- 3 Şubat 2018
- 25.297
- 108.930
Yahu senin annenin elinde kadının ev anahtarı var, sence bilmemesi haberi olmaması gibi bir durum olabilir miydi?
Evet ben de bunu anlatmaya çalışıyorum buradakilere ama bir yere takılmışlar debelenip duruyorlar. Şimdi ben de abimi arayıp yaptığının ayıp olduğunu söylemek istiyorum. bunun için açtım bu konuyu ama şuraya bak insanlar neye odaklandılar.
Kızmanıza gerek yok bence konuyu kapatın üstünde bile durmaya gerek yok , sonuçta sizle bir plan yapmamış birbinize saygı gösterin canınızı da sıkmayınEvet ben de bunu anlatmaya çalışıyorum buradakilere ama bir yere takılmışlar debelenip duruyorlar. Şimdi ben de abimi arayıp yaptığının ayıp olduğunu söylemek istiyorum. bunun için açtım bu konuyu ama şuraya bak insanlar neye odaklandılar.
Tatile gideceğini söylemeseydi o zaman. Annemin huyunu biliyor.
Ohhhhhh çok iyi yapmış <kfh<fbbfbfTatile gideceğini söylemeseydi o zaman. Annemin huyunu biliyor.
Şaka mısınız ya. Polemiğe girmemek için hiç yorum yapmam ama resmen beni bile huzursuz etti tavrınız. Umarım ilerde sizinde biz onun ailesiyiz diyen sizden bir an bile ayrı kalmak istemeyecek beş on tane görümceniz olurBurada yine hiç bir şey değişmemiş hala aynı. Ben hatalı değiliz demiyorum zaten sorun abimin bize yalan söylemesi. Ayrıca aynı yerde olsak ne olacak ki? Sanki gittikleri yerde bir tek onlar var başka kimse yok. Biz onun ailesiyiz, yani bana çok bencilce geliyor bu.
Ayrıca bizim ona ne gibi zararımız olacak. Yalnız kalmak istiyorlarsa akşamları odaların da zaten yalnız kalacaklar.
Allah korusun havlet falan olurlar diye düşünduler heralde.Yahu senin annenin elinde kadının ev anahtarı var, sence bilmemesi haberi olmaması gibi bir durum olabilir miydi? Siz niye gönülsüz konuşan adamın tatiline önceden gidip yerleşiyorsunuz? Bunun cevabını verin önce.
O değil de resmen kovdu seni, sen gitme belki senin üzerinden gelinle empati kurabilir. Ama bi ihtimaaaal yani çokta beklenti olmasın.o gelin kesin cennetlik.
o zaman da "ABİM BİZDEN GİZLİ TATİLE GİTTİ" diye konu açardınız siz.Tatile gideceğini söylemeseydi o zaman. Annemin huyunu biliyor.
Belki sadece aksamlari degik 24 saat boyunca sevişmek istiyorlardir işi gucu birakip sizimi eğlesin adamlar.Burada yine hiç bir şey değişmemiş hala aynı. Ben hatalı değiliz demiyorum zaten sorun abimin bize yalan söylemesi. Ayrıca aynı yerde olsak ne olacak ki? Sanki gittikleri yerde bir tek onlar var başka kimse yok. Biz onun ailesiyiz, yani bana çok bencilce geliyor bu.
Ayrıca bizim ona ne gibi zararımız olacak. Yalnız kalmak istiyorlarsa akşamları odaların da zaten yalnız kalacaklar.
Bu sefer de “Abim bizden habersiz tatile gitmiş.” diye konu açardınız sanırım.Tatile gideceğini söylemeseydi o zaman. Annemin huyunu biliyor.
Yahu yalan söylememiiiiiişBurada yine hiç bir şey değişmemiş hala aynı. Ben hatalı değiliz demiyorum zaten sorun abimin bize yalan söylemesi. Ayrıca aynı yerde olsak ne olacak ki? Sanki gittikleri yerde bir tek onlar var başka kimse yok. Biz onun ailesiyiz, yani bana çok bencilce geliyor bu.
Eski konunuzun basligini gördüm de: Ne anneniz nede siz normal degilsiniz. Bi rahat birakin insanlari. Kan bagi her hakki vermiyor size
Tatile gideceğini söylemeseydi o zaman. Annemin huyunu biliyor.