Abimin Bizi Kandırması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Abi size söylemiş sizi silerim vazgeçmem diye. Uygulamış da. Helal olsun.

Hak etmişsiniz. “Biz baş başa gitmek istiyoruz, bir dahakine sizle gideriz” deseydi anneniz dinleyecek miydi? Hiç sanmıyorum.
Dinlerdi, biz hep birlikte olmak istedik sadece. Eğer ki deseydi sizi istemiyorum başka sefere tamam derdik ve eğer annem çok kötü biri olsa ararım abimi annem fenalaştı der zehir ederim o tatili ama yapmıyorum.

Anne kiz tatil yapın bence en guzeli

Ya benim aktif işleyen bir kvm yok ama bu konu benim bile içimi eritti
Kara Murat gibi bu anam için, bu babam için diye yankılandı kulağımda
Forumdaki tüm dertli gelinlerin intikamı alınmış gibi hissettim
Erkek arkadaşının annesiyle arası iyi olan bekar bir hatun olarak benim bile içimin yağları eridi

Dinlerdi, biz hep birlikte olmak istedik sadece. Eğer ki deseydi sizi istemiyorum başka sefere tamam derdik ve eğer annem çok kötü biri olsa ararım abimi annem fenalaştı der zehir ederim o tatili ama yapmıyorum.
Ne iyi niyetli bir görümce. Şunun aklınıza gelmesi bile renginizi belli ediyor?

Bu arada anahtar ne oldu, gizliden gizliye insanlarının evine giriyor musunuz?

Nolur yapsana iyilik meleği insan. Yap sonra da buraya abim bizi hayatından çıkardı ne yapalım ne önerirsiniz geri dönsün diye konu aç ! Okurken sinirlerim zıpladı kötü olan da ne biliyor musunuz siz gerçeksiniz ve bundan besleniyorsunuz

gelinin bir kötülüğü yok. abisi kendi yılmış. zaten sözünün eri, hayatını bildiği doğrularla yürüten bir adam. kalkıp yollara düşecek kadar kendilerini kaybettiklerine ihtimal vermemiş, anlarlar diye geçiştirmiş. bunda da gelinin kabahati yok. ama o istiyor ki biricik abisi masum olsun, biz de ne kötü gelin diyelim. böylece içi rahatlayacak.

Bir ton cevap verilmiş okumadım ama çok iyi yapmışlar çok eğlendim ben. Hak etmişsiniz.

Tm evlenince sen de kv ve görümce ile tatil yaparsın, adam yalan söylemese nasıl kurtulacak sizin gibi yapışkanlardan, valla helal olsun abine...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…