- 5 Ekim 2020
- 13.203
- 35.165
- 36
Burada yine hiç bir şey değişmemiş hala aynı. Ben hatalı değiliz demiyorum zaten sorun abimin bize yalan söylemesi. Ayrıca aynı yerde olsak ne olacak ki? Sanki gittikleri yerde bir tek onlar var başka kimse yok. Biz onun ailesiyiz, yani bana çok bencilce geliyor bu.
Ayrıca bizim ona ne gibi zararımız olacak. Yalnız kalmak istiyorlarsa akşamları odaların da zaten yalnız kalacaklar.
Siz yine yaş olarak daha yakınsınız romantik bir tatil planlanmıyorsa mesela öyle amaç gezmek tozmaksa arada siz de bir arkadaşınızla ileride eşinizle onların planlarına dahil olabilirsiniz sorun yok.
Anneniz en az 55-60 yaşında. Bence çok tatil yapmak istiyorsa altın kızlar grubuyla kaplıcaya falan gitsin.
Biz annemlerin yanına gidiyoruz izmire. Etrafta bir gezelim diyoruz. tın tın yürüyor deli oluyorum yok yemek saati ilaç saati tuvaleti geliyor. Tansiyonu çıkıyor. Bi yaştan sonra bebek gibi oluyorsun artık her şeye dikkat etmen gerekiyor.
Onu da geçtim mesela akşam dışarıda yiyelim diyorlar. Onlara göre planlıyoruz bunu da. Oraya ziyaret amaçlı gittiğimizden bu bize batmıyor. Ama tatil için gttiğimiz bi yer olsa akşam güzel bi yere yemeğe gitmek isticez. Alkol almak isticez saatlerce oturup sohbet etmek isticez. Anneyle olunca olay annenin gönlünü eğlemeye dönüyor kimse kusura bakmasın.