- 23 Temmuz 2019
- 14.638
- 46.648
- 40
Abisi adam gibi adammış, şimdi konuşmalarını okuyordum.
Ne evliliğime ne evime karıştırmam demiş, sözünden de dönmemiş helal olsun.
Konu sahibi yanındayım demiş ama araya da kredi kartını sıkıştırmış ajdjsjdjsj
Abisi ailesinin huyunu bildiği için evleneceğini son hafta söylemiş. Bunlar tabi ki engel olamamışlar. Neyse abi evlenmiş balayındayken KV abinin evinin anahtarını çoğaltmış.
Sizler gider misiniz ? Tamam yazdınız mesajınız yorumunuzu yaptınız gidin artık. lütfen.Abisi adam gibi adammış, şimdi konuşmalarını okuyordum.
Ne evliliğime ne evime karıştırmam demiş, sözünden de dönmemiş helal olsun.
Konu sahibi yanındayım demiş ama araya da kredi kartını sıkıştırmış ajdjsjdjsj
Uzulme sen evlenince anneni goturursun abinide cagirirsin hatta
Biz bir aile olacağız. Abim gitmiyor, ailemize yeni biri katiliyor sadece
O kilit acilen tekrar değişmeli.Abisi ailesinin huyunu bildiği için evleneceğini son hafta söylemiş. Bunlar tabi ki engel olamamışlar. Neyse abi evlenmiş balayındayken KV abinin evinin anahtarını çoğaltmış.
valla bebişim başıma geldi benimLincleri okumaya geldim
Ciddi ciddi yazmıs bide ayıp değil mi diye:S
Ayıp evet
Evli cifte takılmanız ayıp tabi.
Bu nicki bir yerden gözüm ısırıyor diyorum, demek o kadar absürd konusu vardı ki nicki görünce negatif enerji aldım.Evlenip boşandığı için annesi paşa oğluna layık görmemişti kızı. Evet o üye
Gitmeeeeem.Sizler gider misiniz ? Tamam yazdınız mesajınız yorumunuzu yaptınız gidin artık. lütfen.
Aaa niye gitsinler ne zararları var size hem onlar olmasa konunuzda başka insanlar olmayacak mı. Siz burada bile farklı düşünceye tahammül edemeyip gidin derken. Gelin niye size gelin desin hiç düşündünüz mü?Sizler gider misiniz ? Tamam yazdınız mesajınız yorumunuzu yaptınız gidin artık. lütfen.
Adam geçiştirmiş diye yazmışsınız.sizi davet etmemiş.üstü kapalı zaten demişYa bizi kandırması yada yalan söylemesi hoş mu şimdi ? Tek taraflı yazıyorsunuz.
Bana sevmediğim koca sülalesini sevdirceniz sonundavalla bebişim başıma geldi benim
müstakil bi daireyi tuttu kvler görümceler beraber tatil yaptılar
1 hafta sonra onlar cıkacak biz gidecektik.
bizim geldiğimiz gün görümceler gitti
kvler otobüsle döneceklerdi ama ne hikmetse 1 gün daha kalmaya karar verdiler
ertesi gün büyükbaş sormaz mı beraber tatil yapalım beraber döneriz diye?
sen annenlerle tatilini yap ben eve gidiyorum dedim
zaten altlı üstlü oturuyoruz tatilde bari rahat bırakın
tabi sonuç gittiler ama büyükbaş bana zehir etti tatili
Gitmeeeeem.
Bu size birşey hatırlattı mı?
Mesela empati?
Kendini karşı tarafın yerine koyma?
Çok değil ya 1 sn gelinin yerine kendinizi koyun bakalım.
İstenmeyen şeyin inatla burnunun dibinde kalması kötü birşeymiş değil mi?
Hah işte o gelin ve abiniz sen ve annen emrivaki yapmaya çalışınca böyle hissediyor.
Biz sana empati duygusu kazandırmaya çalışıyoruz sen bizi kovuyorsun.
İncindim.
demeyecek aslında ne gerek var gittikten sonra resimler yollasınAdam geçiştirmiş diye yazmışsınız.sizi davet etmemiş.üstü kapalı zaten demiş
aa olurmu hiçBana sevmediğim koca sülalesini sevdirceniz sonunda
1 hafta kalmıssın kalk git evine,bırak gencler rahat etsin
Ya bizi kandırması yada yalan söylemesi hoş mu şimdi ? Tek taraflı yazıyorsunuz.