- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
Anahtar olayına ne çok takıldınız kaldınız.Sorun abimin gözümüzün içine baka baka bize yalan söyleyip kandırması. Fakat öyle mesajlar atıyorsunuz ki sanki bizler canavarız. Yani sizinle başka sefer gideriz diyemezmiydi de tuttu bize yalan söyledi.
Ya ben ilk mesaji troll diye sikayet ettim ama bu bayaa bayaa gercek cikti (Mune Hanim kusura bakmayin troll diye sikayet etmistim:)
Ben sok ben iptal
Ama varlar, yanlış hatırlamıyorsam bdvde okumuştum balayına kayınvalidesi gelecek biri vardı, aklıma hemen Kemal Sunal-Adile Naşit-Müjde Ar ninni sahnesi gelmiştiİnsan inanamıyor değil mi hala böyle şeylerin olduğuna ?
Abinin son anda yaptığı ayıp ama iyi bir ders vermiş size. sizin ki asıl çok çok çok büyük bir ayıp. Karı koca tatile gidecekler annenin senin ne işin var. Ben tatile gideceğim sonra kaynanam "ben de geleceğim diyecek" eee git kendi kocanla bekar çocuğunla. Sonra yok gelin oğlumu değiştirdi. Tabi hep gelinden. Siz tatiline kadar dahil olun aileye sonra istenmeyen olunca eee değiştiler.Herkese Merhaba,
Pandemi ve eve tıkılmadan bunalan. abim ve yengem,birlikte bir yerlere tatile gitmek istediğini söylemiş. Annem de biz de gelelim biz de sıkıldık demişti. Abim o gün geçiştirmişti. Her neyse annem abimi arayıp nereye gideceksiniz diye sormuş abim de Bolu'ya Abant gölüne gideceğiz demiş. Biz de hazırlandık sözde biz de Abant'a abimlerin yanına gidecektik. Neyse gittik yerleştik, abim demez mi biz vazgeçtik başka yere gideceğiz. Size iyi tatiller. Annem sinir küpüne döndü. Bu gelin oğlumu çok değişirdi diyip duruyor. Abimi arayıp ne söylemem gerek. Yaptığı ayıp değil mi şimdi?
Takılmayacak gibi mi? Siz evli barklı insanların mahrem evinin anahtarını gizlice yaptırıyorsunuz? Sebep? Benim aklıma tek bir şey geliyor. Ayrılmaları için gizlice büyü filan gibi bir şeyler yapacaksınız. Evlenmelerine mani olamamışsınız bu seferde boşanmalarına çalışıyorsunuz.Anahtar olayına ne çok takıldınız kaldınız.
Anlayışlı olacağınızı düşünseydi eminim öyle söylerdiAnahtar olayına ne çok takıldınız kaldınız.Sorun abimin gözümüzün içine baka baka bize yalan söyleyip kandırması. Fakat öyle mesajlar atıyorsunuz ki sanki bizler canavarız. Yani sizinle başka sefer gideriz diyemezmiydi de tuttu bize yalan söyledi.
Abiniz hadi birlikte tatile gidelim dedi mi?Gerçekten soruyorum.Sessiz kaldı falan demeyin.Direk böyle bir teklifle geldi mi?Ay yok gelmediyse ben öyle gurursuz değilim de çağrılmadığım yere gideyim?Siz de gitmezdiniz heralde dimi çağrılmadan(!)Anahtar olayına ne çok takıldınız kaldınız.Sorun abimin gözümüzün içine baka baka bize yalan söyleyip kandırması. Fakat öyle mesajlar atıyorsunuz ki sanki bizler canavarız. Yani sizinle başka sefer gideriz diyemezmiydi de tuttu bize yalan söyledi.
Ya bas basa tatile gitmek istemisler siz niye peslerine katiliuonuz kiHerkese Merhaba,
Pandemi ve eve tıkılmadan bunalan. abim ve yengem,birlikte bir yerlere tatile gitmek istediğini söylemiş. Annem de biz de gelelim biz de sıkıldık demişti. Abim o gün geçiştirmişti. Her neyse annem abimi arayıp nereye gideceksiniz diye sormuş abim de Bolu'ya Abant gölüne gideceğiz demiş. Biz de hazırlandık sözde biz de Abant'a abimlerin yanına gidecektik. Neyse gittik yerleştik, abim demez mi biz vazgeçtik başka yere gideceğiz. Size iyi tatiller. Annem sinir küpüne döndü. Bu gelin oğlumu çok değişirdi diyip duruyor. Abimi arayıp ne söylemem gerek. Yaptığı ayıp değil mi şimdi?
E abiniz ilk sorulduğunda geçiştirmiş. Kibarca sizinle gitmek istemedikleri anlamına gelir bu. Bu neden yeterli olmuyor da ısrarla nereye gideceklerini falan soruyorsunuz?Dinlerdi, biz hep birlikte olmak istedik sadece. Eğer ki deseydi sizi istemiyorum başka sefere tamam derdik ve eğer annem çok kötü biri olsa ararım abimi annem fenalaştı der zehir ederim o tatili ama yapmıyorum.
Ay anahtarın kopyasını mı yaptırmıslarTakılmayacak gibi mi? Siz evli barklı insanların mahrem evinin anahtarını gizlice yaptırıyorsunuz? Sebep? Benim aklıma tek bir şey geliyor. Ayrılmaları için gizlice büyü filan gibi bir şeyler yapacaksınız. Evlenmelerine mani olamamışsınız bu seferde boşanmalarına çalışıyorsunuz.
Yok artık ne büyüsü. . Olay aslında düğünde oldu abim eve zırt pırt gelmeyin ben artık tek değilim arayın geliyoruz diyin dedi annemde buna köpürdü işte. ama yemin ederim bir kere olsun girmedik.Takılmayacak gibi mi? Siz evli barklı insanların mahrem evinin anahtarını gizlice yaptırıyorsunuz? Sebep? Benim aklıma tek bir şey geliyor. Ayrılmaları için gizlice büyü filan gibi bir şeyler yapacaksınız. Evlenmelerine mani olamamışsınız bu seferde boşanmalarına çalışıyorsunuz.
Vermez, asla vermez. İşte o zaman annesinin davranışlarının normal olmadığını belki anlar konu sahibi. O da ancak annesinden kendini kurtarabilirse mümkün.bu durumda bir hayat kurabilir mi ki kendine ? anne kızının özgür bir evlilik hayatı olmasına izin verir mi? sanmam.
e damat çeker mi ? erkekler hele hiç çekmez.
Abin kıyameti koparmasa düşünülebilir YaniYok artık ne büyüsü. Abim kıyameti koparır . Olay aslında düğünde oldu abim eve zırt pırt gelmeyin ben artık tek değişim arayın geliyoruz diyin dedi annemde buna köpürdü işte. ama yemin ederim bir kere olsun girmedik.
Oha artikTakılmayacak gibi mi? Siz evli barklı insanların mahrem evinin anahtarını gizlice yaptırıyorsunuz? Sebep? Benim aklıma tek bir şey geliyor. Ayrılmaları için gizlice büyü filan gibi bir şeyler yapacaksınız. Evlenmelerine mani olamamışsınız bu seferde boşanmalarına çalışıyorsunuz.
ya lafı evirip çevirmeyin.lütfenAbin kıyameti koparmasa düşünülebilir Yani
İlahlaştırmak değil de, bu oğlanı ben doğurdum, ben büyüttüm elin kızı paralarını yiyecek düşüncesinden oluyor bunlar, anne evde herkesin her şeyin hükümdarı olmuş, bakınız babadan hiç bahsedilmiyor, aklımda yanlış kalmadıysa abi evleneceğinde baba parayı oğlanla mı kazandınız deyip tepki göstermiş ama ağırlığı yok, sözünün geçerliği yok, ya pasif ya da kendi haline bırakmış artık.konu sahibinin eski konusunda da çok eleştiri yapıldı. tamamen bağımlılık üzerine kurulu bir ilişki geliştirmişler. o konuda annesinin babalarının ailesiyle görüşmediğini yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam. ama kendi oğlu söz konusu olunca herşeye mecbur bırakmak istiyordu.
konu sahibi arkadaşta bazı görüşler çok kemikleşmiş. abi evde ilahlaştırılmış ve onun hayatında başka bir kadının varlığını kendileri için tehdit olarak görüyorlar. muhtemelen çocuğu olduğunda daha da büyük sıkıntılar yaşayacaklar. ben çocuğu bile kıskanacaklarını düşünüyorum.
Tabi ki canavar değilsiniz ama insan haklarına da saygılı değilsiniz. Sorun da burada zaten. Size dememişler ki hadi siz de gelin diye. Tatile gideceğiz demişler siz de biz de gelelim demişsiniz. Karşınızdaki sizi ister mi istemez mi emrivaki yapmışsınız. Ne kadar anneniz ile size normal gelse de bu durum aslında hiç normal değil hatta sağlıklı bile değilAnahtar olayına ne çok takıldınız kaldınız.Sorun abimin gözümüzün içine baka baka bize yalan söyleyip kandırması. Fakat öyle mesajlar atıyorsunuz ki sanki bizler canavarız. Yani sizinle başka sefer gideriz diyemezmiydi de tuttu bize yalan söyledi.
Abin doğru demiş tek değil zırt pırt habersiz gidilmez önce aranır sonra gidilir. Senin annen gibi bir kaynanan olduğunu düşünsene. Hayattan soğuma sebebi.Yok artık ne büyüsü. . Olay aslında düğünde oldu abim eve zırt pırt gelmeyin ben artık tek değilim arayın geliyoruz diyin dedi annemde buna köpürdü işte. ama yemin ederim bir kere olsun girmedik.
Abiniz dese de anneniz ikna olmazdı bence ve laftan anlamayacağını bildiği için de sessiz kalmayı tercih etmiştir diye düşünüyorum. Davet edesi olsaydı giderken biz çıkıyoruz vs derdi. Üzgünüm baştan sona hata anneniz de ve ona uyan sizde.Anahtar olayına ne çok takıldınız kaldınız.Sorun abimin gözümüzün içine baka baka bize yalan söyleyip kandırması. Fakat öyle mesajlar atıyorsunuz ki sanki bizler canavarız. Yani sizinle başka sefer gideriz diyemezmiydi de tuttu bize yalan söyledi.
E haklı abiniz, neyine köpürüyor anneniz bunun? Arayıp gelin demiş normal insanlar böyle yapıyor zaten.Yok artık ne büyüsü. Abim kıyameti koparır . Olay aslında düğünde oldu abim eve zırt pırt gelmeyin ben artık tek değilim arayın geliyoruz diyin dedi annemde buna köpürdü işte. ama yemin ederim bir kere olsun girmedik.