Abimin Bizi Kandırması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok artık ne büyüsü. . Olay aslında düğünde oldu abim eve zırt pırt gelmeyin ben artık tek değilim arayın geliyoruz diyin dedi annemde buna köpürdü işte. ama yemin ederim bir kere olsun girmedik.
Arayıp gitmek cok mu zorunuza gitti. Annen, burası oglumun evi istedigim zaman girer cıkarım, gelinde kim oluyomus kafasında demekki.

B
Yok artık ne büyüsü. Abim kıyameti koparır . Olay aslında düğünde oldu abim eve zırt pırt gelmeyin ben artık tek değilim arayın geliyoruz diyin dedi annemde buna köpürdü işte. ama yemin ederim bir kere olsun girmedik.
Canim benim annen abinden bir kopsun artik.... Sende buna yatdimci ol.... Bekarsin sanirim .. yarin birgun sende evlenince annen gibi bir kaynanan olsa... Burda kaynanam anahtarimizi kopyalamis... Tatile bizimle geliyor diye konu acacaksin emin ol... Abin artik evli ... Onceligi farkli... Benimde 5 tane abin var valla hic biriyle bir yere gitmedik.. hicbirinin anahtari annemde yok...

Anahtar olayına ne çok takıldınız kaldınız.Sorun abimin gözümüzün içine baka baka bize yalan söyleyip kandırması. Fakat öyle mesajlar atıyorsunuz ki sanki bizler canavarız. Yani sizinle başka sefer gideriz diyemezmiydi de tuttu bize yalan söyledi.

belki başka seferde istemiyor. Anneniz o zaman ne zaman gideceğiz diye başının etini yerdi. Geçiştirmiş adam hala yalan söyledi diyorsunuz. Ne anlatırsan anlat karşıdakinin anladığı kadarsın diyorlar ya siz ana-kız öylesiniz. Abiniz yıllar içinde anlamış sizi. Biz sayfalardır yazıyoruz ne anladınız hiç birşey. Abiniz annenizde anlatsaydı da böyle olacaktı, anlamayacaktı anneniz çok bariz. Anneniz ununu elemiş eleğini asmış, siz hiç mi ah almaktan, yaşattıklarınızı yaşamaktan korkmuyor sunuz?

Foruma üye olduğumda okuduğum ilk uzun soluklu aklımda kalan konu sizinki olmuştu o yüzden nickinizi ve abi kelimesini gördüğüm gibi hatırladım eski konunuzu. O zaman ayrı hayrete düşmüştüm şimdi ayrı, önceki konuda da tepki görünce lafları çevirmeye çalışmıştınız bakıyorum hala bişey değişmemiş zihniyetinizden. Yengenizin olayla ilgisi bile yok abiniz size de annenize de az bile yapıyor. Bu kafaya daha fazlası müstehak.

İlahlaştırmak değil de, bu oğlanı ben doğurdum, ben büyüttüm elin kızı paralarını yiyecek düşüncesinden oluyor bunlar, anne evde herkesin her şeyin hükümdarı olmuş, bakınız babadan hiç bahsedilmiyor, aklımda yanlış kalmadıysa abi evleneceğinde baba parayı oğlanla mı kazandınız deyip tepki göstermiş ama ağırlığı yok, sözünün geçerliği yok, ya pasif ya da kendi haline bırakmış artık.
Bence bıkmış, yılmış artık. Bu yaştan sonra huzur arıyor. Onuda karısıyla kızından uzak durarak buluyor.

Şu tatilde insanları rahat bırakın.
Toplaşıp toplaşıp tatile gitmeden ne keyif alıyorsunuz?
Ayrı ayrı gidin kafa dinleyin
Ayrıca abinizi takdir ettim.
Bazı konulardaki ana kuzuları gibi illa garip anamda gelecek diye tutturmamış yada annesi gelmediği için geline tatili zehir etmemiş.
Adam annesinin oyununu görmüş ve bozmuş

Yok artık ne büyüsü. . Olay aslında düğünde oldu abim eve zırt pırt gelmeyin ben artık tek değilim arayın geliyoruz diyin dedi annemde buna köpürdü işte. ama yemin ederim bir kere olsun girmedik.
Allahım her anlattığınızda abinizin gerçek olamayacağını düşünüyorum. Nasıl bir karakterli duruş öyle ya valla bravo sizinle başetmenin yolunu bulmuş adam 👏 kocamdan yana hiç sıkıntım yok ama o bile bu yapışıklığa müsaade eder bu seferlik olsun derdi. Abinizle konuşursanız helal olsun diyorlar der misiniz lütfen 🙄
Bi de girmeyecekseniz neden yaptırdınız anahtarı süs olsun diye mi?

Herkese Merhaba,

Pandemi ve eve tıkılmadan bunalan. abim ve yengem,birlikte bir yerlere tatile gitmek istediğini söylemiş. Annem de biz de gelelim biz de sıkıldık demişti. Abim o gün geçiştirmişti. Her neyse annem abimi arayıp nereye gideceksiniz diye sormuş abim de Bolu'ya Abant gölüne gideceğiz demiş. Biz de hazırlandık sözde biz de Abant'a abimlerin yanına gidecektik. Neyse gittik yerleştik, abim demez mi biz vazgeçtik başka yereyi gideceğiz. Size iyi tatiller. Annem sinir küpüne döndü. Bu gelin oğlumu çok değişirdi diyip duruyor. Abimi arayıp ne söylemem gerek. Yaptığı ayıp değil mi şimdi?
🤣🤣🤣🤣🤣 kahkaha attim konuyu okuyunca. umarim gercek değilsinizdir. oyleyse de Cok iyi yapmışlar valla.gidip yerleşmişsiniz zaten ne daha insanlara musallat oluyorsunuz. abiniz gelininiz olmadan dinlenemiyor musunuz dinsizin hakkindan imansız gelmis ben olsam sizi daha uzak bir yere yollardim🤣🤣🤣🤣

Burada yine hiç bir şey değişmemiş hala aynı. Ben hatalı değiliz demiyorum zaten sorun abimin bize yalan söylemesi. Ayrıca aynı yerde olsak ne olacak ki? Sanki gittikleri yerde bir tek onlar var başka kimse yok. Biz onun ailesiyiz, yani bana çok bencilce geliyor bu.
Ayrıca bizim ona ne gibi zararımız olacak. Yalnız kalmak istiyorlarsa akşamları odaların da zaten yalnız kalacaklar.
UnknownBrain34

Anahtar olayına ne çok takıldınız kaldınız.Sorun abimin gözümüzün içine baka baka bize yalan söyleyip kandırması. Fakat öyle mesajlar atıyorsunuz ki sanki bizler canavarız. Yani sizinle başka sefer gideriz diyemezmiydi de tuttu bize yalan söyledi.
Insanların kıskırtmak icin ozenle secilmis cumleler gibi. Her mesaj ayrı bi olay.sen evlendigin zaman esinin butun sulalesine verirsin anahtarı. Dingonun ahırı gibi girer cıkarlar.tatillerede yine koloni seklinde gidersiniz.

Evlilikte çiftler birbirlerinin ailelerine ve kendi ailelerine karşı dikkatli olmalı ama bu durum Türkiye’de özellikle erkek tarafının ailesi tarafından çok fazla suistimal ediliyor. Literatürde resmen “kaynana terörü, görümce, elti terörü” diye kavramlar var😃 abiniz eşiyle başbaşa tatil yapmak istemiş ki bu noktada sizin manipülasyonlarınıza boyun eğmeyerek eşini alıp gitmesi eşiyle ilişkilerinin dinamiklerini beslemek adına çok iyi olmuş. Birgün evlenir de siz de eşinizin ailesi tarafından benzer isteklere maruz kalırsanız burda söylenmek istenenleri daha iyi anlarsınız.

Konudan bağımsız soruyorum, 27 yaşında gencecik bir kadınsınız, sizin anneniz ve abiniz arasındaki mevzular dışında hiç özel hayatınız yok mu?
Benim bir abim olsa ve evin içinde sürekli abimle eşi hakkında konuşulsa bıkarım, bunalırım, daral gelir anneme yeter yahu derim, ki bu yaşta yani 49 yaşında, genç bir bireyin hayattaki tek konusu ailesindeki mevzular olmamalı.
Size veya annenize bir hakaret yok bir şey yok, neden olayların içindesiniz bu kadar?

Valla 26 sayfa olmuş, hepsini okumadım ama, abinize bravo. Tam alkışlamalık, takdir edilmelik bir davranış. Yengeniz çok şanslı. Ve abiniz haklı. Tatile gitmek istiyorsanız, bunaldıysanız, buyrun kendiniz gidin demiş işte. Onların yanında işiniz ne? Tatile gideceğiz dediklerinde ne diye biz de gelelim diyorsunuz? Kim bilir bu zamana kadar neler yaşadılar ki, açık açık diyemediler. Bu size ders olmuştur umarım. Kız tarafı, erkek tarafı farketmez. Evlenenlerin yakasından düşmeyen ailelere sinir oluyorum. Daha bir de buraya ne diyeyim diye soruyorsunuz 🤦‍♀️ evlenince siz boool bol kaynananızla tatile gidin olur mu🙋‍♀️

Kesinlikle oyle

Bi de ilerleyen mesajlari okudum

Abimi ararim annem fenalasti der o tatili zehir ederdim ama yapmadim diyor

Insan korkar ya boyle bir yalani aklindan gecirmesi bile hasta oldugunu gosteriyor

Allahim saglik versin ne deyim.
Allah korusun yerlerden Irak ….

Hadi arasa abisi gelse anasının turp gibi olduğunu görünce anlamayacak mı ?
Gerçi adam zaten biliyordur annesini de kardeşini de …

Insanların kıskırtmak icin ozenle secilmis cumleler gibi. Her mesaj ayrı bi olay.sen evlendigin zaman esinin butun sulalesine verirsin anahtarı. Dingonun ahırı gibi girer cıkarlar.tatillerede yine koloni seklinde gidersiniz.
İyi tamam o zaman. birlikte vakit geçirelim yada dürüst olmasını isteyen bizler suçlu yalan söyleyip alavere dalavere yapanlar suçsuz tamam.

Herkese Merhaba,

Pandemi ve eve tıkılmadan bunalan. abim ve yengem,birlikte bir yerlere tatile gitmek istediğini söylemiş. Annem de biz de gelelim biz de sıkıldık demişti. Abim o gün geçiştirmişti. Her neyse annem abimi arayıp nereye gideceksiniz diye sormuş abim de Bolu'ya Abant gölüne gideceğiz demiş. Biz de hazırlandık sözde biz de Abant'a abimlerin yanına gidecektik. Neyse gittik yerleştik, abim demez mi biz vazgeçtik başka yere gideceğiz. Size iyi tatiller. Annem sinir küpüne döndü. Bu gelin oğlumu çok değişirdi diyip duruyor. Abimi arayıp ne söylemem gerek. Yaptığı ayıp değil mi şimdi?

Abin evli olmasa muhtemelen erkek arkadaşlarıyla tatile gidecek ve o zaman bu durumu anneniz daha normalleştirecekti çünkü abini değiştiren bir kadın olmayacaktı dimi. Ay bu konu troll olsun lütfen 🤣🤣🤣

Belki de bir daha hiç teşebbüs edemeyin diye bilerek yapmıştır abiniz. Size güzel bir ders vermek amacıyla. Siz de lütfen bu dersi alın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X