Abimin Bizi Kandırması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir bitemediniz gerçekten. Evli çift sizinle tatil yapmak istememiş, alın annenizi kendiniz tatile götürün. Neden ayıp olsun yaptıkları?

Ya siz ya da konu fake olmalı. Böyle bir anlayışsızlığın, görgüsüzlüğün gerçekten yaşanıyor olacağına inanmak istemiyorum. Gerçekse de düşün insanların yakasından...

Davet edilmeden birilerinin yanına gitmeye utanmıyor musunuz cidden merak ediyorum. Hayatta gidemem. Üstelik ne demek odalarında yalnız kalacaklar. Belki gün içinde baş başa gezmek isteyecekler. Yemek yerken baş başa olmak isteyecekler. El ele yürümek isteyecekler ama siz peşlerinde. O zaman gelin de kendi ailesini davet etsin koloni şeklinde tatil yapın. Maktıklı geliyor mu size? İnsanlar yeri geliyor kafa dinlemek için çocuklarını bırakıp gidiyor tatile. Anlayamıyor musunuz cidden? Adam size yalan söylememiş. Anlayın bunu. Siz peşlerine takılmak istemişsiniz. Çoğu insanın davet edilse dahi gitmek istemeyeceği yere siz davetsiz gidiyorsunuz. Ayıp gerçekten.

O zamanda konu belli : Abim bize haber vermeden tatile gitti ve bizi çağırmadı. Yaptığı ayıp değil mi ?
2 erkek kardeşim evli
ne haberim olur biyere gittiklerinden ne de sorarım bana ne
ailem bile olsa tatile yanlız gitmek isterim kendi adıma söylüyorum
yanlızlığı da seviyorum huyum kurusun

Bence anneniz ve siz abiniz ile gelini rahat bırakın, Allah aşkına şu gençlerle uğraşmayın, annen tek tatil yapamıyor mu bu ne saçmalık, yani gelininiz ve abiniz yanlız tatile çıkmak isteyemez mi , belli ki onları bunaltmışşınz abin de hayır diyememiş bakmış eşi istemiyor gelmekten vazgeçmiş, suç sizde , anlayışlı olun biraz ...

Ay ben az önce o konuya yazmıştım güncelleme yapar mısınız diye Gerek kalmamış resmen güncellemeye. Asıl annenin yaptığı ayıp. Ne o öyle çağırılmadan ördek ailesi gibi peşine takılmalar… Abiyi takdir ettim, hâlâ daha savaşıyor annesiyle.

2 erkek kardeşim evli
ne haberim olur biyere gittiklerinden ne de sorarım bana ne
ailem bile olsa tatile yanlız gitmek isterim kendi adıma söylüyorum
yanlızlığı da seviyorum huyum kurusun
Bende aynı şekilde karışmam. He şunu diyebilirim mesela ben şuraya gitmiştim çok güzel aklınızda olsun yada araştırıyorlarsa bende onlara yardımcı olmak için araştırırım en fazla yapacağım budur.

Sizler gider misiniz ? Tamam yazdınız mesajınız yorumunuzu yaptınız gidin artık. lütfen.

bir gider bin geliriz

konuyu açtınız, yorumlara sipariş verme şansınız yok

en fazla kapattırabilirsiniz

lakin size haklısınız diyen kimse yok ki

konuya yorum yapan o kişi gitse bu kişi gitse ne değişir

abiniz yalan söylemiş, mesafe koyun kendisine, küsün, görüşmeyin

cidden verilecek bundan başka iyi tavsiye yok ki

yani desek ki "vayyy çakal gelin, adam söylemiş nereye gidileceğini birlikte gideriz diye, sonra da gelin gitmemiş oraya, nasıl böyle yapar vs vs " sizin elinize ne geçecek

geçmiş konuları da bilmesek, en fazla gelinin arkasından atıp tutarız da "oğlunuzu düzgün yetiştirseymişsiniz" e bağlanır konu

sonuçta belki gelinin haberi bile yok abinizin yalanından ama biliyorsa da haklı zira sizinle tatil zehir olurdu, yalan söyleyen abiyi hayatınızdan çıkarın, muhatap olmayın, sorunlar çözülsün

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…