Abimin Bizi Kandırması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Siz yine yaş olarak daha yakınsınız romantik bir tatil planlanmıyorsa mesela öyle amaç gezmek tozmaksa arada siz de bir arkadaşınızla ileride eşinizle onların planlarına dahil olabilirsiniz sorun yok.
Anneniz en az 55-60 yaşında. Bence çok tatil yapmak istiyorsa altın kızlar grubuyla kaplıcaya falan gitsin.

Biz annemlerin yanına gidiyoruz izmire. Etrafta bir gezelim diyoruz. tın tın yürüyor deli oluyorum yok yemek saati ilaç saati tuvaleti geliyor. Tansiyonu çıkıyor. Bi yaştan sonra bebek gibi oluyorsun artık her şeye dikkat etmen gerekiyor.
Onu da geçtim mesela akşam dışarıda yiyelim diyorlar. Onlara göre planlıyoruz bunu da. Oraya ziyaret amaçlı gittiğimizden bu bize batmıyor. Ama tatil için gttiğimiz bi yer olsa akşam güzel bi yere yemeğe gitmek isticez. Alkol almak isticez saatlerce oturup sohbet etmek isticez. Anneyle olunca olay annenin gönlünü eğlemeye dönüyor kimse kusura bakmasın.

Hayır belki adam başka zaman da annesiyle ve kardeşiyle tatil yapmak istemiyor. Belki bütün tatillerini karısıyla yapmak istiyor. Niye annesine başka zaman sözü versin ki? Çok saçma.
Ben demiştim onu ama böyle bir şeyi derse de annesini susturmak için söyler diye düşündüm ben. Bizde kibarca sizinle gitmek istemiyoruz demenin yoludur, “bir dahakine de sizinle gideriz” demek. Karşı taraf daha sonra arayıp plan yapalım demez, “istenmiyoruz” mesajını alır. Bir dahakine sizinle gideriz diyen kişi davet etmediği sürece konu asla açılmaz.

Ki zaten benim dediğim şuydu “biz şimdi baş başa gidelim, bir dahakine sizinle gidelim” deseydi abiniz, anneniz buna tamam der miydi? Demezdi, bu konudaki anne profilinden hepimiz anlıyoruz. “Ay bizi istemiyor, baş başa gideceklermiş, oğlumu kukla yapmış bu gelin!!1!” yapacaktı. Anne bundan anlamayacağı için elbette yalan söyleyecekti. Hiç haber vermese de bir yerden duysa “bizden gizli tatile gitmişler, bizi davet etmediler” olacaktı. Şu durumda en iyisini yapmış abi. Hatta çok da güzel bir ders vermiş, almasını bilene.

Karı, koca tatilinde sizin ne işiniz var? Bence annene söyle biraz rahat versin evlilere. Onlar gelmenizi istese zaten davet eder.
bravo diyorum abine ama keşke en başından “anne senin ne işin var” deseydi.

Valla bende evlisi var yine aynı yine aynı

yorumlar okumadım ama sizi kırmadan açık açık söylemeye cesaret edemeyip böyle bir plan yapma gereği duymuşlar. Keşke bu erkekler açık yüreklilikle analarına hayır diyebilse ama yok illa bi entrika dönecek. Karı koca beraber tatil yapmak istemiş sizin bir şey deme hakkınız olduğunu düşünmüyorum ben burada. ne güzel ev de size kalmış siz de yapın tatilinizi işte.

Bakın benim erkek kardeşim evliyken annem bazı şeylere üzülürdü. Belki haklı belki haksız. ama biz hiç annemi gazlamadık evli olduğunu onun öyle mutlu olduğunu söyledik. Evliliğinde sorun yoksa bu bizim en büyük mutluluğumuz dedik ve bize hak verdi. Sizin annenizi sakinleştirmeniz gerekirken yangına bir odun da siz atıyorsunuz

Başbaşa kalmak istemişler. Onlar artık karı koca olarak bir aileler. Peşlerine birilerini takmak istememeleri çok normal. Davet bile edilmeden nereye gidilecek diyip yerleşmişsiniz bu kadar sık boğaz etmeyin insanları

Dinlerdi, biz hep birlikte olmak istedik sadece. Eğer ki deseydi sizi istemiyorum başka sefere tamam derdik ve eğer annem çok kötü biri olsa ararım abimi annem fenalaştı der zehir ederim o tatili ama yapmıyorum.
Abiniz, sizin de annesinin de huyunu iyi biliyordur merak etme …

Trol olduğunu sanmıyorum bunların bir benzeri benim başımda ve benim görümce genç ve evli olmasına rağmen 20 senelik kaynanalara taş çıkarır .
Allah kolaylık versin ya. Kayınvalideleri bir kenara koyuyorum da bu gencecik gorumcelere noluyor onu anlamıyorum. Kendisi de bir aileye gelin gidecek azıcık empati ya. Annesini dizginleyip saçmalama diyeceği yerde....

Bu anne o bi dahaki sefere sözünün de peşini bırakmazdı bence. Söz vermiştin ne zaman gidecez diye darlardı.

Bir insan böyle bir konuda size yalan söylüyorsa dönüp kendinize bir bakmanız lazım. Biz bu adamı neden yalan söylemek zorunda bırakıyoruz, çok mu sıkıyoruz, istemediği birşeyi mi yapıyoruz diye.

Eğer sadece gece odalarında yalnız kalmak isteselerdi evlerindeki odalarında da kalırlardı.
Belki adamlar baş başa doğada yürüş yapıp, sohbet etmek istiyor. Birbirlerine şımarmak istiyor. Bunu anlamak çok mu zor?

Bulunduğunuz otelde tanımadığınız insanlar ile ailenizin olması aynı şey mi? O zaman size de o insanlar gibi davranılsın, sabah günaydın, akşam iyi geceler diyip yanınızdan geçip gitsin. Bu davranışı kabul ediyor musunuz? Tövbe yarabbi

Düşün artık abinizin yakasından bir huzur verin adama yahu!
Geçmiş mevzularinizdan hatırlıyorum sizi evliliginde de bir sürü problem çıkarmıştı anneniz

Dinlerdi, biz hep birlikte olmak istedik sadece. Eğer ki deseydi sizi istemiyorum başka sefere tamam derdik ve eğer annem çok kötü biri olsa ararım abimi annem fenalaştı der zehir ederim o tatili ama yapmıyorum.
“Evimize aramadan gelme, zırt pırt girme” dediğinde gizlice anahtarını çoğaltan anne, buna tamam demez. Hepimiz biliyoruz bunu. Kendinizi kandırmayın. Sizi istemiyoruz deme hakkı var mı abinizin? Anneniz sinir krizleri geçirir bu cümleyi duysa. Gelin çok değiştirdi der. Her erkek, öküz değilse, eşine arabanın kapısını açar mesela. İnerken de binerken de, çantasını vs tutar yardımcı olur. Anneniz bundan bile “oğlum çok değişti, gelinin kölesi olmuş” diyebilen bir anne. Annenizin zihniyeti de davranışları da asla iyi niyetli değil. Bunu görüp bunlardan sıyrılmak sizin elinizde.

Abiniz de bu son cümlenizi bekler zaten sizden, inanmaz bile.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…