelmek istese dur bakalım orda derim. Ben de insanlara özel alan tanımak isterim. Hatta abimler yazlığa geçecekler hafta sonu, kalkın gelin dediler kabul etmedik. Siz gidin bi dinlenin, bi tadını çıkartın sonra geliriz dedik. Ki bunlar 50’li yaşlarında boyları kadar çocukları olan insanlar. Evlerinin anahtarı bile bizde var. Buna rağmen görmemişler gibi her fırsatta kendimizi atmıyoruz yanlarına.
Konu sahibinin annesi dişli damatla evlenmesine izin vermez. Dişli damat ailesi de konu sahibini gelin olarak istemez. Ama olur da denk gelirlerse bence efsane olur
Karı kocanın baş başa tatile gitmek istemesinden ve hatta sizi yanlarında istemesinden daha doğal ne var ? Açık açık siz gelmeyin diyemezler herkesin belli konularda haddini,hududunu bilmesi lazım.Herkese Merhaba,
Pandemi ve eve tıkılmadan bunalan. abim ve yengem,birlikte bir yerlere tatile gitmek istediğini söylemiş. Annem de biz de gelelim biz de sıkıldık demişti. Abim o gün geçiştirmişti. Her neyse annem abimi arayıp nereye gideceksiniz diye sormuş abim de Bolu'ya Abant gölüne gideceğiz demiş. Biz de hazırlandık sözde biz de Abant'a abimlerin yanına gidecektik. Neyse gittik yerleştik, abim demez mi biz vazgeçtik başka yere gideceğiz. Size iyi tatiller. Annem sinir küpüne döndü. Bu gelin oğlumu çok değişirdi diyip duruyor. Abimi arayıp ne söylemem gerek. Yaptığı ayıp değil mi şimdi?
Ben adamcağızın dediğini ama konu sahibinin anlamadığını ve hatta buraya da tepki çekmemek için öyle yazdığını düşünüyorum. Eski konuları zaten facia.Bence abi ve gelin de hatalı niye tek taraflı bakıyorsunuz. Biz baş başa gideceğiz demek bu kadar zor olmamalı. Şimdi daha mı iyi bir durum oldu? Bence başta siz sonra da abiniz hatalı.
Trol olduğunu sanmıyorum bunların bir benzeri benim başımda ve benim görümce genç ve evli olmasına rağmen 20 senelik kaynanalara taş çıkarır .Ya diğer konu ve mesajlarinizi da okudum da geldim
Ya abinizi aşırı takdir ettim, eşine yani artık ailesi olan kadına ne güzel sahip çıkıyor.Kusura bakmayın ama yarın öbür gün evlendiğinizde eşinizin ailesi bunları yapsa "ay ne saygısız insanlar", "off kv ve görümce belası" diye başlık açarsınız.
Hadi anneniz eski kafalı, yaşlı vs. Siz 94 doğumlu gencecik bir kadın olarak hiç mi empati yapamiyorsunuz. Siz ister miydiniz kaynana kayınpeder görumce falan tatile gitmek. Dürüst olun yani. Biz bir aileyiz, abim bencillik yapıyor demek yerine,bence onların bir aile olduğunu kabul ederek bencilliği bırakın.
İçim troldur bu hesap ya diyor ama trol de bu kadar mesai yapmaz diyorum sonra
Anahtar olayına ne çok takıldınız kaldınız.Sorun abimin gözümüzün içine baka baka bize yalan söyleyip kandırması. Fakat öyle mesajlar atıyorsunuz ki sanki bizler canavarız. Yani sizinle başka sefer gideriz diyemezmiydi de tuttu bize yalan söyledi.
O oğlanı konu sahibinin abisinin yanına staja verelimAnlattığınız tatiller başka, yerine ve gideceğiniz kişiye göre kalabalık tatiller de tercih ediliyor, ben de her tatili başbaşa yapıyorum diyemem ama başbaşa yapacağımız tatile de annem bile olsa ben de geleyim demesini istemem.
Valla aynen öyle oluyorBizim sülalede var bir dişli bir anne-kız, damat ve ailesini sessiz seçtiler, damat da bir iyi çocuk, konu mankeni gibi kızla annesi nereye derse oraya gidiyor garibim, bu dediğim ailenin bir de oğlu var o henüz bekar, eğer sessiz bir gelin gelirse o kıza cidden çok üzülürüm çünkü oğlanın annesi eşinin ve oğlunun cebindeki tüm parayı alan, işe gidiş parasını bile işe gidilecek gün sayısına göre veren bir kadın, mazallah iş çıkışı biri bir yere çağırsa ceplerinde başka yol paraları olmuyor, yürümek zorunda kalıyorlar ve gittiği yerde bir çay parası bile veremezler çünkü paraları yok, ben kadının da erkeğin de bu kadar pasifine katlanamıyorum
Sizi istemiyorlar belli ki yaptığınız ne kadar ayıp bi daha akıllı davranıp size haber vermeden gitsinler analı kızlı insanları rahatsız ediyorsunuzHerkese Merhaba,
Pandemi ve eve tıkılmadan bunalan. abim ve yengem,birlikte bir yerlere tatile gitmek istediğini söylemiş. Annem de biz de gelelim biz de sıkıldık demişti. Abim o gün geçiştirmişti. Her neyse annem abimi arayıp nereye gideceksiniz diye sormuş abim de Bolu'ya Abant gölüne gideceğiz demiş. Biz de hazırlandık sözde biz de Abant'a abimlerin yanına gidecektik. Neyse gittik yerleştik, abim demez mi biz vazgeçtik başka yere gideceğiz. Size iyi tatiller. Annem sinir küpüne döndü. Bu gelin oğlumu çok değişirdi diyip duruyor. Abimi arayıp ne söylemem gerek. Yaptığı ayıp değil mi şimdi?
Ne kadar bencilce. Ben eşimle tatile gittiğimde sabahtan akşama kadar başbaşa olmak isterim. Sabahtan akşama kadar sizle gezelim tozalım yiyelim içelim birtek gece odamızda başbaşa kalalım. E ne anladım ben o tatilden. Yanlış düşünüyorsunuz zaten davette edilmemissiniz tavrımız çok gereksiz. Birlikte yapılan planlar bu konu dışında tabikiBurada yine hiç bir şey değişmemiş hala aynı. Ben hatalı değiliz demiyorum zaten sorun abimin bize yalan söylemesi. Ayrıca aynı yerde olsak ne olacak ki? Sanki gittikleri yerde bir tek onlar var başka kimse yok. Biz onun ailesiyiz, yani bana çok bencilce geliyor bu.
Ayrıca bizim ona ne gibi zararımız olacak. Yalnız kalmak istiyorlarsa akşamları odaların da zaten yalnız kalacaklar.
bu dediğinize gerçekten inanıyor musunuz?Anahtar olayına ne çok takıldınız kaldınız.Sorun abimin gözümüzün içine baka baka bize yalan söyleyip kandırması. Fakat öyle mesajlar atıyorsunuz ki sanki bizler canavarız. Yani sizinle başka sefer gideriz diyemezmiydi de tuttu bize yalan söyledi.
Abi bu kral hareketin zekâtını verse de su kk daki gelin kv gorumce konularındaki damatlar nasiplenseO oğlanı konu sahibinin abisinin yanına staja verelim
Hayır belki adam başka zaman da annesiyle ve kardeşiyle tatil yapmak istemiyor. Belki bütün tatillerini karısıyla yapmak istiyor. Niye annesine başka zaman sözü versin ki? Çok saçma.bu dediğinize gerçekten inanıyor musunuz?
çok ciddi soruyorum
yürekten inanarak bu cevabı veriyorsanız çok vahim bi durumdasınız
bizi kandırmak için böyle bi cevap veriyorsanız bilin ki yemiyoruz
eğer annenize sizinle de başka zaman gidelim deseydi abiniz, vah abinizin haline
anneniz ayılır bayılır, geline beddualar saydırır burnundan getirirdi gideceği tatili
abiniz iyi yapmış ohhh olsun size
Sürekli abimi konuşmuyoruz tabi ki. Biz abimin iyiliğini abimden çok istiyoruz . Fakat bizim üzüldüğümüz durum abimle birlikte olmakta ziyade bize yalan söyleyip bizi aldatması. yoksa tabi ki bizim de kendi hayatımız var.
ohh iyi olmusYa bizi kandırması yada yalan söylemesi hoş mu şimdi ? Tek taraflı yazıyorsunuz.
Yok ya senden bir şey olmaz, aynı şehirde yaşıyorsunuz zaten beraber geçirecek vakit mi bulamadınız. Ayrıca o ailecek tatili sadece siz istiyorsunuz onların rızasını almamışsınız. Onlar da size ayrı kendilerine ayrı tatil programı yapmış bakın ne kadar inceler. Bahaneyle gittiğiniz yerin tadını çıkarınİyi tamam o zaman. birlikte vakit geçirelim yada dürüst olmasını isteyen bizler suçlu yalan söyleyip alavere dalavere yapanlar suçsuz tamam.
Aynı şeyleri yapıp farklı yorumlar mı almak istiyorsunuzBurada yine hiç bir şey değişmemiş hala aynı. Ben hatalı değiliz demiyorum zaten sorun abimin bize yalan söylemesi. Ayrıca aynı yerde olsak ne olacak ki? Sanki gittikleri yerde bir tek onlar var başka kimse yok. Biz onun ailesiyiz, yani bana çok bencilce geliyor bu.
Ayrıca bizim ona ne gibi zararımız olacak. Yalnız kalmak istiyorlarsa akşamları odaların da zaten yalnız kalacaklar.
Valla versek fena olmaz, kayınvalide ve görümce adayı çok fenalar, oğlan da acayip sessiz aynı babası gibi.O oğlanı konu sahibinin abisinin yanına staja verelim
aynen öyle ki istememesi de çok normal böyle anne ve kardeşle tatil ne kadar eğlenceli olabilir kiHayır belki adam başka zaman da annesiyle ve kardeşiyle tatil yapmak istemiyor. Belki bütün tatillerini karısıyla yapmak istiyor. Niye annesine başka zaman sözü versin ki? Çok saçma.