Abimin Bizi Kandırması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi günler burayı arkadaşım tavsiye etti. Bende tavsiye almak için üye oldum. Konu abim, abim inşaat mühendisi kendisine ait evi işi olan iyi biridir. Hiç evlenmedi hatta doğru düzgün ilişkisi bile olmadı. Abimi tanıttım şimdi asıl soruna geciyorum
Abim 1 hafta önce evlenmek istediğini söyledi,sevindik. fakat evlenmek istediği kişiyi annemle ben istemiyoruz Abimle 1 yıldır sevgililermiş neyse annem ve ben istemediğimizi söyledik. abim çıldırdı, başladı ya o olur, yada ya o. ya gelir istersiniz yada sizi silerim diyor.Seviyorum iyi anlaşıyorum demeye naptı bu kız buna bilmiyoruz. babam bırakın sevdiğiyle evlensin diyor ama ne biliyim biz istemiyoruz. çocuk beyaz eşyaları bile almış yani seviyorum diyor başka bir şey demiyor. Biz istemediğimizi söyleyince iyice hırs yaptı. Sizle tanışmaya gelince, saygı da kusur etmeyeceksiniz diyor. Yani tabi ki saygıda kusur etmeyiz ama hiç laf söyletmemesi falan nolduğunu anlamıyoruz.
Ya bir şey söyleyin vazgeçirelim abimi. Ne diyelim,ne yapalım da vazgeçer.
şimdiden teşekkür ederim.

Güncelleme: sanırım böyle oluyor
Abim geldi. Konuşuldu.Yemek yedik şimdi kurban almaya gittiler. Ben tarafsızım taşlanmayı da anlıyorum. Bayramın 2. günü gelin adayı gelecek bakalım hayırlısı herkese teşekkür ederim.

Son durum abimler balayindan geldiler. Annem abimlerin anahtarını çogaltmis. Bir tek bana söyledi. Hic bir şey söylemedim .

Abi size söylemiş sizi silerim vazgeçmem diye. Uygulamış da. Helal olsun.

Hak etmişsiniz. “Biz baş başa gitmek istiyoruz, bir dahakine sizle gideriz” deseydi anneniz dinleyecek miydi? Hiç sanmıyorum.
Dinlerdi, biz hep birlikte olmak istedik sadece. Eğer ki deseydi sizi istemiyorum başka sefere tamam derdik ve eğer annem çok kötü biri olsa ararım abimi annem fenalaştı der zehir ederim o tatili ama yapmıyorum.

Herkese Merhaba,

Pandemi ve eve tıkılmadan bunalan. abim ve yengem,birlikte bir yerlere tatile gitmek istediğini söylemiş. Annem de biz de gelelim biz de sıkıldık demişti. Abim o gün geçiştirmişti. Her neyse annem abimi arayıp nereye gideceksiniz diye sormuş abim de Bolu'ya Abant gölüne gideceğiz demiş. Biz de hazırlandık sözde biz de Abant'a abimlerin yanına gidecektik. Neyse gittik yerleştik, abim demez mi biz vazgeçtik başka yere gideceğiz. Size iyi tatiller. Annem sinir küpüne döndü. Bu gelin oğlumu çok değişirdi diyip duruyor. Abimi arayıp ne söylemem gerek. Yaptığı ayıp değil mi şimdi?
Anne kiz tatil yapın bence en guzeli

Ya benim aktif işleyen bir kvm yok ama bu konu benim bile içimi eritti :KK70:
Kara Murat gibi bu anam için, bu babam için diye yankılandı kulağımda
Forumdaki tüm dertli gelinlerin intikamı alınmış gibi hissettim
Erkek arkadaşının annesiyle arası iyi olan bekar bir hatun olarak benim bile içimin yağları eridi :KK70:

Dinlerdi, biz hep birlikte olmak istedik sadece. Eğer ki deseydi sizi istemiyorum başka sefere tamam derdik ve eğer annem çok kötü biri olsa ararım abimi annem fenalaştı der zehir ederim o tatili ama yapmıyorum.
Ne iyi niyetli bir görümce. 😂 Şunun aklınıza gelmesi bile renginizi belli ediyor?

Bu arada anahtar ne oldu, gizliden gizliye insanlarının evine giriyor musunuz?

Nolur yapsana iyilik meleği insan. Yap sonra da buraya abim bizi hayatından çıkardı ne yapalım ne önerirsiniz geri dönsün diye konu aç ! Okurken sinirlerim zıpladı kötü olan da ne biliyor musunuz siz gerçeksiniz ve bundan besleniyorsunuz

bir gider bin geliriz

konuyu açtınız, yorumlara sipariş verme şansınız yok

en fazla kapattırabilirsiniz

lakin size haklısınız diyen kimse yok ki

konuya yorum yapan o kişi gitse bu kişi gitse ne değişir

abiniz yalan söylemiş, mesafe koyun kendisine, küsün, görüşmeyin

cidden verilecek bundan başka iyi tavsiye yok ki

yani desek ki "vayyy çakal gelin, adam söylemiş nereye gidileceğini birlikte gideriz diye, sonra da gelin gitmemiş oraya, nasıl böyle yapar vs vs " sizin elinize ne geçecek

geçmiş konuları da bilmesek, en fazla gelinin arkasından atıp tutarız da "oğlunuzu düzgün yetiştirseymişsiniz" e bağlanır konu

sonuçta belki gelinin haberi bile yok abinizin yalanından ama biliyorsa da haklı zira sizinle tatil zehir olurdu, yalan söyleyen abiyi hayatınızdan çıkarın, muhatap olmayın, sorunlar çözülsün

gelinin bir kötülüğü yok. abisi kendi yılmış. zaten sözünün eri, hayatını bildiği doğrularla yürüten bir adam. kalkıp yollara düşecek kadar kendilerini kaybettiklerine ihtimal vermemiş, anlarlar diye geçiştirmiş. bunda da gelinin kabahati yok. ama o istiyor ki biricik abisi masum olsun, biz de ne kötü gelin diyelim. böylece içi rahatlayacak.

Herkese Merhaba,

Pandemi ve eve tıkılmadan bunalan. abim ve yengem,birlikte bir yerlere tatile gitmek istediğini söylemiş. Annem de biz de gelelim biz de sıkıldık demişti. Abim o gün geçiştirmişti. Her neyse annem abimi arayıp nereye gideceksiniz diye sormuş abim de Bolu'ya Abant gölüne gideceğiz demiş. Biz de hazırlandık sözde biz de Abant'a abimlerin yanına gidecektik. Neyse gittik yerleştik, abim demez mi biz vazgeçtik başka yere gideceğiz. Size iyi tatiller. Annem sinir küpüne döndü. Bu gelin oğlumu çok değişirdi diyip duruyor. Abimi arayıp ne söylemem gerek. Yaptığı ayıp değil mi şimdi?
Bir ton cevap verilmiş okumadım ama çok iyi yapmışlar 😂 çok eğlendim ben. Hak etmişsiniz.

Burada yine hiç bir şey değişmemiş hala aynı. Ben hatalı değiliz demiyorum zaten sorun abimin bize yalan söylemesi. Ayrıca aynı yerde olsak ne olacak ki? Sanki gittikleri yerde bir tek onlar var başka kimse yok. Biz onun ailesiyiz, yani bana çok bencilce geliyor bu.
Ayrıca bizim ona ne gibi zararımız olacak. Yalnız kalmak istiyorlarsa akşamları odaların da zaten yalnız kalacaklar.
Tm evlenince sen de kv ve görümce ile tatil yaparsın, adam yalan söylemese nasıl kurtulacak sizin gibi yapışkanlardan, valla helal olsun abine...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X