- 5 Ekim 2020
- 13.203
- 35.165
- 36
Burada yine hiç bir şey değişmemiş hala aynı. Ben hatalı değiliz demiyorum zaten sorun abimin bize yalan söylemesi. Ayrıca aynı yerde olsak ne olacak ki? Sanki gittikleri yerde bir tek onlar var başka kimse yok. Biz onun ailesiyiz, yani bana çok bencilce geliyor bu.
Ayrıca bizim ona ne gibi zararımız olacak. Yalnız kalmak istiyorlarsa akşamları odaların da zaten yalnız kalacaklar.
Ben demiştim onu ama böyle bir şeyi derse de annesini susturmak için söyler diye düşündüm ben. Bizde kibarca sizinle gitmek istemiyoruz demenin yoludur, “bir dahakine de sizinle gideriz” demek. Karşı taraf daha sonra arayıp plan yapalım demez, “istenmiyoruz” mesajını alır. Bir dahakine sizinle gideriz diyen kişi davet etmediği sürece konu asla açılmaz.Hayır belki adam başka zaman da annesiyle ve kardeşiyle tatil yapmak istemiyor. Belki bütün tatillerini karısıyla yapmak istiyor. Niye annesine başka zaman sözü versin ki? Çok saçma.
Valla bende evlisi var yine aynı yine aynıİyi ama sizin yaptığınız hic nornal degil!
Resmen Anneniz emrivaki yapmıs. Kafasına gore kararlar vermıs.
Siz evli değilsiniz belli, siz bir evlenin bakalım
Sonra abiniz mi yoksa annenız mi haklı anlarsınız
Bunun adı ; empati!
Dinlerdi, biz hep birlikte olmak istedik sadece. Eğer ki deseydi sizi istemiyorum başka sefere tamam derdik ve eğer annem çok kötü biri olsa ararım abimi annem fenalaştı der zehir ederim o tatili ama yapmıyorum.
Bakın benim erkek kardeşim evliyken annem bazı şeylere üzülürdü. Belki haklı belki haksız. ama biz hiç annemi gazlamadık evli olduğunu onun öyle mutlu olduğunu söyledik. Evliliğinde sorun yoksa bu bizim en büyük mutluluğumuz dedik ve bize hak verdi. Sizin annenizi sakinleştirmeniz gerekirken yangına bir odun da siz atıyorsunuzSürekli abimi konuşmuyoruz tabi ki. Biz abimin iyiliğini abimden çok istiyoruz . Fakat bizim üzüldüğümüz durum abimle birlikte olmakta ziyade bize yalan söyleyip bizi aldatması. yoksa tabi ki bizim de kendi hayatımız var.
Başbaşa kalmak istemişler. Onlar artık karı koca olarak bir aileler. Peşlerine birilerini takmak istememeleri çok normal. Davet bile edilmeden nereye gidilecek diyip yerleşmişsiniz bu kadar sık boğaz etmeyin insanlarıHerkese Merhaba,
Pandemi ve eve tıkılmadan bunalan. abim ve yengem,birlikte bir yerlere tatile gitmek istediğini söylemiş. Annem de biz de gelelim biz de sıkıldık demişti. Abim o gün geçiştirmişti. Her neyse annem abimi arayıp nereye gideceksiniz diye sormuş abim de Bolu'ya Abant gölüne gideceğiz demiş. Biz de hazırlandık sözde biz de Abant'a abimlerin yanına gidecektik. Neyse gittik yerleştik, abim demez mi biz vazgeçtik başka yere gideceğiz. Size iyi tatiller. Annem sinir küpüne döndü. Bu gelin oğlumu çok değişirdi diyip duruyor. Abimi arayıp ne söylemem gerek. Yaptığı ayıp değil mi şimdi?
Abiniz, sizin de annesinin de huyunu iyi biliyordur merak etme …Dinlerdi, biz hep birlikte olmak istedik sadece. Eğer ki deseydi sizi istemiyorum başka sefere tamam derdik ve eğer annem çok kötü biri olsa ararım abimi annem fenalaştı der zehir ederim o tatili ama yapmıyorum.
Haneye tecavüzden sizi şikayet etse keşkeYok hayır, bilmiyor.
Allah kolaylık versin ya. Kayınvalideleri bir kenara koyuyorum da bu gencecik gorumcelere noluyor onu anlamıyorum. Kendisi de bir aileye gelin gidecek azıcık empati ya. Annesini dizginleyip saçmalama diyeceği yerde....Trol olduğunu sanmıyorum bunların bir benzeri benim başımda ve benim görümce genç ve evli olmasına rağmen 20 senelik kaynanalara taş çıkarır .
Bu anne o bi dahaki sefere sözünün de peşini bırakmazdı bence. Söz vermiştin ne zaman gidecez diye darlardı.Ben demiştim onu ama böyle bir şeyi derse de annesini susturmak için söyler diye düşündüm ben. Bizde kibarca sizinle gitmek istemiyoruz demenin yoludur, “bir dahakine de sizinle gideriz” demek. Karşı taraf daha sonra arayıp plan yapalım demez, “istenmiyoruz” mesajını alır. Bir dahakine sizinle gideriz diyen kişi davet etmediği sürece konu asla açılmaz.
Ki zaten benim dediğim şuydu “biz şimdi baş başa gidelim, bir dahakine sizinle gidelim” deseydi abiniz, anneniz buna tamam der miydi? Demezdi, bu konudaki anne profilinden hepimiz anlıyoruz. “Ay bizi istemiyor, baş başa gideceklermiş, oğlumu kukla yapmış bu gelin!!1!” yapacaktı. Anne bundan anlamayacağı için elbette yalan söyleyecekti. Hiç haber vermese de bir yerden duysa “bizden gizli tatile gitmişler, bizi davet etmediler” olacaktı. Şu durumda en iyisini yapmış abi. Hatta çok da güzel bir ders vermiş, almasını bilene.
Onu bunu bilmem de resmen abinizle yengeniz füze atmış size
Burada yine hiç bir şey değişmemiş hala aynı. Ben hatalı değiliz demiyorum zaten sorun abimin bize yalan söylemesi. Ayrıca aynı yerde olsak ne olacak ki? Sanki gittikleri yerde bir tek onlar var başka kimse yok. Biz onun ailesiyiz, yani bana çok bencilce geliyor bu.
Ayrıca bizim ona ne gibi zararımız olacak. Yalnız kalmak istiyorlarsa akşamları odaların da zaten yalnız kalacaklar.
Düşün artık abinizin yakasından bir huzur verin adama yahu!Burada yine hiç bir şey değişmemiş hala aynı. Ben hatalı değiliz demiyorum zaten sorun abimin bize yalan söylemesi. Ayrıca aynı yerde olsak ne olacak ki? Sanki gittikleri yerde bir tek onlar var başka kimse yok. Biz onun ailesiyiz, yani bana çok bencilce geliyor bu.
“Evimize aramadan gelme, zırt pırt girme” dediğinde gizlice anahtarını çoğaltan anne, buna tamam demez. Hepimiz biliyoruz bunu. Kendinizi kandırmayın. Sizi istemiyoruz deme hakkı var mı abinizin? Anneniz sinir krizleri geçirir bu cümleyi duysa. Gelin çok değiştirdi der. Her erkek, öküz değilse, eşine arabanın kapısını açar mesela. İnerken de binerken de, çantasını vs tutar yardımcı olur. Anneniz bundan bile “oğlum çok değişti, gelinin kölesi olmuş” diyebilen bir anne. Annenizin zihniyeti de davranışları da asla iyi niyetli değil. Bunu görüp bunlardan sıyrılmak sizin elinizde.Dinlerdi, biz hep birlikte olmak istedik sadece. Eğer ki deseydi sizi istemiyorum başka sefere tamam derdik ve eğer annem çok kötü biri olsa ararım abimi annem fenalaştı der zehir ederim o tatili ama yapmıyorum.