Abimin Bizi Kandırması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dinlerdi, biz hep birlikte olmak istedik sadece. Eğer ki deseydi sizi istemiyorum başka sefere tamam derdik ve eğer annem çok kötü biri olsa ararım abimi annem fenalaştı der zehir ederim o tatili ama yapmıyorum.
Offff Allah esirgesin

Görumceme sarılıp öpücem valla ne beter huyunuz varmış pes !

Annesi cok
Iyi
Ama anahtar cogalttiysa iyi niyet yoktur bitti

Burda kimse gorumcesiyle kaynanasi ile tatil yapmak istemez çünkü neden istesin :) ben de yaz icin kocaman müstakil ev tuttum ve kaynanamlari değil kendi ablamlari davet ettim sizce neden :)

Yok hayır, bilmiyor.
Abinize kızıyorsunuz ama annenizin yaptığı doğru mu? Neden abinize anahtarı söylemiyorsunuz? Ben olsam abime söylerdim, annem dahi olsa kimse kimsenin gizlice evinin anahtarını yaptıramaz, anneniz sizden dahi gizli abinizin evine girse yengenize iftira atmak için evde bir şeyler bıraksa bunun vebali kimin boynuna?

Haneye tecavüzden sizi şikayet etse keşke
Ev sahibinin dahi kiracısından habersiz yedek anahtar bulundurması, kiracısı yokken eve girmesi suç. Keşke birimiz yengeyi ya da abiyi tanısak da haber versek . Ben hep yeni bir ev tuttuğumda aradan belli bir süre geçince kapı kilidini değiştiriyorum. Ne kadar doğru yaptığımı görmüş oldum.

Bence abi ve gelin de hatalı niye tek taraflı bakıyorsunuz. Biz baş başa gideceğiz demek bu kadar zor olmamalı. Şimdi daha mı iyi bir durum oldu? Bence başta siz sonra da abiniz hatalı.
Bence abi, annesini ve kardeşini tanıdığı için öyle yapmış. Biz başbaşa gideceğiz diye baştan dese anne hastanelik olur, tansiyonlari çıkar şekeri düşer, analık hakkı der bilmemne der zıkkım eder yine göndermezdi. Gelin de nasibini alırdı, paşa oğlunun suçu olmaz gelin fesati istemiyor olurdu.
Maalesef bazı anne babalardan böyle atlatma yapmadan kurtulunmuyor.

Nedenini sordunuz mu insan gibi neden gelmeyin demedi ki sizi oyladı ben olsam mesafe katarım.

Abiniz eşinizle plan yapmış bu plana onlara sormadan dahil olmak cok nezaketsizce bı hareket bence siz annenizle tek başınıza gitseydiniz daha iyi olurdu

Burda kimse gorumcesiyle kaynanasi ile tatil yapmak istemez çünkü neden istesin :) ben de yaz icin kocaman müstakil ev tuttum ve kaynanamlari değil kendi ablamlari davet ettim sizce neden :)

Ama kendi annenleri de değil ablnları davet ettin mesela. Yaş uymuyor en başta. Tatilde insan eğlenmek istiyor kafa dağıtmak istiyor kardeşler arkadaşlar ok. Anne baba ne alaka dimi.
Yani burada anneyi istemeyen gelin değil direk abi muhtemelen. Ama suç geline kalıyor.

Onlar kanun üstü bir aile. Suç ne alaka. O onun oğlunun evi yani onun da evi. İstediği gibi girer çıkar el kızı ne karışırmış

Allah aşkına şu evli çiftleri rahat bırakın ya. Bizde bunaldık kocamla gezmeye gitmek istiyorum
Allah aşkına şu evli çiftleri bi rahat bırakın ya. Bizde kocamla sizin gibiler yüzünden başbaşa hiçbişey yapamadık. Takılmayın kuyruk gibi sinirlendim okurken. Bırakın gezsinler gelmenizi isteseler zaten birlikte gidelim derlerde abiniz muhtemelen hayır diyemediği için gelin dedi eşiyle tartıştı ki bence haklı vazgeçti. Salın bizi kaynanalar görümceler YETER...

Bu anne o bi dahaki sefere sözünün de peşini bırakmazdı bence. Söz vermiştin ne zaman gidecez diye darlardı.
Evet, öyle denseydi de o anne anlamazdı istenmediğini. Ben de onu dedim zaten ama konu sahibi öyle deseydi bizi istemediğini anlardık diyor .

Yalnız çağırılmadıkları yere, asıl gidecek kişilerden de önce gidip yerleşmişler ya . O abinin “biz gelmiyoruz vazgeçtik, size iyi tatiller” dediği anı görebilseydik keşke . Bence abiyle yengenin tatile gitmesine bile gerek kalmamıştır, rahatlamışlardır mutlulardır .

Son durum abimler balayindan geldiler. Annem abimlerin anahtarını çogaltmis. Bir tek bana söyledi. Hic bir şey söylemedim .

hazır abinler tatildeyken annene de gizlice çoğalttığı anahtarla evi kurcalama fırsatı doğar. büyümü bırakırsınız eve naparsanız artık.

Insanlar tek başlarına tatil yapmak istemisler. Dediğim gibi zaten hali hazırda abiyle gelini darlamislardir, nefes almak istemisler ama yalan söylemeden bu mümkün olmamış.
Ben bugune kadar arada gorumcem ve kaynanamla da tatil yaptım ama kendi ablamla denk getiremedim. Pandemi nedeniyle zaten cok zor görüşüyoruz bari tatilimde hasret gidereyim dedim.
Bu arada gorumcemle eşimin de arasi açıldı benim bir yorumuma gerek kalmadan kocam zaten artik benim ailemle daha rahat.

Onlar kanun üstü bir aile. Suç ne alaka. O onun oğlunun evi yani onun da evi. İstediği gibi girer çıkar el kızı ne karışırmış
Geride arkadaşlar alıntılamış, eski konuda konu sahibi “abim bizim aileden ayrılmıyor, gelin de bizim aileye geliyor” demiş . Kök aile nedir, çekirdek aile nedir bu konu sahibine baştan bir ders verilmesi lazım bence. Zihniyet bu olduktan sonra çağırılmadan tatile de peşlerine takılırlar, anahtarı çoğaltıp gizlice evlerine de girerler…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…