Abim ve yengem aile ile küstü konuşmuyorlar . Onlar yüzünden ben rezil oluyorum sizce ne yapmalıyım?

Aileler dugunu yapsin kafasinda degilim ama daha bastan ben para vermem diyen aileler genelde o yasa kadar ogullarini iliklerini emcuklemis oluyor simdi biz degil gelin emcukleyecek diye bu kavgalar cikiyor size iyi olmus konusmasinlar tabi
Adam kırkında bir hatun bulmuş salmıyorlar ya

Su mesajdan da anlasiliyor ki gelin hanimi baya kiskaniyorsunuz ne oldu esiniz size abinizin karisina verdigi degeri vermiyor mu yoksa

Buradaki uyemiymis 8 sayfayi okuyamadim???

Bir de bunun gelini de konu açmıştı daha doğrusu gelinin ağzından yazmıştı. Kafayı yemiş kesin anası da normal değil.

Abiniz gelmiş 40 yaşına. Anneniz turşusunu mu kuracaktı adamın daha ne beklesin. Siz yenge değil gelin diyorsunuz. Kıza daha alışmamışsınız ama onun size alışıp aramasını bekliyorsunuz. Olmaz bu. Siz bir iki arayın sorun muhabbet edin baktınız olmuyor o sizi aramıyor o zaman mesafe koyarsınız.

Bir de bunun gelini de konu açmıştı daha doğrusu gelinin ağzından yazmıştı. Kafayı yemiş kesin anası da normal değil.
Gelin görümcenin ağzından yazıyor diyen olmuştu ama şimdi düşünüyorum da, kesin görümce tarafı bu. Kızın ağzından konu açıp sonra ailesine abisine bak bizim gelinin marifetlerine demediyse ne olayım. Attığım konuda da onu demiş rezil etti bizi her şeyimizi buraya dökmüş demiş.

Ailecek ne sorunlu insanlarsınız ya.. allah o gelini sizden kurtarsın. Şı konuyu okumak bile enerjimi sömürdü.

Benim kaynanam ve görümcem bana öyle yapacak var ya hepsini doğduğuna pişman ederim. Size benim gibi bir gelin lazım, anca öyle kendinize gelirsiniz.

Yengem bu kadar buyutmeseydi annemi engellemeseydi yumuşak konussaydi en azından arada bir görüşülür dü şuan yıkılmış bir aile olduk
isabet olmus. yıkılan onun ailesi degil ki ona ne? ananizla görüşüp görüşüp evde kocasıyla kavga edesiye mis gibi kaynanasiz yasiyor iste. akıllı kadın
ayrıca anan sag baban sag. kirk sene eve onca katkısı olan oğlu icin kenara bir bilezik altin atmamis. epi topu verdigi gelinliğin yarisi , depozitonun yarisi, ucuzundan çul caput kimsenin giymeyecegi bohça. kadın bunun bile lafını yapmis utanana kadar
Kiz kendi bekar evini kapatıp boşa ekstra kira odemeyelim diye evlenince yaşayacaklari eve geçti.Bu bizim aileye göre doğru bir şey değil.Kızın evli ablası var onun evinde de kalabilir di.
ailecek bu kadar gelenekselseniz o kadina en azindan birkac bilezik takmaniz, dugun salonunu odemeniz gerekirdi. ama isine gelince cok batili ailen hic karismaz böyle seylere evlenen yapsin der. isine gelince de cok geleneksel kiz bos eve kira odenirken gitsin sıginti gibi evli ablasında kalsın istiyorlar.
saka gibi cidden ailen. insan okurken o kadar doluyor ki "ah benim kaynanam olaydi da ben de hayatimdan biptirip atsaydim" diye hevesleniyor

Yahu butun dertleri 40 yasindaki bireyin eve giren maaşının eksilmesi hepsi bu.

Kizin biri geldi 50-100 bin artik herneyse o parayi bunlarin cebinden aldi, hem de leopariyla, ohhhh cok iyi yapmis, akli varsa o 40lik delikanlının bunlarin bir daha yuzune bakmaz.

Bu gorumce "kocamin akli basina geldi beni bosuyor" konusu da acacak suraya yaziyorum, sebep olarak da "gelin benimde yuvami yıktı" diye yazacak.

Gelin hanıma burdan saygilarimi iletiyorum, leoparina, taşlı gelinligine saglik bacimsu, surundur bunlari.

İste hergun konular aciliyor esimin ailesi şoyle eşimin ailesi boyle diye diye sikayet ediliyor ya. Sikayet edilen aileler sizin aileniz gibiler. Size lafim yok ama 40 yasina gelmis adam kenara para atmamis. Annesi iki bohca kenara koymamis. Erkek tarafi olarak en azindan bayramda seyranda kandilde aramali bir defa. Kaldi ki ilk erkek ailesi arar bu durumlarda. Bende oynamayi bilmem ama kapida geleni geceni karsiladim gelinin yaninda durdum. Kardesimle abimle dunya sorunum olsun ama bizde asla el bilmez disarisi goremez. Esinize gelince laf carpiyorsa sanane sen zaten ailemle muhatap olmuyorsun ee senlik bir durum varmi ? Sen niye rahatsiz oldun diyip imali imali sustiracaksin.

Sence annenin davranislari normal mi. Yani asosyal kelimesinin vücüt bulmus halisiniz gelin sizin araniza düsmüs, ama helal olsun bakmis ailedeki Kadinlar (!) Normal davranislar gösteremiyor hemem mesafesimi koymus. Takdir ettim. Karakterli kadin. Insallah cocuk felan olunca da göstermez sizlere cünkü hak ediyorsunuz. Akrabalarin dedikodusunu dert edecegine agbine ve esine yaptiklarinizi ve onun hesabini bir düsünün. Allah akil fikir versin bundan sonra

Senin derdin ailenin düzelmesi değil millete artık sorunlu göründüğünüz için üstünü kapatmaya çalışıyorsun. Eyvah deli anana laf gelecek. Eşin de uyandı ailesi sorunlu demeye başladı senin tutuşma nedenin o sen de annen gibisin. O gelin okuyorsa bunları da helal olsun kız kağıt gibi yırt bunları. Limon gibi sık bacım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…