Abim ve yengem aile ile küstü konuşmuyorlar . Onlar yüzünden ben rezil oluyorum sizce ne yapmalıyım?

Hay ağzına sağlık, içimden geçen ne varsa söylemişsiniz..
Aklınca annesini çok güçlü sandı. Biz ne dersek o, abim anneme karşı gelemez dedi ama kız kapıyı çarpmış gitmiş. O bize ters bu bizim ailemize göre doğru değil, gelin küçüklüğünü bilip gelip özür dilesin, annemi telefonda nasıl engeller... Hepsi kendi düşüncesi kendi görüşü. Hatta iddia ediyorum bir numaralı ara bozucu. Taşlı gelinlik giymiş ne demek ya. Böyle görümcelere hapis cezası, o olmazsa kamu cezası verilmeli. Okullarda temizlikçi yok, bunları göndersinler temizlesinler bütün tuvaletleri. Bu ne hadsizlik, bir de ben naptim ki diyor.

kadının yerinde olsam, bunların yüzüne bakmam.. Gelinim yaa ben en özel günüm, elmastan da giyerim pırlantadan da, incik boncuktan da size ne? Hasetinden ölmüş, annesinden beter..

40 yıllık karizmayı gothic tarz bi kız geldi kağıt gibi yırttı, bi şokta konu sahibi şuvan. Aile içinde ten rengi oje süremeyen kadın siyah ojeyi ruju görünce tabi bi nevri döndü dkdkdkkf

Hiç alınmayın darılmayın. Siz gelininizi kıskanmışsınız. Kendinizi epey sönük hissetmiş olmalısınız ki yanında bile durmamışsınız.

Siz ve anneniz tamamen hatalısınız. Bu kafayla giderseniz daha çok böyle ağlarsınız.

Bu konu daha öncede açılmadı mı? İçerik biraz farklı ama aynı görümce yazmış bence.

Ay keşke videosu olsaydı da izleyebilseydik o şok anını shshjk

+1000
Daha konu sahibinin ikizinin kumar borcu yapması, o borç için abinin kendi arabasını satmak zorunda kalması hatta borçlularin abinin yakasına yapışıp tehdit etmesi gibi ufak detaylari (!) eklememis bile konuya

Konu sahibi ve annesinin tek derdi ailenin seçilen kurban çocuğu ellerinden gitmiş.
Adam kendi evlenmeyecek kardeşlerini evlendirecek,onlarin yaptığı kumar borçlarını vs kapatacak,ömür boyu anne babasına sponsorluk yapacakti.
Adam 40 yaşına gelmiş daha kaç yaşına kadar bekletmeyi düşünüyordu bu anne?
Daha tek bir hazırlıkları yokmuş düğün salonunun yarısını ödemiş,onuda başa kalkmış.

Anan hak etmiş, 40 yaşına gelen adama daha erken demek nedir Allah aşkına.

40 yaşında maddi beklentisi olmayan abinizin evlenmesine anneniz neden karışmış anlamadım.Her anne o yaşa gelmeden çocuğu evlensin ister.Abiniz ailenize maddi destekte mi bulunuyordu da istemedi anneniz.Bunu okuduktan sonra gerisi o kadar önemsiz geldi ki.Baştan anneniz kırmış herşeyi daha ne bekliyor ki.Siz de arada iyilik meleği rolüne bürünmek istemişsiniz.Onu da başaramamışsınız.Bence çekilin aradan artık.Abiniz ve yengeyi rahat bırakın.

a
abinle kiza karismayin haklilar bence,

esinize gelince de, ona sizin aileniz hakkinda konusacak haddi vermeyin. kavga edin demiyorum ama onu ilgilendirmiyor sizin aileniz icindeki problemler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…