Abim ve yengem aile ile küstü konuşmuyorlar . Onlar yüzünden ben rezil oluyorum sizce ne yapmalıyım?

Tamam da oynamak zorunda değilim.ben çok becerikli değilim o öyle oyunlar dan anlıyor ben yanında o yüzden oynamadim ama alkış tuttum yüz eksitmedim ki abim bile beni suçluyor

Oynamak zorundasiniz dugun sahibisiniz insanlara on ayak olacak ortada olmak zorunda olan kisi sizsiniz. Tam merkezdesiniz ve hata etmissiniz

Tamam da oynamak zorunda değilim.ben çok becerikli değilim o öyle oyunlar dan anlıyor ben yanında o yüzden oynamadim ama alkış tuttum yüz eksitmedim ki abim bile beni suçluyor
Siz oynamamış değilsiniz gelin ile oynamamışsınız eşimin ablası kardesi çıkıp oynayacak ama benden uzak bir sorgularım ne oluyor diye

Şunu anlatmaya çalışıyorum gelin zaten gösteriş meraklısı taşlı bir gelinlik giymiş kız zaten doğulu halay vb herşey biliyor ben karşısına geçip oynasam tezat olacak ti.hani neden kendimi sönük göstereyim.ustelik alkış tuttum surat asmadim

Hala kadına laf :)) ne giyecekti tül perde mi? Taşlı gelinlik giydi diye bile gözünüze batmış. Siz ve sülalenizle konuşmamaları kendilerinin hayrına olur, zeki insanlarmış

Siz oynamamış değilsiniz gelin ile oynamamışsınız eşimin ablası kardesi çıkıp oynayacak ama benden uzak bir sorgularım ne oluyor diye
gelin zaten gösteriş meraklısı taşlı bir gelinlik giymiş kız zaten doğulu halay vb herşey biliyor ben karşısına geçip oynasam tezat olacak ti.hani neden kendimi sönük göstereyim.ustelik alkış tuttum surat asmadim ortaya çıkıp yinede beceremesemde kalktip hiç kalkmamis değilim ki

Sizin tavrinizi da anlayabiliyorum ama agabeyiniz acisindan bakarsaniz durum daha da zor. yasi neredeyse 40 ve kendine bir hayat kurmaya calisiyor ama anne babadan yana problem yasiyor, dayanacagi tek siz kalmissiniz bu yuzden yengenle neden oynamadin vs demistir ki gelin de kendini yalniz hissetmistir sizin aileniz tarafindan. Varsin iyi oynayamayin ne olacak ki bu kadar takilacak bir durum degil onemli olan onlarin yaninda oldugunuzu hissettirmek.

Esinize gelince hakli, cunku kendisi de o evin damadi ve gelin icin onlari dusunup yapiyorsa esiniz icin aileniz kim bilir neler dusunmustur, iyi ki cok yakin tutmuyorsunuz yoksa esiniz ile araniz daha da kotu olabilirdi.

Sizin aileniz 10 yasinda cocuk degil , ailenin yukumlulugu sizde olmamali ozellikle bu konuda. Onlarin kendi tercihi bu yonde
sizde esinize bu sekilde diyin. Kisacasi karismayin

agabeyinizi seviyorsaniz gidin konusun ne olacak ki

Sönük olsaydın, ne olurdu kraliyet ailesinden aforoz mu ederlerdi?

Oynamak zorundasiniz dugun sahibisiniz insanlara on ayak olacak ortada olmak zorunda olan kisi sizsiniz. Tam merkezdesiniz ve hata etmissiniz
Aslında oynamış ama gelinle oynamamış daha kötü trip atar gibi olmuş. Benim düğünümde aynı şey olsa bende alınırım hiç oynamasa belki oynamayı sevmiyor da denebilir ama oynayıp gelinin yanına yaklaşmamak yanlış anlaşılacak bir durum birde düğün sahibi

Evlenince geçilebilir di orda ablasının evi var evlenmeden eve oturmak bize göre doğru gelmedi ama ben dile getirmedim bunu annem söyledi abime
Eee abine doğru demekki. Dile getirmemen lazım zaten senin dogrunla onların doğrusu aynı olmak zorunda değil. Annen başta başlamış zaten triplenmeye siz bile anneniz gibi kayınvalideniz olsa mesafe koyardınız. Ayrıca geçinmek tek taraflı olmaz.

Bahsettigim sey enerjisi ile dugunu yapiyor olmak hep ortada olmak kimse madalya vermeyecek sadece ev sahibi olacak. Onu da yapmamis

Olan oldu zamanı geri saramiyorum 6 7 aydır konuşmuyor lar bu durumu çözmek için ne yapabilirim

Durum nasıl düzelir? 6 7 aydır konuşmuyor lar

Hala kadına laf :)) ne giyecekti tül perde mi? Taşlı gelinlik giydi diye bile gözünüze batmış. Siz ve sülalenizle konuşmamaları kendilerinin hayrına olur, zeki insanlarmış
Anlamıyor sunuz kız normal dede abartı giyinen on planda olmayı seven bir kız saçları kaynak ne bilim leopar bile giyiyor

siz acaba öğretmen ikiz kardeşi abisi ve yengesini dolandıran ama yine de gelin bizi mahvetti diye ağlayan kişi misiniz? onun da annesi sizinki kadar toksikti ve yine yaşını başını almış adama maddi durumlar diyerek evlendirmek istemiyordu ve yine o da kocama ve ailesine rezil oldum diyordu. İkiz kardeşi ortadan kaldırarak kendinizi mi aklamaya çalışıyorsunuz.

Ben suclanacak bir şey yapmadım ki. Gelin beni bir kez aramadı evlendikten sonra mesela 2 3 kez hep ben aradım

Durum nasıl düzelir? 6 7 aydır konuşmuyor lar
Annenizde sizde ağzını tutmayı öğreneceksiniz başka yolu yok. Yada birşeyler düzelir mi diye beklemeyeceksin böyle mesafeli gidecek herkes icli dışlı olmak zorunda değil sonuçta. Birde hata yaptığınızı söyleyip samimi bir gönül alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…