- 30 Aralık 2009
- 22.581
- 87.582
- 40
Keşkeeeeeee ajshashdghsSen bu ailenin söz konusu olan gelini olabilir misin diye düşünüyorum şuan
Soguk suyun altına sok düzelir der BJDGHgHGDDinlerdi, biz hep birlikte olmak istedik sadece. Eğer ki deseydi sizi istemiyorum başka sefere tamam derdik ve eğer annem çok kötü biri olsa ararım abimi annem fenalaştı der zehir ederim o tatili ama yapmıyorum.
Evlerden ırak bir görümcesiniz. fesatlığa bakar mısın ayyy. Annem hasta der geri çağırırım demek nedir yaDinlerdi, biz hep birlikte olmak istedik sadece. Eğer ki deseydi sizi istemiyorum başka sefere tamam derdik ve eğer annem çok kötü biri olsa ararım abimi annem fenalaştı der zehir ederim o tatili ama yapmıyorum.
Han fendi gider misiniz? siz fazla oldunuz artık kdfjdkjfSoguk suyun altına sok düzelir der BJDGHgHGD
Evde oğluna ait bir şey olsun istemiştir. Çok fesatsınızO zaman annen niye yangından mal kaçırır gibi balayında gizlice kopyaladi?
Sizi de abinizi de aynı kadın yetiştirmiş. Ama abiniz akıllı davranıp kurtarmış kendini. Siz annenizin güdümlü füzesi olmaya devam ediyorsunuz. Umarım anneniz gibi bir kayınvalideniz, kendiniz gibi bir görümceniz olur. Sonra başlasın güç savaşları. Gelin de sırıtarak izlerDinlerdi, biz hep birlikte olmak istedik sadece. Eğer ki deseydi sizi istemiyorum başka sefere tamam derdik ve eğer annem çok kötü biri olsa ararım abimi annem fenalaştı der zehir ederim o tatili ama yapmıyorum.
çokk iyi yapmışlar rahat bırakın insanları isteseler onlar sizi çağırırlar kendi kendinizi davet ettirmişsinizHerkese Merhaba,
Pandemi ve eve tıkılmadan bunalan. abim ve yengem,birlikte bir yerlere tatile gitmek istediğini söylemiş. Annem de biz de gelelim biz de sıkıldık demişti. Abim o gün geçiştirmişti. Her neyse annem abimi arayıp nereye gideceksiniz diye sormuş abim de Bolu'ya Abant gölüne gideceğiz demiş. Biz de hazırlandık sözde biz de Abant'a abimlerin yanına gidecektik. Neyse gittik yerleştik, abim demez mi biz vazgeçtik başka yere gideceğiz. Size iyi tatiller. Annem sinir küpüne döndü. Bu gelin oğlumu çok değişirdi diyip duruyor. Abimi arayıp ne söylemem gerek. Yaptığı ayıp değil mi şimdi?
Haklarından geleceğini buradan hissediyorumKeşkeeeeeee ajshashdghs
BirAllah koşun kızlar kknin o meşhur kaynana ve görümce modeli gelmişya kuzum siz şaka mısınız? Ne işiniz var evli çiftin yanında. Adamcağız tatsızlık olmasın diye geçiştirmiş sizi sizde uçarak yola koyulmuşsunuz. İnsan davet edilmeden kendini nasıl plana dahil eder hiç anlamıyorum. Kaldı ki çift olarak özel bı zaman geçirmek istemişler belli ki. Neden olaya kenidizi dahil ediyorsunuz. Oh olmuş size pes yani.
Neden cogalttiniz anahtarı, amacınız neydi.bu ayıp degilmi. Insanların ozel esyalarınımi karıstırmak istediniz. Bu soruya cevabın olmadigi icin, bunu hatırlatan insanlari kovmussun hep.Hayır girmiyoruz tabi ki.
Burada yine hiç bir şey değişmemiş hala aynı. Ben hatalı değiliz demiyorum zaten sorun abimin bize yalan söylemesi. Ayrıca aynı yerde olsak ne olacak ki? Sanki gittikleri yerde bir tek onlar var başka kimse yok. Biz onun ailesiyiz, yani bana çok bencilce geliyor bu.
Ayrıca bizim ona ne gibi zararımız olacak. Yalnız kalmak istiyorlarsa akşamları odaların da zaten yalnız kalacaklar.
Küsüp dünyayı dar etmeyecekti yani, o yüzden mi, yarım ağızla söylenwn ve davet edilmediğiniz yere kendiniz gittiniz. Kusura bakmayın ama kimse inanmadı bu yazdığınızaDinlerdi, biz hep birlikte olmak istedik sadece. Eğer ki deseydi sizi istemiyorum başka sefere tamam derdik ve eğer annem çok kötü biri olsa ararım abimi annem fenalaştı der zehir ederim o tatili ama yapmıyorum.
Yooo zehir olmaz, attiği gole bakilirsa abiniz her türlü entrikaniza hazir bekliyor benceDinlerdi, biz hep birlikte olmak istedik sadece. Eğer ki deseydi sizi istemiyorum başka sefere tamam derdik ve eğer annem çok kötü biri olsa ararım abimi annem fenalaştı der zehir ederim o tatili ama yapmıyorum.
canım senden ricam ileride evlendikten sonra bu yorumu tekrar oku eğer aynı şeyleri düşünürsen yaz etiketle beni çekinme.Burada yine hiç bir şey değişmemiş hala aynı. Ben hatalı değiliz demiyorum zaten sorun abimin bize yalan söylemesi. Ayrıca aynı yerde olsak ne olacak ki? Sanki gittikleri yerde bir tek onlar var başka kimse yok. Biz onun ailesiyiz, yani bana çok bencilce geliyor bu.
Ayrıca bizim ona ne gibi zararımız olacak. Yalnız kalmak istiyorlarsa akşamları odaların da zaten yalnız kalacaklar.
Yooo zehir olmaz, attiği gole bakilirsa abiniz her türlü entrikaniza hazir bekliyor bence
Taksiye binip hastaneye gidin ben geliyorum diyip soğuk buz gibi kokteylinden bir yudum daha almadan önce yengenizle kadeh tokuşturur
Burada yine hiç bir şey değişmemiş hala aynı. Ben hatalı değiliz demiyorum zaten sorun abimin bize yalan söylemesi. Ayrıca aynı yerde olsak ne olacak ki? Sanki gittikleri yerde bir tek onlar var başka kimse yok. Biz onun ailesiyiz, yani bana çok bencilce geliyor bu.
Olamaz çünkü o şu an kocasıyla tatildeYa o değilde aklıma gelin hanım keşke forumda olsa da yazılanları okusa geldi belkide okuyordur
Bu yazılanları okuyorsan her daim destekçiniz