Abime ev alıp almamak, babamın kalan son parası ve yaşlılığı.

Valla bazen öyle şeyler yaşatıyorlar ki, insanın gözü aile bireyin bile görmüyor. Anneme babama saygı duymayan ellerinde ki paraya da göz dikmesin.
Kız yok ne saygısı bıraksan ağzına eder annemle babamın ki etmiyorda değil. Babam dün diyor ki oğluma şu eşyayı taşıyalım dedimde kıyameti kopardı biz şuraya gidcez diye kızım ben ne ev alıcam yapma diyor.

Valla ben 10 yıldır abim 35 yıldır falan evli ama bilemediysek demek

E herkes kendi düşüncesini yazıyor benimki de bu yönde. ben ailesine kardeşlerine aşırı düşkün bir insanım zaten. Normal değilim ki. Abim zorda kalsa kendi evimi satarım ben

Ben al demiyorum papatyam. Ben köyünüzden alın paranda ölmesin baba ama abim kendine ev almak istediğinde 100 200 açığı kalırsa destek çıkmamız lazım diyorum. Bedava değil geri ödemeli.
Aldığı koltuğun parasını kayınpederine ödeten gelin 100 200 parayı borç olarak görmez ve geri alamaz babanız.. Kusura bakmayın ama gelin hepinizi parmağında oynatma konusunda oldukça tecrübeli..

Öyle canım. Eşimle biz asgari alıyoruz. Evet çok zor çalışıyorum. dün 5 çeşit yaptım diğer günler de de yiyelim diye. Tek maaşla zor olucak o da öyle. Babamda elimdeki parayo verince 5 kuruşum yok diyor korkusu o.

daha aç karınlarını zor doyururken 20 bine eşya alıp taksidini ödeyemeyen abin ve ailesinin babana borcunu ödeyeceğine nasıl inandın, benim ayçiçeğim?
Gerçi yengem ödetmez evet. Ay ne bileyim işin vicdan kısmıyla başbaşq kaldık. Dua edin de köyden güzel bir ev bulsunlar bugün.

Benim annem babam kaç yaşına gelmiş olacak ve hala çalışacak ama gelin çalışmıyor, oğulları para yetiremiyor diye hala onları düşünecek… Durumum yerinde bile olsa buna karşı gelirim. Babanız kendi oturacakları evi önce bir düşünüp garantilesinler, sonra ellerinde kalıyorsa yardım yapabilirler.

Hahaha ay sen benim görümcem olsaydın keşke. Benim ki bizdeki parayı da istiyor

Oturdukları eski olan ev var ,bide kirada eski bı evleri var anladığım kadarıyla. Madem kıtadaki eski evi versin oturmaları icin

Sorma aklıma geldikçe sinirleniyorum. Annem özledim özledim diyor ama yengem bir kere gel demedi. Kendi kardeşi 1 ay kalıyor.

Tehtit ediyor hanımefendi. Ev alıp çıkcam ben bu evden sürekli taşınamam yeter diye :)

Babam çalışamıyorum diyor zaten. Dişimden arttıırp biriktirdim tazminatıda aldı zaten. Annemden korksa diyemezde korkuyor. Benim yanımda diyemez..

Babanız akıllı adam. Almasın ev. Çok haklı. Ortalığı karıştırmayın.

55 yaşında astım hastası canım. Aa bak hanımefendi kendi soyadına geçti. Sizin soyadınızıda almayacaktım da neyse diyor bir de babamın yanında. Ya sen kimsinde biz sana ev vericez?

55 yaşında astım hastası canım. Aa bak hanımefendi kendi soyadına geçti. Sizin soyadınızıda almayacaktım da neyse diyor bir de babamın yanında. Ya sen kimsinde biz sana ev vericez?
Özgur kadınlar ekonomik gücü olan kadınlardır. Soyadi değiştirmekle olmaz o işler totosunu kaldırsın

Alabiliyorsa alsın
Seneler önce mesela 500 tl kira verirken daha iyi yere çıkıp 1000 lira verdiler. Annem taşınıp masraf etmeyin ev alın der diye de söylemedi gelin hanım. Annem öğrenince tabi bu şekilde söylediği içinde biz çok memnunuz halimizden diyip laf soktu. Hani nasıl memnunsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…