Siz gider misiz bu konudan lütfeno görünürde masum takılıyor. eski konusunda da güya annesini sakinleştirmeye çalışıyordu ama iyi polis kötü polis olayı :)
Ay bi rahat bırakın evli çiftleri ailesiyiz diyo bide . Onun bi karısı var başka bi ailesi var yani . Sana da annen gibi kaynana senin gibi bi görümce düşsün de gör o zamanBurada yine hiç bir şey değişmemiş hala aynı. Ben hatalı değiliz demiyorum zaten sorun abimin bize yalan söylemesi. Ayrıca aynı yerde olsak ne olacak ki? Sanki gittikleri yerde bir tek onlar var başka kimse yok. Biz onun ailesiyiz, yani bana çok bencilce geliyor bu.
Ayrıca bizim ona ne gibi zararımız olacak. Yalnız kalmak istiyorlarsa akşamları odaların da zaten yalnız kalacaklar.
Halen aynı şeyi söylüyorsunuz ? Buraya niye yazdınız peki bunu ? ÇoğunluğunSizi bilmem ama yalan söylemek,kandırmak gayet ayıp hele ki annesini ailesini kadırmak hiç hoş değil.
Karı kocanın tatiline karışıp yanlarında dert gibi giderek en buyuk hatayı bence siz yapmışsınız.Herkese Merhaba,
Pandemi ve eve tıkılmadan bunalan. abim ve yengem,birlikte bir yerlere tatile gitmek istediğini söylemiş. Annem de biz de gelelim biz de sıkıldık demişti. Abim o gün geçiştirmişti. Her neyse annem abimi arayıp nereye gideceksiniz diye sormuş abim de Bolu'ya Abant gölüne gideceğiz demiş. Biz de hazırlandık sözde biz de Abant'a abimlerin yanına gidecektik. Neyse gittik yerleştik, abim demez mi biz vazgeçtik başka yere gideceğiz. Size iyi tatiller. Annem sinir küpüne döndü. Bu gelin oğlumu çok değişirdi diyip duruyor. Abimi arayıp ne söylemem gerek. Yaptığı ayıp değil mi şimdi?
Yalnız böyle bir anne ve kardeş ile yaşayıp bu kadar tutarlı ve doğru bir insan olmak da çok zor. Diğer konudan anneye ve konu sahibine sinir olmuş ve Allah adama yardım etsin demiştim. Şimdi tatil mevzusunu okuyunca istemsiz güldüm. Sizin ne işiniz var ya ne işiniz var ? Eşiyle tatile gitmek istemiş korona bar kalabalık olmak istememiş olabilirler. Gerçekten konu sahibi dua mı dersin beddua mı ama diyeceğim şu ki senin gibi bir görümcen annen gibi bir kaynanan olsun. Ama sen öyle bile olsa buraya gelir ağlarsın hühü kaynanam tatile bile bizimle geliyor diyeabiyi evlendirmemek için elinizden geleni yaptınız
anneniz evlerinin anahtarını dahi çoğaltmıştı
hala biz baş başa tatile gideceğiz deyince biz de gelelim diyecek yüz nasıl oluyor
adam akıllıymış sizinle uğraşıp gelmeyin etmeyin deyip tartışma çıkaracağına
X yer demiş, siz de gayet kendiniz gidebiliyormuşsunuz oraya tatile
onlar da giderler güzel güzel
yalnız toplum olarak ne kadar açız tatillere, açıldığı an koşuyoruz her yerlere
Siz gider misiz bu konudan lütfen
Niye gitsin gayette haklı bir yorum zoru görünce neden gidermisine bağlıyorsun. Haksızsınız ister kabul edin ister etmeyinSiz gider misiz bu konudan lütfen
Mizah anlayışı gelismis bir adamGerçekten mesajın sonuna "iyi tatiller" de yazmış mı abiniz =))))
Ayy ben buna 1 hafta gülerim be. Ne kadar çıldırttıysanız adamı artık =)))))
aman bunlar bağır çağır sevişirlerse bunlar çatlar da patlarBelki bağıra çağıra sevişecekler.
Sizin yanınızda sevişsinler mi istiyorsunuz ?
Valla abinle yengeni ayakta alkışladım.
Siz de zırt diye dahil olmasaydınız tatile hemen.
Niye gitsin gayette haklı bir yorum zoru görünce neden gidermisine bağlıyorsun. Haksızsınız ister kabul edin ister etmeyin
Bakın bu saatten sonra size düşen annenizi sakinleştirip sizin yaptığınızın yanlış olduğuna ikna ettikten sonra gittiğiniz yerin tadını çıkarmak. Bundan sonra da abiniz davet etmeden onlarla bir yere gitmeye kalkışmamak. Yalan söylediler falan diye boşuna kendinizi aklamaya çalışmayın. Durumu kurtarın ve haddini bilen kv görümce olma yolunda ilerleyin. Şu durum sizin hatanız. Annenize uymak yerine engellemeniz gerekirdi. Yarın evlenince yaşamak istemeyeceğiniz şeyleri yengenize yapmayın ve annenizin yapmasına izin vermeyinSizi bilmem ama yalan söylemek,kandırmak gayet ayıp hele ki annesini ailesini kadırmak hiç hoş değil.
Hiç usenmemisler huzur bozmaya tatile gitmişlero görünürde masum takılıyor. eski konusunda da güya annesini sakinleştirmeye çalışıyordu ama iyi polis kötü polis olayı :)
ne alaka şimdi bu gider misin?haa bi de konu sahibi abisi onun telefon faturasını ödemedi diye gelini suçlamıştı bol bol. bak düşününce hatırladım. kendi parası var ama abisinin ödemesi lazımdı.
ödü patlamıştı telefon faturasını ödemicek evlenince diye :)
aman bunlar bağır çağır sevişirlerse bunlar çatlar da patlar
deme forever yaa kızın yüreğine inecek şimdi
Mizah anlayışı gelismis bir adam