Offff Allah esirgesinDinlerdi, biz hep birlikte olmak istedik sadece. Eğer ki deseydi sizi istemiyorum başka sefere tamam derdik ve eğer annem çok kötü biri olsa ararım abimi annem fenalaştı der zehir ederim o tatili ama yapmıyorum.
Annesi cok“Evimize aramadan gelme, zırt pırt girme” dediğinde gizlice anahtarını çoğaltan anne, buna tamam demez. Hepimiz biliyoruz bunu. Kendinizi kandırmayın. Sizi istemiyoruz deme hakkı var mı abinizin? Anneniz sinir krizleri geçirir bu cümleyi duysa. Gelin çok değiştirdi der. Her erkek, öküz değilse, eşine arabanın kapısını açar mesela. İnerken de binerken de, çantasını vs tutar yardımcı olur. Anneniz bundan bile “oğlum çok değişti, gelinin kölesi olmuş” diyebilen bir anne. Annenizin zihniyeti de davranışları da asla iyi niyetli değil. Bunu görüp bunlardan sıyrılmak sizin elinizde.
Abiniz de bu son cümlenizi bekler zaten sizden, inanmaz bile.
Abinize kızıyorsunuz ama annenizin yaptığı doğru mu? Neden abinize anahtarı söylemiyorsunuz? Ben olsam abime söylerdim, annem dahi olsa kimse kimsenin gizlice evinin anahtarını yaptıramaz, anneniz sizden dahi gizli abinizin evine girse yengenize iftira atmak için evde bir şeyler bıraksa bunun vebali kimin boynuna?Yok hayır, bilmiyor.
Ev sahibinin dahi kiracısından habersiz yedek anahtar bulundurması, kiracısı yokken eve girmesi suç. Keşke birimiz yengeyi ya da abiyi tanısak da haber versekHaneye tecavüzden sizi şikayet etse keşke
Bence abi, annesini ve kardeşini tanıdığı için öyle yapmış. Biz başbaşa gideceğiz diye baştan dese anne hastanelik olur, tansiyonlari çıkar şekeri düşer, analık hakkı der bilmemne der zıkkım eder yine göndermezdi. Gelin de nasibini alırdı, paşa oğlunun suçu olmaz gelin fesati istemiyor olurdu.Bence abi ve gelin de hatalı niye tek taraflı bakıyorsunuz. Biz baş başa gideceğiz demek bu kadar zor olmamalı. Şimdi daha mı iyi bir durum oldu? Bence başta siz sonra da abiniz hatalı.
Nerdee… Hâlâ abisinin yalan söylemesine bozulduğunu söylüyor. Biz bu adamı yalan söylemeye mecbur bıraktık demiyor.31 sayfa boyunca linc edilmiş bence daha fazla vurmayın ölmüştür:)
Herkese Merhaba,
Pandemi ve eve tıkılmadan bunalan. abim ve yengem,birlikte bir yerlere tatile gitmek istediğini söylemiş. Annem de biz de gelelim biz de sıkıldık demişti. Abim o gün geçiştirmişti. Her neyse annem abimi arayıp nereye gideceksiniz diye sormuş abim de Bolu'ya Abant gölüne gideceğiz demiş. Biz de hazırlandık sözde biz de Abant'a abimlerin yanına gidecektik. Neyse gittik yerleştik, abim demez mi biz vazgeçtik başka yere gideceğiz. Size iyi tatiller. Annem sinir küpüne döndü. Bu gelin oğlumu çok değişirdi diyip duruyor. Abimi arayıp ne söylemem gerek. Yaptığı ayıp değil mi şimdi?
Abiniz eşinizle plan yapmış bu plana onlara sormadan dahil olmak cok nezaketsizce bı hareket bence siz annenizle tek başınıza gitseydiniz daha iyi olurduHerkese Merhaba,
Pandemi ve eve tıkılmadan bunalan. abim ve yengem,birlikte bir yerlere tatile gitmek istediğini söylemiş. Annem de biz de gelelim biz de sıkıldık demişti. Abim o gün geçiştirmişti. Her neyse annem abimi arayıp nereye gideceksiniz diye sormuş abim de Bolu'ya Abant gölüne gideceğiz demiş. Biz de hazırlandık sözde biz de Abant'a abimlerin yanına gidecektik. Neyse gittik yerleştik, abim demez mi biz vazgeçtik başka yere gideceğiz. Size iyi tatiller. Annem sinir küpüne döndü. Bu gelin oğlumu çok değişirdi diyip duruyor. Abimi arayıp ne söylemem gerek. Yaptığı ayıp değil mi şimdi?
Burda kimse gorumcesiyle kaynanasi ile tatil yapmak istemez çünkü neden istesin :) ben de yaz icin kocaman müstakil ev tuttum ve kaynanamlari değil kendi ablamlari davet ettim sizce neden :)
Allah geline de abiye de sabir versin gerçekten. 31 sayfa boyunca okuyamadım pek tabii...Nerdee… Hâlâ abisinin yalan söylemesine bozulduğunu söylüyor. Biz bu adamı yalan söylemeye mecbur bıraktık demiyor.
Onlar kanun üstü bir aile. Suç ne alaka. O onun oğlunun evi yani onun da evi. İstediği gibi girer çıkar el kızı ne karışırmışEv sahibinin dahi kiracısından habersiz yedek anahtar bulundurması, kiracısı yokken eve girmesi suç. Keşke birimiz yengeyi ya da abiyi tanısak da haber versek. Ben hep yeni bir ev tuttuğumda aradan belli bir süre geçince kapı kilidini değiştiriyorum. Ne kadar doğru yaptığımı görmüş oldum.
Allah aşkına şu evli çiftleri rahat bırakın ya. Bizde bunaldık kocamla gezmeye gitmek istiyorumHerkese Merhaba,
Allah aşkına şu evli çiftleri bi rahat bırakın ya. Bizde kocamla sizin gibiler yüzünden başbaşa hiçbişey yapamadık. Takılmayın kuyruk gibi sinirlendim okurken. Bırakın gezsinler gelmenizi isteseler zaten birlikte gidelim derlerde abiniz muhtemelen hayır diyemediği için gelin dedi eşiyle tartıştı ki bence haklı vazgeçti. Salın bizi kaynanalar görümceler YETER...Herkese Merhaba,
HahahhahhahKaynana ve görümceyle tatile gitsem kendimi keserim.
Ne istiyorsunuz Gelin Hanımdan?
Abin kral adammış boşanırsa bana yapalım. Call me
Evet, öyle denseydi de o anne anlamazdı istenmediğini. Ben de onu dedim zaten ama konu sahibi öyle deseydi bizi istemediğini anlardık diyorBu anne o bi dahaki sefere sözünün de peşini bırakmazdı bence. Söz vermiştin ne zaman gidecez diye darlardı.
Son durum abimler balayindan geldiler. Annem abimlerin anahtarını çogaltmis. Bir tek bana söyledi. Hic bir şey söylemedim .
Insanlar tek başlarına tatil yapmak istemisler. Dediğim gibi zaten hali hazırda abiyle gelini darlamislardir, nefes almak istemisler ama yalan söylemeden bu mümkün olmamış.Ama kendi annenleri de değil ablnları davet ettin mesela. Yaş uymuyor en başta. Tatilde insan eğlenmek istiyor kafa dağıtmak istiyor kardeşler arkadaşlar ok. Anne baba ne alaka dimi.
Yani burada anneyi istemeyen gelin değil direk abi muhtemelen. Ama suç geline kalıyor.
Geride arkadaşlar alıntılamış, eski konuda konu sahibi “abim bizim aileden ayrılmıyor, gelin de bizim aileye geliyor” demişOnlar kanun üstü bir aile. Suç ne alaka. O onun oğlunun evi yani onun da evi. İstediği gibi girer çıkar el kızı ne karışırmış