Abimin Bizi Kandırması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Helal olsun abine
Ne işiniz var davet edilmediginiz yerde?
Tipik kaynana görümce
Benim annem gidiyoruz dese abiyi bırak ben engel olurdum ne işimiz var tatil istiyorsan baska yere gideriz diye.
He ama bu yazdıgımı okuyunca ne var bunda diyip hala kendinizi haklı görüyorsan o zaman sana dua edelim annen gibi bir kayınvalidecigin olsun seninde

peki şöyle soralım neden abin yalan söyledi

neden başka sefer demedi de yalan söyledi

abiyi tanıyan sensin, anneni tanıyan da sensin

başka sefere olur der miydiniz

hepsini geçtik diyorum ya abin yalancı, uzak durun

cidden başka çözüm önerisi ne olabilir

abin yalan söylemiş, geçmiş değişmez, bir daha muhatap olmazsınız, kendi hayatınıza bakarsınız

Ya ben ilk mesaji troll diye sikayet ettim ama bu bayaa bayaa gercek cikti ( Mune Hanim kusura bakmayin troll diye sikayet etmistim:)

Ben sok ben iptal

İnsan inanamıyor değil mi hala böyle şeylerin olduğuna ?
Ama varlar, yanlış hatırlamıyorsam bdvde okumuştum balayına kayınvalidesi gelecek biri vardı, aklıma hemen Kemal Sunal-Adile Naşit-Müjde Ar ninni sahnesi gelmişti

Abinin son anda yaptığı ayıp ama iyi bir ders vermiş size. sizin ki asıl çok çok çok büyük bir ayıp. Karı koca tatile gidecekler annenin senin ne işin var. Ben tatile gideceğim sonra kaynanam "ben de geleceğim diyecek" eee git kendi kocanla bekar çocuğunla. Sonra yok gelin oğlumu değiştirdi. Tabi hep gelinden. Siz tatiline kadar dahil olun aileye sonra istenmeyen olunca eee değiştiler.

Anahtar olayına ne çok takıldınız kaldınız.
Takılmayacak gibi mi? Siz evli barklı insanların mahrem evinin anahtarını gizlice yaptırıyorsunuz? Sebep? Benim aklıma tek bir şey geliyor. Ayrılmaları için gizlice büyü filan gibi bir şeyler yapacaksınız. Evlenmelerine mani olamamışsınız bu seferde boşanmalarına çalışıyorsunuz.

Anlayışlı olacağınızı düşünseydi eminim öyle söylerdi

zaten böyle bi teklifte bile bulunmanız yanlış niye yapıyorsunuz bunu abinize
Dua edin abant demiş ben olsam Afrika da safarideyiz derdim

Abiniz hadi birlikte tatile gidelim dedi mi?Gerçekten soruyorum.Sessiz kaldı falan demeyin.Direk böyle bir teklifle geldi mi?Ay yok gelmediyse ben öyle gurursuz değilim de çağrılmadığım yere gideyim?Siz de gitmezdiniz heralde dimi çağrılmadan(!)

Ya bas basa tatile gitmek istemisler siz niye peslerine katiliuonuz ki

Dinlerdi, biz hep birlikte olmak istedik sadece. Eğer ki deseydi sizi istemiyorum başka sefere tamam derdik ve eğer annem çok kötü biri olsa ararım abimi annem fenalaştı der zehir ederim o tatili ama yapmıyorum.
E abiniz ilk sorulduğunda geçiştirmiş. Kibarca sizinle gitmek istemedikleri anlamına gelir bu. Bu neden yeterli olmuyor da ısrarla nereye gideceklerini falan soruyorsunuz?

Ay anahtarın kopyasını mı yaptırmıslar
Tövbee

Yok artık ne büyüsü. . Olay aslında düğünde oldu abim eve zırt pırt gelmeyin ben artık tek değilim arayın geliyoruz diyin dedi annemde buna köpürdü işte. ama yemin ederim bir kere olsun girmedik.

bu durumda bir hayat kurabilir mi ki kendine ? anne kızının özgür bir evlilik hayatı olmasına izin verir mi? sanmam.
e damat çeker mi ? erkekler hele hiç çekmez.
Vermez, asla vermez. İşte o zaman annesinin davranışlarının normal olmadığını belki anlar konu sahibi. O da ancak annesinden kendini kurtarabilirse mümkün.

Abin kıyameti koparmasa düşünülebilir Yani

Oha artik
Allah o geline yardim etsin.

İlahlaştırmak değil de, bu oğlanı ben doğurdum, ben büyüttüm elin kızı paralarını yiyecek düşüncesinden oluyor bunlar, anne evde herkesin her şeyin hükümdarı olmuş, bakınız babadan hiç bahsedilmiyor, aklımda yanlış kalmadıysa abi evleneceğinde baba parayı oğlanla mı kazandınız deyip tepki göstermiş ama ağırlığı yok, sözünün geçerliği yok, ya pasif ya da kendi haline bırakmış artık.

Tabi ki canavar değilsiniz ama insan haklarına da saygılı değilsiniz. Sorun da burada zaten. Size dememişler ki hadi siz de gelin diye. Tatile gideceğiz demişler siz de biz de gelelim demişsiniz. Karşınızdaki sizi ister mi istemez mi emrivaki yapmışsınız. Ne kadar anneniz ile size normal gelse de bu durum aslında hiç normal değil hatta sağlıklı bile değil

Yok artık ne büyüsü. . Olay aslında düğünde oldu abim eve zırt pırt gelmeyin ben artık tek değilim arayın geliyoruz diyin dedi annemde buna köpürdü işte. ama yemin ederim bir kere olsun girmedik.
Abin doğru demiş tek değil zırt pırt habersiz gidilmez önce aranır sonra gidilir. Senin annen gibi bir kaynanan olduğunu düşünsene. Hayattan soğuma sebebi.

Abiniz dese de anneniz ikna olmazdı bence ve laftan anlamayacağını bildiği için de sessiz kalmayı tercih etmiştir diye düşünüyorum. Davet edesi olsaydı giderken biz çıkıyoruz vs derdi. Üzgünüm baştan sona hata anneniz de ve ona uyan sizde.

E haklı abiniz, neyine köpürüyor anneniz bunun? Arayıp gelin demiş normal insanlar böyle yapıyor zaten.
Tabi çok iyi niyetli annenizin aklına hemen anahtar çoğaltmak gelmiş hırsızlar gibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…