- 29 Kasım 2016
- 341
- 256
- 32
ohhhhhhh yüreğimin yağları eridi..
Sap gibi kalmışsınız Abant'da analı kızlı afjhfjhfghfgf
Sen bu ailenin söz konusu olan gelini olabilir misin diye düşünüyorum şuan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ohhhhhhh yüreğimin yağları eridi..
Sap gibi kalmışsınız Abant'da analı kızlı afjhfjhfghfgf
Bir bitemediniz gerçekten. Evli çift sizinle tatil yapmak istememiş, alın annenizi kendiniz tatile götürün. Neden ayıp olsun yaptıkları?Herkese Merhaba,
Pandemi ve eve tıkılmadan bunalan. abim ve yengem,birlikte bir yerlere tatile gitmek istediğini söylemiş. Annem de biz de gelelim biz de sıkıldık demişti. Abim o gün geçiştirmişti. Her neyse annem abimi arayıp nereye gideceksiniz diye sormuş abim de Bolu'ya Abant gölüne gideceğiz demiş. Biz de hazırlandık sözde biz de Abant'a abimlerin yanına gidecektik. Neyse gittik yerleştik, abim demez mi biz vazgeçtik başka yere gideceğiz. Size iyi tatiller. Annem sinir küpüne döndü. Bu gelin oğlumu çok değişirdi diyip duruyor. Abimi arayıp ne söylemem gerek. Yaptığı ayıp değil mi şimdi?
Ya siz ya da konu fake olmalı. Böyle bir anlayışsızlığın, görgüsüzlüğün gerçekten yaşanıyor olacağına inanmak istemiyorum. Gerçekse de düşün insanların yakasından...Herkese Merhaba,
Pandemi ve eve tıkılmadan bunalan. abim ve yengem,birlikte bir yerlere tatile gitmek istediğini söylemiş. Annem de biz de gelelim biz de sıkıldık demişti. Abim o gün geçiştirmişti. Her neyse annem abimi arayıp nereye gideceksiniz diye sormuş abim de Bolu'ya Abant gölüne gideceğiz demiş. Biz de hazırlandık sözde biz de Abant'a abimlerin yanına gidecektik. Neyse gittik yerleştik, abim demez mi biz vazgeçtik başka yere gideceğiz. Size iyi tatiller. Annem sinir küpüne döndü. Bu gelin oğlumu çok değişirdi diyip duruyor. Abimi arayıp ne söylemem gerek. Yaptığı ayıp değil mi şimdi?
O zamanda konu belli : Abim bize haber vermeden tatile gitti ve bizi çağırmadı. Yaptığı ayıp değil mi ?demeyecek aslında ne gerek var gittikten sonra resimler yollasın
2 erkek kardeşim evliO zamanda konu belli : Abim bize haber vermeden tatile gitti ve bizi çağırmadı. Yaptığı ayıp değil mi ?
Bence anneniz ve siz abiniz ile gelini rahat bırakın, Allah aşkına şu gençlerle uğraşmayın, annen tek tatil yapamıyor mu bu ne saçmalık, yani gelininiz ve abiniz yanlız tatile çıkmak isteyemez mi , belli ki onları bunaltmışşınz abin de hayır diyememiş bakmış eşi istemiyor gelmekten vazgeçmiş, suç sizde , anlayışlı olun biraz ...Herkese Merhaba,
Ay ben az önce o konuya yazmıştım güncelleme yapar mısınız diye Gerek kalmamış resmen güncellemeye. Asıl annenin yaptığı ayıp. Ne o öyle çağırılmadan ördek ailesi gibi peşine takılmalar… Abiyi takdir ettim, hâlâ daha savaşıyor annesiyle.abiyi evlendirmemek için elinizden geleni yaptınız
anneniz evlerinin anahtarını dahi çoğaltmıştı
hala biz baş başa tatile gideceğiz deyince biz de gelelim diyecek yüz nasıl oluyor
adam akıllıymış sizinle uğraşıp gelmeyin etmeyin deyip tartışma çıkaracağına
X yer demiş, siz de gayet kendiniz gidebiliyormuşsunuz oraya tatile
onlar da giderler güzel güzel
yalnız toplum olarak ne kadar açız tatillere, açıldığı an koşuyoruz her yerlere
İstediğim konuya kurallar çerçevesinde yorum yapma hakkına sahibim.Sizler gider misiniz ? Tamam yazdınız mesajınız yorumunuzu yaptınız gidin artık. lütfen.
Gelini rahat bırakın, sen kaynananla tatile gitmek ister miydin? Onu söyle önce..Onlar geçmişte kaldı.Abim anahtarları çoğaltırmadı
İstenmediğin yerde durmaİstediğim konuya kurallar çerçevesinde yorum yapma hakkına sahibim.
Siz de istenmediğiniz tatile gitmeyin.İstenmediğin yerde durma
Sizde keşke istenmediğiniz tatile gitmeye çalışmasaydınızİstenmediğin yerde durma
İstenmediğin yere gitme?İstenmediğin yerde durma
Bende aynı şekilde karışmam. He şunu diyebilirim mesela ben şuraya gitmiştim çok güzel aklınızda olsun yada araştırıyorlarsa bende onlara yardımcı olmak için araştırırım en fazla yapacağım budur.2 erkek kardeşim evli
ne haberim olur biyere gittiklerinden ne de sorarım bana ne
ailem bile olsa tatile yanlız gitmek isterim kendi adıma söylüyorum
yanlızlığı da seviyorum huyum kurusun
Siz istemediğiniz yere tatile gitmişsiniz o ne olacak ?İstenmediğin yerde durma
Sizler gider misiniz ? Tamam yazdınız mesajınız yorumunuzu yaptınız gidin artık. lütfen.