Abimin Bizi Kandırması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dinlerdi, biz hep birlikte olmak istedik sadece. Eğer ki deseydi sizi istemiyorum başka sefere tamam derdik ve eğer annem çok kötü biri olsa ararım abimi annem fenalaştı der zehir ederim o tatili ama yapmıyorum.
Soguk suyun altına sok düzelir der BJDGHgHGD

Dinlerdi, biz hep birlikte olmak istedik sadece. Eğer ki deseydi sizi istemiyorum başka sefere tamam derdik ve eğer annem çok kötü biri olsa ararım abimi annem fenalaştı der zehir ederim o tatili ama yapmıyorum.
Evlerden ırak bir görümcesiniz. fesatlığa bakar mısın ayyy. Annem hasta der geri çağırırım demek nedir ya
Başka sefere de gitmeyin. İstemediğiniz kızın peşinde tatillerde ne işiniz var sizin

Sizi de abinizi de aynı kadın yetiştirmiş. Ama abiniz akıllı davranıp kurtarmış kendini. Siz annenizin güdümlü füzesi olmaya devam ediyorsunuz. Umarım anneniz gibi bir kayınvalideniz, kendiniz gibi bir görümceniz olur. Sonra başlasın güç savaşları. Gelin de sırıtarak izler

çokk iyi yapmışlar rahat bırakın insanları isteseler onlar sizi çağırırlar kendi kendinizi davet ettirmişsiniz

Bir umutsuzvaka01 ’nın yengesi bir de bu konu sahibinin yengesi… Ne çektiler yahu eş ailesinden böyle.

Ya o değilde aklıma gelin hanım keşke forumda olsa da yazılanları okusa geldi belkide okuyordur
Bu yazılanları okuyorsan her daim destekçiniz

size anlayış, mantık nakli şart...

Küsüp dünyayı dar etmeyecekti yani, o yüzden mi, yarım ağızla söylenwn ve davet edilmediğiniz yere kendiniz gittiniz. Kusura bakmayın ama kimse inanmadı bu yazdığınıza

Yooo zehir olmaz, attiği gole bakilirsa abiniz her türlü entrikaniza hazir bekliyor bence
Taksiye binip hastaneye gidin ben geliyorum diyip soğuk buz gibi kokteylinden bir yudum daha almadan önce yengenizle kadeh tokuşturur

canım senden ricam ileride evlendikten sonra bu yorumu tekrar oku eğer aynı şeyleri düşünürsen yaz etiketle beni çekinme.

Yooo zehir olmaz, attiği gole bakilirsa abiniz her türlü entrikaniza hazir bekliyor bence
Taksiye binip hastaneye gidin ben geliyorum diyip soğuk buz gibi kokteylinden bir yudum daha almadan önce yengenizle kadeh tokuşturur

bi de birşey yapsa etkisi olabilecekmiş gibi havalar :)

Başbaşa abant gölü etrafında yürümek?
Yemek yemek?
Sizin içiniz ölmüş ayol

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…