Konu aç: Gelin abimden hamile kaldı, çocuğu nasıl içinde tutabilirizAllah korusun havlet falan olurlar diye düşünduler heralde.
Şimdi yüz yilin geliniylr yuz yilin abisi o tatilde birde çocuk patlatirlar
Konu sahibesi buraya gelir konu açar ne yapsakta abim o çocugu dogurtmasada gelinin içinde tutsak diye
O değil de resmen kovdu seni, sen gitme belki senin üzerinden gelinle empati kurabilir. Ama bi ihtimaaaal yani çokta beklenti olmasın.
Nurgul yesilcayin asmali konakta kocasina sinirlenip dogurmayacam bu cocugu dedigi sahne geliyo aklima en son vakumlamislardiKonu aç: Gelin abimden hamile kaldı, çocuğu nasıl içinde tutabiliriz
Enter
Abimgil neden rahat birakmadınızHerkese Merhaba,
Pandemi ve eve tıkılmadan bunalan. abim ve yengem,birlikte bir yerlere tatile gitmek istediğini söylemiş. Annem de biz de gelelim biz de sıkıldık demişti. Abim o gün geçiştirmişti. Her neyse annem abimi arayıp nereye gideceksiniz diye sormuş abim de Bolu'ya Abant gölüne gideceğiz demiş. Biz de hazırlandık sözde biz de Abant'a abimlerin yanına gidecektik. Neyse gittik yerleştik, abim demez mi biz vazgeçtik başka yere gideceğiz. Size iyi tatiller. Annem sinir küpüne döndü. Bu gelin oğlumu çok değişirdi diyip duruyor. Abimi arayıp ne söylemem gerek. Yaptığı ayıp değil mi şimdi?
o konuda da burda bir sürü insan resmen delirmiştik. o kızın abiye büyü yaptığından, çocuğun oturacağı eve alacağı eşyaya kadar aile çok hadsiz davranmıştı.
adama helal olsun ama kendini de kadını da ezdirmemiş evlenmiş.
Ayıp olan sizin yaptığınız.Herkese Merhaba,
Pandemi ve eve tıkılmadan bunalan. abim ve yengem,birlikte bir yerlere tatile gitmek istediğini söylemiş. Annem de biz de gelelim biz de sıkıldık demişti. Abim o gün geçiştirmişti. Her neyse annem abimi arayıp nereye gideceksiniz diye sormuş abim de Bolu'ya Abant gölüne gideceğiz demiş. Biz de hazırlandık sözde biz de Abant'a abimlerin yanına gidecektik. Neyse gittik yerleştik, abim demez mi biz vazgeçtik başka yere gideceğiz. Size iyi tatiller. Annem sinir küpüne döndü. Bu gelin oğlumu çok değişirdi diyip duruyor. Abimi arayıp ne söylemem gerek. Yaptığı ayıp değil mi şimdi?
Ayyy bu çok iyiBence abinizi arayın...yaptığın çok ayıp deyin.
Sonra anneniz de arasın...o da desin.
Araniza güzel bir soğukluk girerse belki karı koca rahat eder bir süre.
Potansiyelleri çok yükseko konuda da burda bir sürü insan resmen delirmiştik. o kızın abiye büyü yaptığından, çocuğun oturacağı eve alacağı eşyaya kadar aile çok hadsiz davranmıştı.
adama helal olsun ama kendini de kadını da ezdirmemiş evlenmiş.
Burada tam tersi yaparlar artıkNurgul yesilcayin asmali konakta kocasina sinirlenip dogurmayacam bu cocugu dedigi sahne geliyo aklima en son vakumlamislardi
Evet siz onun ailesisiniz ama eşiyle yaptığı paylaşım sizle yaptığı paylaşımdan çok daha ileri,yakın ve farklı bir boyutta.Bu yüzden herkesin yeri de herkesle geçirilecek zaman da ayrıdır.Biz onun ailesiyiz,
Yavaştan geliyorlar hepimize, hissediyorum Astro..yok yok empati mümkün değil :)
bu başlıkta 70-80 sayfa olur ama sonuç değişmez.
Evlenip boşandığı için annesi paşa oğluna layık görmemişti kızı. Evet o üyeaa hatırladım seni. abini evlilikten vazgeçirmek için konu açmıştın, 100lerce sayfa yazmıştık :)
annen hiç istememişti o kızla evlenmesini. umarım yengen o kızdır. çünkü abin çok netti evlilikte.
muhtemelen bıktığı için cevap verme gereği bile duymamıştır. nasılsa net cevap vermedi diye gelmeyeceğini düşünmüştür annesinin. ama anneniz yollarda bayılıyordu falan oğlu evlenecek diye, demek hala aynı kafada ve oğlu da ondan kaçıyor.
ağaca çıkan keçinin dala bakan oğlagi olur derler, anneniz gizlice anahtar yaptirirsa oğlu da böyle yapar. kuş yuvada ne görürse onu işlermişSizi bilmem ama yalan söylemek,kandırmak gayet ayıp hele ki annesini ailesini kadırmak hiç hoş değil.
Sizi bilmem ama yalan söylemek,kandırmak gayet ayıp hele ki annesini ailesini kadırmak hiç hoş değil.
Adamı zorla yalan söylemeye sevk ediyorsunuz sonra da hesap mi soruyorsunuz?Tatile gideceğini söylemeseydi o zaman. Annemin huyunu biliyor.
Burdaki 100 den fazla üye sizin hatalı olduğunuzu söylüyorsa bence "acaba" demelisiniz.Burada yine hiç bir şey değişmemiş hala aynı. Ben hatalı değiliz demiyorum zaten sorun abimin bize yalan söylemesi. Ayrıca aynı yerde olsak ne olacak ki? Sanki gittikleri yerde bir tek onlar var başka kimse yok. Biz onun ailesiyiz, yani bana çok bencilce geliyor bu.
Ayrıca bizim ona ne gibi zararımız olacak. Yalnız kalmak istiyorlarsa akşamları odaların da zaten yalnız kalacaklar.
Aile kesinlikle normal degil. Adami resmen yönetmek istiyorlar, oda tokiskligediyor. Ne güzel. Adam icin sevindim. Ne sevdiginden vazgecmis nede ezdiriyor. Keske uzak bir yere tasinsalar. Ama oda olur insallah