Abimin Bizi Kandırması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah korusun havlet falan olurlar diye düşünduler heralde.
Şimdi yüz yilin geliniylr yuz yilin abisi o tatilde birde çocuk patlatirlar 😁😁😁
Konu sahibesi buraya gelir konu açar ne yapsakta abim o çocugu dogurtmasada gelinin içinde tutsak diye 😂😂😂
Konu aç: Gelin abimden hamile kaldı, çocuğu nasıl içinde tutabiliriz
Enter

Aaaaa böylesini de hiç duymadım..
Size teklif edilmemişki,resmen emrivaki yapmışsınız..
Belli ki başbaşa kalmak istemişler,bu ısrar niye??? Bırakın insanları rahat rahat

Herkese Merhaba,

Pandemi ve eve tıkılmadan bunalan. abim ve yengem,birlikte bir yerlere tatile gitmek istediğini söylemiş. Annem de biz de gelelim biz de sıkıldık demişti. Abim o gün geçiştirmişti. Her neyse annem abimi arayıp nereye gideceksiniz diye sormuş abim de Bolu'ya Abant gölüne gideceğiz demiş. Biz de hazırlandık sözde biz de Abant'a abimlerin yanına gidecektik. Neyse gittik yerleştik, abim demez mi biz vazgeçtik başka yere gideceğiz. Size iyi tatiller. Annem sinir küpüne döndü. Bu gelin oğlumu çok değişirdi diyip duruyor. Abimi arayıp ne söylemem gerek. Yaptığı ayıp değil mi şimdi?
Abimgil neden rahat birakmadınız

o konuda da burda bir sürü insan resmen delirmiştik. o kızın abiye büyü yaptığından, çocuğun oturacağı eve alacağı eşyaya kadar aile çok hadsiz davranmıştı.
adama helal olsun ama kendini de kadını da ezdirmemiş evlenmiş.

Aile kesinlikle normal degil. Adami resmen yönetmek istiyorlar, oda tokisklige 🖕 diyor. Ne güzel. Adam icin sevindim. Ne sevdiginden vazgecmis nede ezdiriyor. Keske uzak bir yere tasinsalar. Ama oda olur insallah

Herkese Merhaba,

Pandemi ve eve tıkılmadan bunalan. abim ve yengem,birlikte bir yerlere tatile gitmek istediğini söylemiş. Annem de biz de gelelim biz de sıkıldık demişti. Abim o gün geçiştirmişti. Her neyse annem abimi arayıp nereye gideceksiniz diye sormuş abim de Bolu'ya Abant gölüne gideceğiz demiş. Biz de hazırlandık sözde biz de Abant'a abimlerin yanına gidecektik. Neyse gittik yerleştik, abim demez mi biz vazgeçtik başka yere gideceğiz. Size iyi tatiller. Annem sinir küpüne döndü. Bu gelin oğlumu çok değişirdi diyip duruyor. Abimi arayıp ne söylemem gerek. Yaptığı ayıp değil mi şimdi?
Ayıp olan sizin yaptığınız.
Abiniz tam alnından öpülesi.....helal olsun

o konuda da burda bir sürü insan resmen delirmiştik. o kızın abiye büyü yaptığından, çocuğun oturacağı eve alacağı eşyaya kadar aile çok hadsiz davranmıştı.
adama helal olsun ama kendini de kadını da ezdirmemiş evlenmiş.
Potansiyelleri çok yüksek 😂😂 Allah gelinin yanında olsun vallahi

Abiniz eşiyle baş başa tatil yapmak istemiş ve sizinle bunu paylaşmak gibi hata yapmış. Bırakında çiftler yalnız tatil yapsın. Hatta abiniz ayıp olmasın diye yine sizi götürmüş bunu düşünün bence

aa hatırladım seni. abini evlilikten vazgeçirmek için konu açmıştın, 100lerce sayfa yazmıştık :)
annen hiç istememişti o kızla evlenmesini. umarım yengen o kızdır. çünkü abin çok netti evlilikte.

muhtemelen bıktığı için cevap verme gereği bile duymamıştır. nasılsa net cevap vermedi diye gelmeyeceğini düşünmüştür annesinin. ama anneniz yollarda bayılıyordu falan oğlu evlenecek diye, demek hala aynı kafada ve oğlu da ondan kaçıyor.
Evlenip boşandığı için annesi paşa oğluna layık görmemişti kızı. Evet o üye

Sizi bilmem ama yalan söylemek,kandırmak gayet ayıp hele ki annesini ailesini kadırmak hiç hoş değil.
ağaca çıkan keçinin dala bakan oğlagi olur derler, anneniz gizlice anahtar yaptirirsa oğlu da böyle yapar. kuş yuvada ne görürse onu işlermiş

Burada yine hiç bir şey değişmemiş hala aynı. Ben hatalı değiliz demiyorum zaten sorun abimin bize yalan söylemesi. Ayrıca aynı yerde olsak ne olacak ki? Sanki gittikleri yerde bir tek onlar var başka kimse yok. Biz onun ailesiyiz, yani bana çok bencilce geliyor bu.
Ayrıca bizim ona ne gibi zararımız olacak. Yalnız kalmak istiyorlarsa akşamları odaların da zaten yalnız kalacaklar.
Burdaki 100 den fazla üye sizin hatalı olduğunuzu söylüyorsa bence "acaba" demelisiniz.

Aile kesinlikle normal degil. Adami resmen yönetmek istiyorlar, oda tokisklige 🖕 diyor. Ne güzel. Adam icin sevindim. Ne sevdiginden vazgecmis nede ezdiriyor. Keske uzak bir yere tasinsalar. Ama oda olur insallah

bence abisi şu an düşünmüyordur bile. eşi ile herşeyden uzak keyifli bir tatil yapıyordur.
bundan sonra akıllanır bir yere giderken haber vermek bir yana telefonunu da kapatır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X