- 26 Nisan 2021
- 30
- 137
- 36
Koştur koştur abisinden önce gidip bir de sap gibi kalmışlar orda hahagagafaAy hayır, ne olur gerçek olsun
ne alaka şimdi bu gider misin?
üye engellenmiyor mu ? bu arkadaşın yazmasını istemiyorum ben.
Hala takılmis plak gibi, yalan soyledi kandırdı deyipduruyorsun.100 sayfada yazılsa bosSizi bilmem ama yalan söylemek,kandırmak gayet ayıp hele ki annesini ailesini kadırmak hiç hoş değil.
En son gizlice abiyle yengenin evinin anahtarını çoğaltmış annesi.eski konunu açan herkes bu yazılarını okuyabilir. yalan mı ? herkes kızmıştı abine ödetemezsin diye.
beni görmezden gelebilirsin, ben yazmaya devam ederim ama.
En son gizlice abiyle yengenin evinin anahtarını çoğaltmış annesi.
O kadar art niyetli.
Burada gelmiş aile diyor, edebiyat yapıyor birde.
Burada yine hiç bir şey değişmemiş hala aynı. Ben hatalı değiliz demiyorum zaten sorun abimin bize yalan söylemesi. Ayrıca aynı yerde olsak ne olacak ki? Sanki gittikleri yerde bir tek onlar var başka kimse yok. Biz onun ailesiyiz, yani bana çok bencilce geliyor bu.
Ayrıca bizim ona ne gibi zararımız olacak. Yalnız kalmak istiyorlarsa akşamları odaların da zaten yalnız kalacaklar.
Annesi gibi bir kayınvalidesi olması yeter konu sahibine.gelin önceden evlenip ayrıldığı için istememişlerdi. hala da eziyetleri devam ediyor demek. o kızın ahını asla ödeyemezler.
Ben arkadaşın bizimle "eğlendiğini " düşünüyorumEn son gizlice abiyle yengenin evinin anahtarını çoğaltmış annesi.
O kadar art niyetli.
Burada gelmiş aile diyor, edebiyat yapıyor birde.
Açık açık söyleseymiş iyi olurmuş , ama başbaşa tatil yapmak istemiş olabilirler konuyu kaptın herkes kendi tatilini yapsınHerkese Merhaba,
Pandemi ve eve tıkılmadan bunalan. abim ve yengem,birlikte bir yerlere tatile gitmek istediğini söylemiş. Annem de biz de gelelim biz de sıkıldık demişti. Abim o gün geçiştirmişti. Her neyse annem abimi arayıp nereye gideceksiniz diye sormuş abim de Bolu'ya Abant gölüne gideceğiz demiş. Biz de hazırlandık sözde biz de Abant'a abimlerin yanına gidecektik. Neyse gittik yerleştik, abim demez mi biz vazgeçtik başka yere gideceğiz. Size iyi tatiller. Annem sinir küpüne döndü. Bu gelin oğlumu çok değişirdi diyip duruyor. Abimi arayıp ne söylemem gerek. Yaptığı ayıp değil mi şimdi?
Yoo engellenemiyo.ne alaka şimdi bu gider misin?
üye engellenmiyor mu ? bu arkadaşın yazmasını istemiyorum ben.
Bende yazdım onu aslında, bilinçli olarak tepki alacak konular ve ayrıntılar. İnsan bu anahtar meselesinin yazmaz en azından.Ben arkadaşın bizimle "eğlendiğini " düşünüyorum
yukarıda da yazdım yine yazayım
siz annenizle tatile gidebiliyormuşsunuz neden gelinle gitmeye kalktınız
burada bir çok konu açılır ya da kendi hayatımızda da örnekleri var
o kvlerin görümcelerin hayatlarında bırakın başka tatile gitmeyi, nerede ise pazara gitme imkanları yok
yani oğlumuz gidiyor araba boş biz de gidiverelim, biz de yaşayalım diye heveslenenlere dahi otursunlar oturdukları yerde gelinin yanını mı buldular diyoruz
görümcem evlendi biz önceden tatil organize etmiştik, bizimle aynı yere gelmişler, zorla birlikte gezdik yani biz yeni evlilere değil yeni evliler bize bulaştı
bir sonraki sene diğer görümcem onlarla tatile gidecekti annesi göndermedi, evli çift istemesine rağmen "yakışık olmaz, biz seninle tatile gideriz" dedi
olaydaki kv 65 yaş üstü, okuması yazması olmayan bir kadın
bırak Abant'a gitmeyi, evinden markete zor gidiyor
ama siz ana kız hem fiili olarak hem maddi olarak Abant a gidebiliyormuşsunuz o zaman neden abi ve yengenin gittiği zaman gideceğiz diye tutturuyorsunuz, aynı yerde olmanızın onlara ne zararı olduğu değil size ne faydası olacaktı
işte siz güzelce geldiniz yapın tatilinizi, abiniz olmayınca tatil olmuyor mu
neden gündüzleri sizinle takılmak zorundalarmış gibi yazıyorsunuz, yani birbirleri ile iyi anlaşan insanlar olsanız yine olur belki de gelinden nefret ediyorsunuz zaten
gözlerden ateş fışkıran anne ve kv ile gelin neden takılsın
çok meraklı iseniz abinize, onlar tatile gitmeden siz teklif etseydiniz üçünüz tatil
Ayıp var ama bu sizin yaptığınız ayıp. “Bizde gelelim.” diye birilerinin programına planına dahil olmak ayıp. Gelebilir miyiz de değil direkt gelelim. Sizi götürmek zorunda değiller, belki baş başa kalmak istiyorlar , bundan daha doğal ne olabilir ki ? Sıkıldıysanız başkalarının planını mahvetmek yerine kendi planınızı yaparsınız,hem kendini zorla davet ettirmiş kişi konumuna düşmezsiniz hem emrivakiniz yüzünden bir karı kocanın arasının açılmasına sebep olmazsınız.Herkese Merhaba,
Pandemi ve eve tıkılmadan bunalan. abim ve yengem,birlikte bir yerlere tatile gitmek istediğini söylemiş. Annem de biz de gelelim biz de sıkıldık demişti. Abim o gün geçiştirmişti. Her neyse annem abimi arayıp nereye gideceksiniz diye sormuş abim de Bolu'ya Abant gölüne gideceğiz demiş. Biz de hazırlandık sözde biz de Abant'a abimlerin yanına gidecektik. Neyse gittik yerleştik, abim demez mi biz vazgeçtik başka yere gideceğiz. Size iyi tatiller. Annem sinir küpüne döndü. Bu gelin oğlumu çok değişirdi diyip duruyor. Abimi arayıp ne söylemem gerek. Yaptığı ayıp değil mi şimdi?
Evet ben de bunu anlatmaya çalışıyorum buradakilere ama bir yere takılmışlar debelenip duruyorlar. Şimdi ben de abimi arayıp yaptığının ayıp olduğunu söylemek istiyorum. bunun için açtım bu konuyu ama şuraya bak insanlar neye odaklandılar.Açık açık söyleseymiş iyi olurmuş , ama başbaşa tatil yapmak istemiş olabilirler konuyu kaptın herkes kendi tatilini yapsın
Tatile gideceğini söylemeseydi o zaman. Annemin huyunu biliyor.Ayıp var ama bu sizin yaptığınız ayıp. “Bizde gelelim.” diye birilerinin programına planına dahil olmak ayıp. Gelebilir miyiz de değil direkt gelelim. Sizi götürmek zorunda değiller, belki baş başa kalmak istiyorlar , bundan daha doğal ne olabilir ki ? Sıkıldıysanız başkalarının planını mahvetmek yerine kendi planınızı yaparsınız,hem kendini zorla davet ettirmiş kişi konumuna düşmezsiniz hem emrivakiniz yüzünden bir karı kocanın arasının açılmasına sebep olmazsınız.
Yahu senin annenin elinde kadının ev anahtarı var, sence bilmemesi haberi olmaması gibi bir durum olabilir miydi? Siz niye gönülsüz konuşan adamın tatiline önceden gidip yerleşiyorsunuz? Bunun cevabını verin önce.Tatile gideceğini söylemeseydi o zaman. Annemin huyunu biliyor.