Abimin Bizi Kandırması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay bi rahat bırakın evli çiftleri ailesiyiz diyo bide . Onun bi karısı var başka bi ailesi var yani . Sana da annen gibi kaynana senin gibi bi görümce düşsün de gör o zaman

Karı kocanın tatiline karışıp yanlarında dert gibi giderek en buyuk hatayı bence siz yapmışsınız.
Ne munasebet?
Evli ciftin tatilinden size ne?
Bir de annesi kızmış mış, kusura bakmasin kizmaya hakki yok.
Oglum bana gel bile dese esi ile tatile yanlarinda gitmem!

Yalnız böyle bir anne ve kardeş ile yaşayıp bu kadar tutarlı ve doğru bir insan olmak da çok zor. Diğer konudan anneye ve konu sahibine sinir olmuş ve Allah adama yardım etsin demiştim. Şimdi tatil mevzusunu okuyunca istemsiz güldüm. Sizin ne işiniz var ya ne işiniz var ? Eşiyle tatile gitmek istemiş korona bar kalabalık olmak istememiş olabilirler. Gerçekten konu sahibi dua mı dersin beddua mı ama diyeceğim şu ki senin gibi bir görümcen annen gibi bir kaynanan olsun. Ama sen öyle bile olsa buraya gelir ağlarsın hühü kaynanam tatile bile bizimle geliyor diye

Belki bağıra çağıra sevişecekler.
Sizin yanınızda sevişsinler mi istiyorsunuz ?
Valla abinle yengeni ayakta alkışladım.

Siz de zırt diye dahil olmasaydınız tatile hemen.
aman bunlar bağır çağır sevişirlerse bunlar çatlar da patlar
deme forever yaa kızın yüreğine inecek şimdi

Sizi bilmem ama yalan söylemek,kandırmak gayet ayıp hele ki annesini ailesini kadırmak hiç hoş değil.
Bakın bu saatten sonra size düşen annenizi sakinleştirip sizin yaptığınızın yanlış olduğuna ikna ettikten sonra gittiğiniz yerin tadını çıkarmak. Bundan sonra da abiniz davet etmeden onlarla bir yere gitmeye kalkışmamak. Yalan söylediler falan diye boşuna kendinizi aklamaya çalışmayın. Durumu kurtarın ve haddini bilen kv görümce olma yolunda ilerleyin. Şu durum sizin hatanız. Annenize uymak yerine engellemeniz gerekirdi. Yarın evlenince yaşamak istemeyeceğiniz şeyleri yengenize yapmayın ve annenizin yapmasına izin vermeyin

o görünürde masum takılıyor. eski konusunda da güya annesini sakinleştirmeye çalışıyordu ama iyi polis kötü polis olayı :)
Hiç usenmemisler huzur bozmaya tatile gitmişler
Konu sahibi sende gelin olacaksın bak bu yaptıklarınızın başına gelme ihtimali yüksek ona göre davran

ne alaka şimdi bu gider misin?
üye engellenmiyor mu ? bu arkadaşın yazmasını istemiyorum ben.

Ayıp olan onların değil sizin yaptığınız.
Gecıştirmiş diyorsunuz kendiniz, gelin dememis gidelim dememiş siz elinizde çantalar resmen yapışmışsınız.
Belliki karı koca gitmek istemişler.
Çok iyi yapmışlar valla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…