Abimin Bizi Kandırması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dinlerdi, biz hep birlikte olmak istedik sadece. Eğer ki deseydi sizi istemiyorum başka sefere tamam derdik ve eğer annem çok kötü biri olsa ararım abimi annem fenalaştı der zehir ederim o tatili ama yapmıyorum.
Çok fenasınız ana kız, aklından bile neler geçiyor, yaparsın sen , abinin yerinde olsam sizle aynı şehirde yaşamazdım, geline yazık inşallah dişli bir gelindir de kendini size yem etmez , gördüğüm kadarıyla yem etmiyor 😅

Tatile gideceğini söylemeseydi o zaman. Annemin huyunu biliyor.

Anneniz huyunu değiştirsin
Kıskançlık, yapışkanlık, hasetlik gibi huyları bıraksın
Abiniz gizli saklı yaşamak zorunda mı
Kalıbımı basarım o zamanda abim tatile gitmiş ama bize söylememiş, biz ailesi değil miyiz diye konu açardınız

Dinlerdi, biz hep birlikte olmak istedik sadece. Eğer ki deseydi sizi istemiyorum başka sefere tamam derdik ve eğer annem çok kötü biri olsa ararım abimi annem fenalaştı der zehir ederim o tatili ama yapmıyorum.

Allah razı olsun bacım
Bu dar zamanda senin gibi iyi niyetli görümce bulmak çok zor

Anneniz huyunu değiştirsin
Kıskançlık, yapışkanlık, hasetlik gibi huyları bıraksın
Abiniz gizli saklı yaşamak zorunda mı
Kalıbımı basarım o zamanda abim tatile gitmiş ama bize söylememiş, biz ailesi değil miyiz diye konu açardınız
Bunlar gibisi benim başımda emin ol öyle derlerdi

Sizi de abinizi de aynı kadın yetiştirmiş. Ama abiniz akıllı davranıp kurtarmış kendini. Siz annenizin güdümlü füzesi olmaya devam ediyorsunuz. Umarım anneniz gibi bir kayınvalideniz, kendiniz gibi bir görümceniz olur. Sonra başlasın güç savaşları. Gelin de sırıtarak izler 😂

Güdümlü füze ajahahk

Siz yalancı çoban hikayesini bilir misiniz? Sırf gelini istemiyor sevmiyor diye hastalık yalanı söylerseniz, anneniz gerçekten hastalandığında ne yapacaksınız? Abiniz bir daha size asla inanmaz, kaldı ki böyle yalanlarla abinizi tümden kaybedersiniz.
Abiniz değişmedi, aşık oldu sevdi, sevdiği kadına değer veriyor ve kimsenin onu üzmesini istemiyor, ailesi de olsanız abinizin evliliğine ve eşine saygı duymanız gerekiyor.

Annem çok kötü biri olsa demişsiniz, annenizdir kıymetlinizdir elbette ama diğer konunuzda annenizin kıskandığını, gelini istemediğini, evlenmekten vazgeçirmek istediğini yazan sizsiniz, sırf evine eşya alıyor diye salonunu abinize yenileten anneniz değil mi?

Bakın bir gün siz de evleneceksiniz, eşinizin ailesi biz aileyiz deyip gittiğiniz her yere gelmek istese, evinizin anahtarını kopyalasa, sizi istemese, sevdiğiniz adamı evlenmekten vazgeçirmeye çabalasa, kayınvalideniz sizi kıskanıp eşinize mobilya aldırsa dayanamazsınız.

Abiniz size yalan söylememiş kandırmamış, size gelin dememiş sessiz kalmış, tek hatası anneniz sorunca gideceği yeri söylemek, ki siz de diyorsunuz annemin huyunu biliyor diye, annenizin huyu değil abinizi istemediği kadınla yalnız bırakmama hırsı diyelim biz buna.

Anneniz muhtemelen sessiz kayınvalide ne derse sineye çekecek, evin yedek anahtarını bile verecek, otur deyince oturacak bir gelin istiyordu, ki abiniz de annesinin sözünden çıkmayan bir evlat olsun.

Size bunlar şimdi normal geliyor ama siz bir evlenin, herkesin ne demek istediğini, abinizin ve eşinin neler hissettiğini anlayacaksınız.

Allah abinize ve yengenize sabırlar versin. Yaptığınız çok ayıp bir şey resmen düşüncesizlik. Evli insanların tatilinde sizin ne işiniz var? Üstelik nişanlıymışsınız empati kurun bakalım ne hissedeceksiniz?

Yani ne söylenecekse zaten söylenmişte acayip uyuz oldum şimdi analı kızlı size.
Sizi o tatilde yanlarında görmek isteselerdi davet ederlerdi zaten niye maydanoz oluyorsunuz ki böyle herşeye bide annemin huyunu biliyo söylemeseydi tatile gideceklerini diyo oldu insanlar yapacakları tatilide sizin yüzünüzden saklasinlar. Biraz gurur lütfen yaa🙄

Ahahhaja:KK70::KK70::KK70:
Hadsize bak:KK70:
Ay allah razi olsun yaaa :KK70::KK70::KK70:
ne ince insansiniz
Abinizin ve gelininizin tatillerini haset ve fesat dolu bir yalanla mahvetmeyecek kadar karakterli oldugunuz icin size madalya takmamiz lazim:KK70:
Yalniz bunu dusunuyor olmaniz bile karakterinizi ve ic dunyanizin gizemini bizlere yeteri kadar belli etti bilmem farkinda misiniz?
Size siz ve anneniz gibi bir es tarafi diliyorum.
Ne guzel fesat fesat gecinirsiniz:KK66:

Burada yine hiç bir şey değişmemiş hala aynı. Ben hatalı değiliz demiyorum zaten sorun abimin bize yalan söylemesi. Ayrıca aynı yerde olsak ne olacak ki? Sanki gittikleri yerde bir tek onlar var başka kimse yok. Biz onun ailesiyiz, yani bana çok bencilce geliyor bu.
Ayrıca bizim ona ne gibi zararımız olacak. Yalnız kalmak istiyorlarsa akşamları odaların da zaten yalnız kalacaklar.

Sizde de yine hiçbir şey değişmemiş. Yaş aldıkça belki olgunlaşırsınız sanmıştım ama yok hala annesinin şımarık küçük kızı gibisiniz. Siz laftan sözden anlayan insanlar olsanız abiniz de size yalan söylemezdi.

Siz ileride bencil olmaz tatillerinize kayınvalidenizi de götürürsünüz o zaman. Sizin onlara çok zararınız olur bunu biz burdan bile anladık.

Evlerinde de odalarında yalnız kalıyorlar. O zaman neden tatile gidip para ödedi bu insanlar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X