Abimin Bizi Kandırması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Abi gelin dememiş kalkıp gştşsiniz. Bastan gelmeyin dese doğru olurdu ama toplumumuzda acık net konusulmuyor ki

Yavaştan geliyorlar hepimize, hissediyorum Astro..

keep calm :)

ne yazsak fikri değişmeyecek. daha doğrusu önce 1-2 sayfa hak vermeye başlayacak, sonra annesi ile konuşunca gene coşacak. sonra gene hafif bir "yaa galiba abarttık" düşüncesi, ama "aile olan biziz, o elin kızı" fikrinin sabitlenmesi, istiklal marşı, kapanış.

tecrübe ile sabit :)

Evlerinde de zaten basbasalar. Adamlar birlikte vakit geciremedikten sonra ne diye tatile gitsinler ki? Yazınızın alt metni gün içerisinde sabahtan akşama kadar birlikte vakit geçirip sadece yatmaya giderken yakalarindan düşecektik. Şimdi onlar da öyle olsaydı muhtemelen annen oğlunun kolunu girip gezecekti yengende 2adim arkalarından gelecekti. Çevremde gezilecek şurası var gidip görelim deseler peşlerinden gidecektiniz. Sizce bu durum yengeniz için tatile gitmek mi oluyor.

Abinizi yengeniz niye etkilemiş olsun abinizin düşünme yetisi yok mu? Belki adam karısıyla keyifli vakit geçirip sabaha kadar sevişip akşama kadar yatacak size ne?

Bol entrikalı filmler gibi olmuş. Siz geline gol atmaya çalışırken, ani bir hareketle topu sizden alıp golü atan o olmuş.
Şimdi sizin bu hareket karşılığında yeni entrika üretmeniz lazım. Normal entrikasız bir hayat yaşamayı da seçebilirsiniz tabi.

Ya bizi kandırması yada yalan söylemesi hoş mu şimdi ? Tek taraflı yazıyorsunuz.
Kandırmıs bi durum yok ortada. Size grlin dememişki kendi kendinize gelin güvey olmussınuz cok komik yani. Acıdım o geline insallah kendiniz gibi bi görümceniz anneniz gibi kv niz olur hak etmissniz

Abisi adam gibi adammış, şimdi konuşmalarını okuyordum.
Ne evliliğime ne evime karıştırmam demiş, sözünden de dönmemiş helal olsun.
Konu sahibi yanındayım demiş ama araya da kredi kartını sıkıştırmış ajdjsjdjsj

Hem layık görmeyip hem beraber tatil mi Allah düşmanımın başına vermesin böyle kv.
Abisi ailesinin huyunu bildiği için evleneceğini son hafta söylemiş. Bunlar tabi ki engel olamamışlar. Neyse abi evlenmiş balayındayken KV abinin evinin anahtarını çoğaltmış.

Ben konuya inanmadım ama öncesi de var sanırım. Abant'ta hangi otele gitmek için anlaştınız? Adam otele kadar söyleyip sonra mı vazgeçti? Gerçekse de sayfalarca yazmışlar, hala haklı olduğunuzu düşünüyorsanız benim söyleyecek bir şeyim yok. Bence gidin, abinize yaptığı hatayı anlatın. Bir dahakine de 4 kişilik oda tutsun, nolur noolmaz akşam vakti baş başa kalırlar falan aman dikkat.

Ciddi yorumumu da yapayım. Abinin tek hatası sizi tanımaması, imadan anlaşılmayacağını düşünmemesi. Kavga etmeyi göze alıp "baş başa gideceğiz" demeliydi, umarım dersini almıştır o da.

Abisi ailesinin huyunu bildiği için evleneceğini son hafta söylemiş. Bunlar tabi ki engel olamamışlar. Neyse abi evlenmiş balayındayken KV abinin evinin anahtarını çoğaltmış.

kendi annem benden gizli evimin anahtarını çoğaltsa mesafemi koyarım görüşmem. ana baba çocuk olmak birbirimizin herşeyine karışıcaz demek değil.
bu büyük saygısızlık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…