Kocan senden gizli kardeşine borç verse?Hahaha Katip ya kocamın haberi yoktu ki. Geri ödemeli verilcekti. Gerçi vericeğimden de değil 20 30 binlik birşeydi destek olması açısından lazım olursa diye demiştim. Kendin al evini abi annemle babama bulaşma dedim. Bana pasta deme anksiyetem tutuyor
Kıyamet koparKocan senden gizli kardeşine borç verse?
Hahaha Katip ya kocamın haberi yoktu ki. Geri ödemeli verilcekti. Gerçi vericeğimden de değil 20 30 binlik birşeydi destek olması açısından lazım olursa diye demiştim. Kendin al evini abi annemle babama bulaşma dedim. Bana pasta deme anksiyetem tutuyor
Allah kolaylık versin canım. Abime kenarda 100 bin altınımız var alırsan ev veririm demiştim sizinkiler biraz farklıymış. Yaşadğınız durumda farklı.
Sayfalar ilerleyince altınların değeri mi düştü?
Kız gizli nasıl vereyim sorup vericektim.Kocan senden gizli kardeşine borç verse?
Ya Katip ahahahahahahA Aslan Burcu ahahahahahahahha Allah'ım ya rabbim hepsini okuyamadım 15 sayfanın ahahahahahshshsh keşke verseydin kız Sun verseydin de kocan ömür boyu en ufak lafında kırmızı biberli tarhana çorbası gibi ısıtıp koysaydı önüne.
Evet alamaz. Ben evime aldığım pasta için şımarık bir kız çocuğuna hesap vermek zorunda mıyım Moranka ? Objektif düşün. Evimde çayla pasta yediğim için hanımefendi “ bana neden almadınn abi hee sen alırdın evlendin almıyorsun” diye bağırıyor. Yetmiyor aynı şey gezdiğimiz yediğimiz herşey içinde yapılıyor. Sipariş veriyor ki borcumuz var ve bende çalışıyorum aldığımız pastayı ben seçtim diye öffff bu ne ya istediğimden değil diye azarlıyor. Ben anlarım derdi pasta yicek değildi beni kabullenemediği için yaptı hepsini.Kıyamet kopar
Kocası değil gizli borç vermek, kardeşine gizli o meşhur çok sevdiği pasta yada çikolatayı alamaz
Evliliğime, kişiliğime saygı duymuyorlardan girer görümcesinin embessiliğinden biz mecburmuyuz yeaadan çıkar
Kısacası hep aynı
Kafamda tek soru: siz niye bukadar pasta tüketiyorsunuz? Her konunuzda bir pasta muhabbetiEvet alamaz. Ben evime aldığım pasta için şımarık bir kız çocuğuna hesap vermek zorunda mıyım Moranka ? Objektif düşün. Evimde çayla pasta yediğim için hanımefendi “ bana neden almadınn abi hee sen alırdın evlendin almıyorsun” diye bağırıyor. Yetmiyor aynı şey gezdiğimiz yediğimiz herşey içinde yapılıyor. Sipariş veriyor ki borcumuz var ve bende çalışıyorum aldığımız pastayı ben seçtim diye öffff bu ne ya istediğimden değil diye azarlıyor. Ben anlarım derdi pasta yicek değildi beni kabullenemediği için yaptı hepsini.
Bak aradan 4 yıl geçti nerdeyse daha kendi halinde. En azından saygısızlığı daha minimumda. Geçen çikolatalı kalmadığı için onun istediğini seçtim. Bilerek seçtim bu arada. Ayy bi dakka bilerek ki aldınızzz ben bunu seviyorum dedi. Hani şey istiyor onu düşündüğümüz için almış olalım. Aynı zamanda sen çikolatalo seviyorsun diye onu alırsınız sanmıştım dedi. Öğrenmiş demekki. En azından amacı üstünlük kurmak değil pasta yemek. Öyle olduğu içinde hediye de alırım sevdiği pastayı da. Edebiyle bende gelebilir miyim derse gelebilir keza aynı şekilde bende öyle davranırım.
Doğumgününde alınan hediye için burun kıvırırsa evet ben buna saygısızlık derim ve özel gün haricinde çöp dahi almam. Ben çalışıyorken abisi müsaitmiyiz diye bana sorduğu için dalga geçerse ve trip atarsa üstüne dediğini yapmadığımız için abisini tehtit ederse ben bir daha plan yapmam.
Herkese eşitimdir. Abimde aynısını yapsa onada aynıyımdır. Kalkıpta abime kafama göre para da vericek değilim. Konuşur düşünür ona göre ayarlardık. Görümcemde istese açıkları çıksa onlara da verilebilir. Komşudan isteyemezler aile bunlar için. Önemli olan isteyen kişinin tutumu.
Canımıniçi kız durmuyor ki. Annesinde mesela arıyor tatlı al. Tamam neyse alıyoruz hop haftasonu onlara gidiyoruz diyelim pasta istiyor. İlk evlendiğim zamanlarda bak fazlası var eksiği yok. Kredi kartımız sürekli x pastanesi :) neyse diyorum sesimi çıkarmıyorum aldığımız pasta içinde azar işitmişiz sonraki hafta bendeler diyelim bana pasta al diyoruz. Ee yedin ya geçen? Bi çatal alıp bırakıyor beğenmedim diye. Yemin ediyorum fobimdir morAnka pasta gördükçe tüylerim diken diken olur. Birkeresinde bi kaç hafta alınmadığı için annesi eşime söylendi. Oturuyoruz kayınvalidemde görümcemler kalktı eşimle annesi birşeyler konuştu. Hop eşim gel bi yürüyelim pasta alıp kardeşime gidelim dedi. Neyse dedim kardeştir sus. Ulan bitmediler. Sağdan soldan yok pasta yok ekler yok magnolia. Almadığımızda kardeşin sana alınıyor darılıyor. Alışmış hanımefendi bekarlıktan ben yokum sanki ortamda ee abi elin boş geldin. Sen dolumu geliyorsun ?Kafamda tek soru: siz niye bukadar pasta tüketiyorsunuz? Her konunuzda bir pasta muhabbeti
Bu konu da görümceye döndü.