- 24 Ocak 2021
- 10.764
- 24.097
Çok fenasınız ana kız, aklından bile neler geçiyor, yaparsın sen , abinin yerinde olsam sizle aynı şehirde yaşamazdım, geline yazık inşallah dişli bir gelindir de kendini size yem etmez , gördüğüm kadarıyla yem etmiyorDinlerdi, biz hep birlikte olmak istedik sadece. Eğer ki deseydi sizi istemiyorum başka sefere tamam derdik ve eğer annem çok kötü biri olsa ararım abimi annem fenalaştı der zehir ederim o tatili ama yapmıyorum.
Tatile gideceğini söylemeseydi o zaman. Annemin huyunu biliyor.
Dinlerdi, biz hep birlikte olmak istedik sadece. Eğer ki deseydi sizi istemiyorum başka sefere tamam derdik ve eğer annem çok kötü biri olsa ararım abimi annem fenalaştı der zehir ederim o tatili ama yapmıyorum.
Bunlar gibisi benim başımda emin ol öyle derlerdiAnneniz huyunu değiştirsin
Kıskançlık, yapışkanlık, hasetlik gibi huyları bıraksın
Abiniz gizli saklı yaşamak zorunda mı
Kalıbımı basarım o zamanda abim tatile gitmiş ama bize söylememiş, biz ailesi değil miyiz diye konu açardınız
Biniyordur üstüne vuruyordur kırbacıOlamaz çünkü o şu an kocasıyla tatilde
Sizi de abinizi de aynı kadın yetiştirmiş. Ama abiniz akıllı davranıp kurtarmış kendini. Siz annenizin güdümlü füzesi olmaya devam ediyorsunuz. Umarım anneniz gibi bir kayınvalideniz, kendiniz gibi bir görümceniz olur. Sonra başlasın güç savaşları. Gelin de sırıtarak izler
Biniyordur üstüne vuruyordur kırbacı
Olamaz çünkü o şu an kocasıyla tatilde
Siz yalancı çoban hikayesini bilir misiniz? Sırf gelini istemiyor sevmiyor diye hastalık yalanı söylerseniz, anneniz gerçekten hastalandığında ne yapacaksınız? Abiniz bir daha size asla inanmaz, kaldı ki böyle yalanlarla abinizi tümden kaybedersiniz.Dinlerdi, biz hep birlikte olmak istedik sadece. Eğer ki deseydi sizi istemiyorum başka sefere tamam derdik ve eğer annem çok kötü biri olsa ararım abimi annem fenalaştı der zehir ederim o tatili ama yapmıyorum.
İnsn ki olmuyor karşı tarafı da muma çeviriyorlarGüdümlü füze ajahahk
Aklımdan geçeni yazdınBir @umutsuzvaka01 ’nın yengesi bir de bu konu sahibinin yengesi… Ne çektiler yahu eş ailesinden böyle.
AhahhajaDinlerdi, biz hep birlikte olmak istedik sadece. Eğer ki deseydi sizi istemiyorum başka sefere tamam derdik ve eğer annem çok kötü biri olsa ararım abimi annem fenalaştı der zehir ederim o tatili ama yapmıyorum.
Sorma sormabi de birşey yapsa etkisi olabilecekmiş gibi havalar :)
Sorma sorma
Nasil onemsiyorlarsa hala kendilerini
Sanki abantta ortada ben kalmışim
Burada yine hiç bir şey değişmemiş hala aynı. Ben hatalı değiliz demiyorum zaten sorun abimin bize yalan söylemesi. Ayrıca aynı yerde olsak ne olacak ki? Sanki gittikleri yerde bir tek onlar var başka kimse yok. Biz onun ailesiyiz, yani bana çok bencilce geliyor bu.
Ayrıca bizim ona ne gibi zararımız olacak. Yalnız kalmak istiyorlarsa akşamları odaların da zaten yalnız kalacaklar.