Abim ve yengem aile ile küstü konuşmuyorlar . Onlar yüzünden ben rezil oluyorum sizce ne yapmalıyım?

Çünkü göremiyorsunuz diyorsunuz ki bile bile geldi çekecek halen haklı görüyorsunuz annenizi kendinizi o yüzden hani adamlar tavır almış akıllanmamışsınız hele giyim konusundaki yoruma girmiyorm bile
Ama gerçekten öyle saçlari zift gibi yapay siyah, oje ruj hep dikkat çeken renkleri giyer. Ben anneme giderken bir t-shirt bir topuz bunu görseniz bana hak verirsiniz ilgi seven biri

Ya yine mi siz??

Berbat bir anneniz var, istediğiniz kadar değiştirin detayları, her şekilde haksızsınız. Rahat bırakın şu insanları.

Uğraştığınız dert ettiğiniz şeylere bakın, mükemmel vizyon

Sizce benim suçum var mı? Ben bilerek dahil olmadım
Ailemizden biri saçma sapan davranıyorsa, ona “dur demek” bizim de sorumluluğumuzda. Anneniz sizi de mi sindirmiş durumda, ona hiçbir şey diyemiyorsunuz?

Annenizi frenlemeniz gerekirdi. Hadi frenleyemiyorsanız abinize manevi destek olabilirdiniz. Olmadı geline “annem böyle, sen ona aldırma, biz seni seviyoruz” diyebilirdiniz.

Geline bir ton laf sayıp, sonra gelin çekip gidince anneniz neden ağlıyor acaba? Ne bekliyordu??

Ama gerçekten öyle saçlari zift gibi yapay siyah, oje ruj hep dikkat çeken renkleri giyer. Ben anneme giderken bir t-shirt bir topuz bunu görseniz bana hak verirsiniz ilgi seven biri
Annenizin ilgisini siyah saç siyah oje ile mi çekecek? Valla sizin beğenmemeniz bişey ifade etmiyor abiniz beğenmiş almiş size düşen kısım sıkıntılı burda. İyice üstünüzün çizilmesini istemiyorsanız haddinizi bilin de çekiliverin.

Ya bu konu bazı ayrıntıları ortadan kaldırılarak tekrar açılmış gibi... Mesela kardeşinin kumar borcunu ödemek için abinin arabayı satması gibi çok ama çok önemsiz ayrıntılar. :))
Adam evlenince ailenin ardını toplayacak kimse kalmadı, gelin fettan para yedirtmez, bunlar da çoğoş.

Anneniz gitsin özür dilesin.

Ama anlattığınız anne hiç hatasını anlayacak bir insan değil (çünkü siz bile anlamıyorsunuz). Etin tırnaktan koptuğu bir çok örnek var. Anneniz oğlunun hayatında olmak istiyorsa aklını başına alsın.

Annem kesinlikle dilemez özlüyor biliyorum ama hala her telefon konuşmasında abimlere kızıyor napicam şaşırdım

Haunting house'tan kurtulan son iki kişi.
Yengem bir anne evladın ayrılmasına sebep olduğu gibi kardeşleride ayırıyor olgun olup bir adım atsa biliyorum ki annem affeder ben bile yine arar sorarim

Soğuk mu? Evlenince arıyorum gelin beni aramiyo bile bu kavga oldu arıyorum abim meşgul attı yengem açmadı kim soğuk?

Hayır çok oynamaktan anlamıyorum o yüzden

Yengem bu kadar buyutmeseydi annemi engellemeseydi yumuşak konussaydi en azından arada bir görüşülür dü şuan yıkılmış bir aile olduk

Anneniz çok terbiyesiz ve hadsiz bir kadın. Yengeniz neden evli ablasının eniştesinin evine gitsin ki zaten o eve gelin gidecek niye ekstra kira ödesin kızcağız ki o eve de katkıda bulunmuş ?

Şunu kafanıza sokun iyice artık abinizin ayrı bir ailesi evi yuvası var. Evlendiğinizde aile cüzdanı veriliyor. Bir kadın ve bir erkeğin resmi var, anneniz ve siz dış kapının dış mandalısınız. Abinizin ailesi eşidir öncelik yengenizdir.

4 yaş küçük nişanlı erkek kardeşim var hiç karışmıyorum, anneme de karıştırtmıyorum. Onlar aramadan aramıyorum bile Araları bozulursa gelinin tarafını tutarım haksız da olsa çünkü kardeşini seven ilişkisini bozmaz yuvasını dağıtmaz yıkıcı değil yapıcı olur. Gelin adayımız benim annemin kaprislerini çekmek zorunda değil.

Gelin mutlu olursa kardeşim de mutlu olur gelinimizi mutlu etmeye çalışıyorum bunaltmıyorum

Çok geçimsiz insanlarsınız ana kız anasına bak kızını al ne olurdu düğünde oynasınız hatır denen birşey var abinizin hiç mi hatrı yok sizde siz geline değil abinize saygısızlık yaptınız

Abinizi tebrik ederim. Eşinin tarafında yer almış. Anasının ağzına bakıp karısını boşayan adamın iki yakası bir araya gelmiyor.

Karı koca arasına girilmez herkes yerini bilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…