Abim ve yengem aile ile küstü konuşmuyorlar . Onlar yüzünden ben rezil oluyorum sizce ne yapmalıyım?

Gelin oğlunuz sizinle konuşabilir görüşebilir ama ben artık yokum deyip resti çekmiş tamamen hayatınızdan çıkmış.
Siz hala 6-7 ay oldu uzun sürmedi mi derdindesiniz. O kapı ömür boyu dönmemek üzere vurulup çıkıldı ailecek tam olarak ne zaman idrak edeceksiniz.
Gelin en güzelini yapmış. Beni istemeyen aileyi ben hiç istemem demiş.
Annenizin yaptıkları çocuklu ailelelerin evlenme zamanı çocuklarına yaptığı normal yardımlar zaten. Herkes kendi kendine evlensin deniliyor da bakamayacakları büyütüp ailesini kurmaya yardım etmeyecekleri çocukları doğurmasın o zaman kimse.

Siz de abinle eşinin durumuna bu kadar müdahil olmaya çalışacağınıza kendi yuvanıza bakın biraz.

Tamam ama ben böyle olsun istemedim mesafeli de olsa abim yengem gelsin gitsin bayram seyran da aransin istedim.Bu şekilde hiç konuşulmamak kötü oldu.abim beni gelin ile oynamadın diye bile suçladı

Oynamamişsin zaten. Adam seni suclamamiş sadece gördüğünü söylemiş.
Geçip iki ciftetelli zor almasa gerek. Sonuçda herkes oynuyor rastgele. Kimse Asena değil

Ay ne kötü insanlarsınız. Abiyle gelin çook iyi yapmış inşallah hayat boyu kudurturlar sizi böyle. Kocan bile fark etmiş içinizin kötülüğünü

Ben suclanacak bir şey yapmadım ki. Gelin beni bir kez aramadı evlendikten sonra mesela 2 3 kez hep ben aradım
Konu direkt siz degilsiniz , aileniz. Siz ailenizin yapmasi gereken seyleri ustlenmeye calismissiniz haliylede sizin bir davranisiniz ailenin de davranisi , dusuncesi olarak algilandi muhtemelen.

Aileniz soguk davraninca sizde oyle gorundunuz
Evet bunlar benim ailem ama onlar gibi degilim , onlar konusmuyorsa konusmasin , birisini sormuyorsa sormasin ama ben farkliyim imaji cizebilirdiniz ki esinizin de soylenmesinin sebeblerinden biri bu olabilir

kaldi ki bu olaya suclanacak bir sey yapmadim gozuyle bakmayin. Gelinin dusuncesini tahmin edebiliyorum " istenmedigini dusunuyor " bunu degistirmek icinde 50 kere arayin nolcak ki
sadece sucunuz oldugunda mi arayacaksiniz ?

siz bir seyler yapmaya calistiniz , kendinizi acikladiniz ve gelin hala ayni tavri sergiliyorsa o zaman gorusmeyin tabi

Yengem bu kadar buyutmeseydi annemi engellemeseydi yumuşak konussaydi en azından arada bir görüşülür dü şuan yıkılmış bir aile olduk
canım burada tek bir kişi ortalığı karıştırıyor, O da Annen !!! Gelin iyi bile dayanmış. Abinde akıllı adammış, eşinin yanında duruyor. Abiniz annenizin farkında, ama siz farkında değilsiniz. Bu kadar yapılana gelin daha ne yapsın, alttan alsın.. Taş olsa taş çatlardı..

Daha önce de bu konuyu başka kullanıcı adıyla açmamış mıydınız?

anneniz tam bir çirkef kv
ana kiz aynı. Baktılar pabuç pahali o kadar laf söyleyip yine de yaranmaya çalışan kiz yok oğlan yok, resti çekmişler. Anası ağlıyordur bizi barıştır diye. Konu sahibi ele güne rezil olmuş zaten. Ama geçti tabi olan oldu artık ne yaparım diye çözüm olmaz. Sicmislar 3 gunluk evliliğin içine daha telafisi olur mu?

Ya annem istemiyor du gelin bunu bile bile evlendi şuan bu tavrı yapmaya hakkı varmı? Zaten zorlanacağı baştan belliydi.ben annemi biliyorum 6 7 ay oldu hala beni arıyor abimi yengemi beni engelledi şu bu lafını ediyor bu yaşta bir kadını değiştiremem.ben evlendiklerinden sonra telefon la aradım bir kaç kez ama gelin beni hiç aramadı kız baştan cephe aldı .bu olay patladı 1 ay dinsin diye aramadım 1 ay sonra aradım çaldı çaldı açmadı gelinde abimde.yani burda suçum ne, yok oynamadın yok düğün zamanı bir şey yapmadım.takimi geldim taktım sürat yapmadım.ama onların saçmalıklar yüzünden ben kocam ve ailesi rezil oluyorum.

Et tırnak tan kopar mi illa abim özlüyor dur gelin üzülüyor dur ben bile üzülüyorum annem ne kadar öfkeli olsada hala laflarıni ediyor bitti demekle bitmez ama nasıl çözülür bilmiyorum araya akrabalar dan birini soksak bilmiyorum

Oh oluyor size daha fazlasını hak ediyorsunuz o ailecek istemiyor bunu bile bile evlendiğ ne de demek ki ya sizi o kim ki dış kapının dış mandalı böyle de küsmüşler işte oh olmuş gerçekten içimin yaglari eridi siz bu kafayla daha uzun süre rezil olmaya devam edersiniz

Ben niye suçlanıyorum ki . Akrabalar abimi arıyor abimde kesin anlatıyor bayramda kocamın yanında bile bu konuşuldu sonra eşim arabada bana sizin aile sıkıntı diyor ben bunları yaşamak zorunda kaldım

analı kızlı çok fenasınız

Aynısı değil mi?

Ben evlenince kızı aradım o beni kaç kez aradı hiç.ben kötü biri olsam burda çözmek için ısrar etmem

Ben niye suçlanıyorum ki . Akrabalar abimi arıyor abimde kesin anlatıyor bayramda kocamın yanında bile bu konuşuldu sonra eşim arabada bana sizin aile sıkıntı diyor ben bunları yaşamak zorunda kaldım
Çünkü göremiyorsunuz diyorsunuz ki bile bile geldi çekecek halen haklı görüyorsunuz annenizi kendinizi o yüzden hani adamlar tavır almış akıllanmamışsınız hele giyim konusundaki yoruma girmiyorm bile

O zaman gelinin gözünden şöyle bakalım. Sonuçta oğlu beni seçti, beni istiyor diyip saygı da duyabilirdi istemese daha.. Yani oğlunun seçimine saygı duyardı.. Şimdi gelinin yerine bir kendinizi koyun, empati yapın bakalım.. annesi sizi inatla istemiyor, ama eşiniz sizin arkanızda napardınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…