Arayıp gitmek cok mu zorunuza gitti. Annen, burası oglumun evi istedigim zaman girer cıkarım, gelinde kim oluyomus kafasında demekki.Yok artık ne büyüsü. . Olay aslında düğünde oldu abim eve zırt pırt gelmeyin ben artık tek değilim arayın geliyoruz diyin dedi annemde buna köpürdü işte. ama yemin ederim bir kere olsun girmedik.
Canim benim annen abinden bir kopsun artik.... Sende buna yatdimci ol.... Bekarsin sanirim .. yarin birgun sende evlenince annen gibi bir kaynanan olsa... Burda kaynanam anahtarimizi kopyalamis... Tatile bizimle geliyor diye konu acacaksin emin ol... Abin artik evli ... Onceligi farkli... Benimde 5 tane abin var valla hic biriyle bir yere gitmedik.. hicbirinin anahtari annemde yok...Yok artık ne büyüsü. Abim kıyameti koparır . Olay aslında düğünde oldu abim eve zırt pırt gelmeyin ben artık tek değilim arayın geliyoruz diyin dedi annemde buna köpürdü işte. ama yemin ederim bir kere olsun girmedik.
Anahtar olayına ne çok takıldınız kaldınız.Sorun abimin gözümüzün içine baka baka bize yalan söyleyip kandırması. Fakat öyle mesajlar atıyorsunuz ki sanki bizler canavarız. Yani sizinle başka sefer gideriz diyemezmiydi de tuttu bize yalan söyledi.
Bence bıkmış, yılmış artık. Bu yaştan sonra huzur arıyor. Onuda karısıyla kızından uzak durarak buluyor.İlahlaştırmak değil de, bu oğlanı ben doğurdum, ben büyüttüm elin kızı paralarını yiyecek düşüncesinden oluyor bunlar, anne evde herkesin her şeyin hükümdarı olmuş, bakınız babadan hiç bahsedilmiyor, aklımda yanlış kalmadıysa abi evleneceğinde baba parayı oğlanla mı kazandınız deyip tepki göstermiş ama ağırlığı yok, sözünün geçerliği yok, ya pasif ya da kendi haline bırakmış artık.
Allahım her anlattığınızda abinizin gerçek olamayacağını düşünüyorum. Nasıl bir karakterli duruş öyle ya valla bravo sizinle başetmenin yolunu bulmuş adamYok artık ne büyüsü. . Olay aslında düğünde oldu abim eve zırt pırt gelmeyin ben artık tek değilim arayın geliyoruz diyin dedi annemde buna köpürdü işte. ama yemin ederim bir kere olsun girmedik.
Ağzına sağlık, abiniz ne kadar da aklı başında bir insanmış. Size uysa çoktan yuvası yıkılmıştı.abim eve zırt pırt gelmeyin ben artık tek değilim arayın geliyoruz diyin dedi annemde buna köpürdü işte.
Herkese Merhaba,
Pandemi ve eve tıkılmadan bunalan. abim ve yengem,birlikte bir yerlere tatile gitmek istediğini söylemiş. Annem de biz de gelelim biz de sıkıldık demişti. Abim o gün geçiştirmişti. Her neyse annem abimi arayıp nereye gideceksiniz diye sormuş abim de Bolu'ya Abant gölüne gideceğiz demiş. Biz de hazırlandık sözde biz de Abant'a abimlerin yanına gidecektik. Neyse gittik yerleştik, abim demez mi biz vazgeçtik başka yereyi gideceğiz. Size iyi tatiller. Annem sinir küpüne döndü. Bu gelin oğlumu çok değişirdi diyip duruyor. Abimi arayıp ne söylemem gerek. Yaptığı ayıp değil mi şimdi?
UnknownBrain34Burada yine hiç bir şey değişmemiş hala aynı. Ben hatalı değiliz demiyorum zaten sorun abimin bize yalan söylemesi. Ayrıca aynı yerde olsak ne olacak ki? Sanki gittikleri yerde bir tek onlar var başka kimse yok. Biz onun ailesiyiz, yani bana çok bencilce geliyor bu.
Ayrıca bizim ona ne gibi zararımız olacak. Yalnız kalmak istiyorlarsa akşamları odaların da zaten yalnız kalacaklar.
Insanların kıskırtmak icin ozenle secilmis cumleler gibi. Her mesaj ayrı bi olay.sen evlendigin zaman esinin butun sulalesine verirsin anahtarı. Dingonun ahırı gibi girer cıkarlar.tatillerede yine koloni seklinde gidersiniz.Anahtar olayına ne çok takıldınız kaldınız.Sorun abimin gözümüzün içine baka baka bize yalan söyleyip kandırması. Fakat öyle mesajlar atıyorsunuz ki sanki bizler canavarız. Yani sizinle başka sefer gideriz diyemezmiydi de tuttu bize yalan söyledi.
Konudan bağımsız soruyorum, 27 yaşında gencecik bir kadınsınız, sizin anneniz ve abiniz arasındaki mevzular dışında hiç özel hayatınız yok mu?Yok artık ne büyüsü. . Olay aslında düğünde oldu abim eve zırt pırt gelmeyin ben artık tek değilim arayın geliyoruz diyin dedi annemde buna köpürdü işte. ama yemin ederim bir kere olsun girmedik.
Insanın gercek olmasina inanasi gelmiyor bende oyle dusundumYa ben ilk mesaji troll diye sikayet ettim ama bu bayaa bayaa gercek cikti (Mune Hanim kusura bakmayin troll diye sikayet etmistim:)
Ben sok ben iptal
Allah korusun yerlerden Irak ….Kesinlikle oyle
Bi de ilerleyen mesajlari okudum
Abimi ararim annem fenalasti der o tatili zehir ederdim ama yapmadim diyor
Insan korkar ya boyle bir yalani aklindan gecirmesi bile hasta oldugunu gosteriyor
Allahim saglik versin ne deyim.
İyi tamam o zaman. birlikte vakit geçirelim yada dürüst olmasını isteyen bizler suçlu yalan söyleyip alavere dalavere yapanlar suçsuz tamam.Insanların kıskırtmak icin ozenle secilmis cumleler gibi. Her mesaj ayrı bi olay.sen evlendigin zaman esinin butun sulalesine verirsin anahtarı. Dingonun ahırı gibi girer cıkarlar.tatillerede yine koloni seklinde gidersiniz.
Herkese Merhaba,
Pandemi ve eve tıkılmadan bunalan. abim ve yengem,birlikte bir yerlere tatile gitmek istediğini söylemiş. Annem de biz de gelelim biz de sıkıldık demişti. Abim o gün geçiştirmişti. Her neyse annem abimi arayıp nereye gideceksiniz diye sormuş abim de Bolu'ya Abant gölüne gideceğiz demiş. Biz de hazırlandık sözde biz de Abant'a abimlerin yanına gidecektik. Neyse gittik yerleştik, abim demez mi biz vazgeçtik başka yere gideceğiz. Size iyi tatiller. Annem sinir küpüne döndü. Bu gelin oğlumu çok değişirdi diyip duruyor. Abimi arayıp ne söylemem gerek. Yaptığı ayıp değil mi şimdi?
Belki de bir daha hiç teşebbüs edemeyin diye bilerek yapmıştır abiniz. Size güzel bir ders vermek amacıyla. Siz de lütfen bu dersi alınAnahtar olayına ne çok takıldınız kaldınız.Sorun abimin gözümüzün içine baka baka bize yalan söyleyip kandırması. Fakat öyle mesajlar atıyorsunuz ki sanki bizler canavarız. Yani sizinle başka sefer gideriz diyemezmiydi de tuttu bize yalan söyledi.