Abimin Bizi Kandırması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu aç: Gelin abimden hamile kaldı, çocuğu nasıl içinde tutabiliriz
Enter

Aaaaa böylesini de hiç duymadım..
Size teklif edilmemişki,resmen emrivaki yapmışsınız..
Belli ki başbaşa kalmak istemişler,bu ısrar niye??? Bırakın insanları rahat rahat

Abimgil neden rahat birakmadınız

Aile kesinlikle normal degil. Adami resmen yönetmek istiyorlar, oda tokisklige diyor. Ne güzel. Adam icin sevindim. Ne sevdiginden vazgecmis nede ezdiriyor. Keske uzak bir yere tasinsalar. Ama oda olur insallah

Ayıp olan sizin yaptığınız.
Abiniz tam alnından öpülesi.....helal olsun

Potansiyelleri çok yüksek Allah gelinin yanında olsun vallahi

Abiniz eşiyle baş başa tatil yapmak istemiş ve sizinle bunu paylaşmak gibi hata yapmış. Bırakında çiftler yalnız tatil yapsın. Hatta abiniz ayıp olmasın diye yine sizi götürmüş bunu düşünün bence

Evlenip boşandığı için annesi paşa oğluna layık görmemişti kızı. Evet o üye

Sizi bilmem ama yalan söylemek,kandırmak gayet ayıp hele ki annesini ailesini kadırmak hiç hoş değil.
ağaca çıkan keçinin dala bakan oğlagi olur derler, anneniz gizlice anahtar yaptirirsa oğlu da böyle yapar. kuş yuvada ne görürse onu işlermiş

Burdaki 100 den fazla üye sizin hatalı olduğunuzu söylüyorsa bence "acaba" demelisiniz.

Aile kesinlikle normal degil. Adami resmen yönetmek istiyorlar, oda tokisklige diyor. Ne güzel. Adam icin sevindim. Ne sevdiginden vazgecmis nede ezdiriyor. Keske uzak bir yere tasinsalar. Ama oda olur insallah

bence abisi şu an düşünmüyordur bile. eşi ile herşeyden uzak keyifli bir tatil yapıyordur.
bundan sonra akıllanır bir yere giderken haber vermek bir yana telefonunu da kapatır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…