Abimin Bizi Kandırması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Diğer başlıktaki mesajınız. Anneniz gerçekten hastalıklı derecede kıskanç bir kadın. Benim vefat eden kayınvalidem gibi. Oğlunu benle paylaşamadı! Ne demekse. Sanki ben karısıyım, o kuması. Sonra ne oldu biliyor musun? Oğluyla küs, yalnız başına öldü.
bak sende bekar bir kızsın. Yarın bir gün sana bunlar yapılsın ister misin? Annen sağlıklı düşünemiyor ama sende annenle bir oluyorsun. Olayların dışında kal. Yanlış yapıyorsunuz.

İyi tamam o zaman. birlikte vakit geçirelim yada dürüst olmasını isteyen bizler suçlu yalan söyleyip alavere dalavere yapanlar suçsuz tamam.
Daha önce abinizle tatile gittiniz mi hiç?
Yoksa beraber tatil yapma isteği evlenince mi içinize doğdu?
Geline de ölüp bitiyorsunuz ya zaten.

Mune ben kabile tatili severim. İki aileye de düşkünüm. Birlikte bişeyler yapalım, tatile, pikniğe gidelim, zaman geçirelim isterim. Geleneksel kabile tatillerimiz vardır bizim eş ailesi ve kendi ailemle. Ama bunların dışında başbaşa ya da arkadaşlarımızla olan organizasyona kendi annem dahil herhangi biri gelmek istese dur bakalım orda derim. Ben de insanlara özel alan tanımak isterim. Hatta abimler yazlığa geçecekler hafta sonu, kalkın gelin dediler kabul etmedik. Siz gidin bi dinlenin, bi tadını çıkartın sonra geliriz dedik. Ki bunlar 50’li yaşlarında boyları kadar çocukları olan insanlar. Evlerinin anahtarı bile bizde var. Buna rağmen görmemişler gibi her fırsatta kendimizi atmıyoruz yanlarına.

Konu sahibinin annesi dişli damatla evlenmesine izin vermez. Dişli damat ailesi de konu sahibini gelin olarak istemez. Ama olur da denk gelirlerse bence efsane olur

Sürekli abimi konuşmuyoruz tabi ki. Biz abimin iyiliğini abimden çok istiyoruz . Fakat bizim üzüldüğümüz durum abimle birlikte olmakta ziyade bize yalan söyleyip bizi aldatması. yoksa tabi ki bizim de kendi hayatımız var.

Ya diğer konu ve mesajlarinizi da okudum da geldim
Ya abinizi aşırı takdir ettim, eşine yani artık ailesi olan kadına ne güzel sahip çıkıyor. Kusura bakmayın ama yarın öbür gün evlendiğinizde eşinizin ailesi bunları yapsa "ay ne saygısız insanlar", "off kv ve görümce belası" diye başlık açarsınız.
Hadi anneniz eski kafalı, yaşlı vs. Siz 94 doğumlu gencecik bir kadın olarak hiç mi empati yapamiyorsunuz. Siz ister miydiniz kaynana kayınpeder görumce falan tatile gitmek. Dürüst olun yani. Biz bir aileyiz, abim bencillik yapıyor demek yerine,bence onların bir aile olduğunu kabul ederek bencilliği bırakın.
İçim troldur bu hesap ya diyor ama trol de bu kadar mesai yapmaz diyorum sonra

Yok artık ne büyüsü. . Olay aslında düğünde oldu abim eve zırt pırt gelmeyin ben artık tek değilim arayın geliyoruz diyin dedi annemde buna köpürdü işte. ama yemin ederim bir kere olsun girmedik.

işte anne bunun neyine köpürdü

sıkıntı ne burada

ben artık yalnız değilim zırt pırt gelmeyin arayın demesindeki kabahat nerede

adam sizleri tanıyor, biz tanımıyoruz

Tabi sizler çok dürüst insanlarsınız nasıl yapar böyle birşeyi.

Yok artık ne büyüsü. . Olay aslında düğünde oldu abim eve zırt pırt gelmeyin ben artık tek değilim arayın geliyoruz diyin dedi annemde buna köpürdü işte. ama yemin ederim bir kere olsun girmedik.
Ah allahım, oğlu peşin peşin zırt pıet eve gelmeyin demiş anneniz de anahtar yaptırmış anneniz bir terminatör, çıkın onun dümen suyundan, aklı olan her insan annesini durdurur böyle bir durumda, sizin algılarınız mı kapalı, muhakeme yeteneğiniz mi yok. Anneniz abinizi süreğen taciz ediyor. Yerinizde olsam o anahtarı annem görmeden çöpe faşan atarım. AnneniZin yaptığı bildiğiniz hadsizlik ahlaksızlık. Abiniz farketmiş, bekarken daha evini ayırmış siz hala ayılamadınız mı?

Anlamıyorsun anlamayacaksın o kadarda yazdı insanlar. Ancak annen gibi bir kaynanan olursa anlarsın. Ozamanda kene gibi yapışan kaynana diye konu açarsın.

U Unknown34 abiniz çok aklı başında, karakterli ve zeki bir adam anlattıklarınızdan çıkardığım kadarıyla. Onu örnek alın, kendinize rol model olarak annenizi değil abinizi seçin. Anneniz üzgünüm ama kötü karakterli bir insan. Örnek alınacak biri değil. Siz bu yaşa kadar onun güdümünde kalmışsınız ama zararın neresinden dönerseniz kardır. Abinizi takip edin, taklit edin. Zamanla taklit ettiğiniz davranışlar ve düşünceler kişiliğinizi şekillendirecektir eminim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…