Abim ve yengem aile ile küstü konuşmuyorlar . Onlar yüzünden ben rezil oluyorum sizce ne yapmalıyım?

Valla cekilcek aile değilsiniz kardeşim kusura bakma gelin az bile etmis. 40 yaşına gelmiş çocuklarını hala naz niyazla gönülsüzlukle evlendirmek falan ufffffff sende yani oynamayı bilmiom da ablalariyla oynadida az deilsin canı gönülden kalkıp insan alkış tutsa gulen yüzü gene yeter

Kaçmışsınız ama yine buradasınız ve konuyu dışarıdan okuyorsunuz hatta geri geleceksiniz. Haklısın çok masumsun yorumunu görene kadar da ısrarla konu açacaksınız.

Annem de annem diye yıktınız ortalığı, gelinin annesi anne değil mi? O kadından kim özür dileyecek? O kızın ailesi akrabası yok mu? Kıza yapmadığınız kalmamış. Çok seviyeli bir şekilde cart diye yırtmış, analı kızlı ikinize de haddini bildirmiş. Ben yapmadım ben söylemedim ben karışmadım... Ama gelin nişanlıyken evli ablasında kalmalı bize ters, yapay siyah saçlı ve leopar desen giyiyor bize ters, ben pantolon tişört giyerim gelin taşlı gelinlik giymiş bize ters, anneler ne derse ne söylerse gelin keser sesini oturur haklı olamaz bize ters... Siz kimsiniz kardeş, kız bekar evini kapatmış ve büyük ihtimal masraf olmasın diye o evdeki eşyalarını taşımış. Siz yobazsınız diye niye evli barklı ablasının evinde kalsın, bekarken kalmamış ayaklarının üstünde durmuş kendi evini tutmuş. Hepsini geçtim gelinin gelinliğine laf söyleyen dünyanın en terbiyesiz insanıdır.

Ben sizi iyi tanıyorum, annenizle baş başayken demediğinizi bırakmıyorsunuz kızın arkasından ne hakaretler ediyorsunuz ama suyun yüzüne çıkınca ben geline bir şey demedim annem dedi. Gaz bidonunu yangın yerine boca etmiyorsunuz, gizlice azar azar damlatıyorsunuz. Hala gelin arasa annem affeder aramıyor kardeşlerin arasını bozdu diyecek yüzünüz var pes. Bu genç yaşta bu kadar yobaz olmayı nasıl başardınız, evlerden ırak olsun sizin gibi tehlikeli tipler. Anneniz neyse siz de osunuz. Kafa yapınız düşünceleriniz tıpatıp aynı. Abiniz mutlu mesut olmak, evinde huzur bulmak istiyorsa sizinle aynı kaldırımda bile yürümemeli.

Gelin kapıyı çarptı çıktı diyince bana bi ferahlama geldi, oh inşallah eşiyle mutlu olur, bir daha da anneniz ile aynı ortama bile girmek zorunda kalmaz. İnsan gönülsüz dahi olsa harcadığı paranın lafını yapmaz evladın ve evladının sevdiği insana. Anneniz bariz bir şekilde abinizden gelen paranın kesilecek olmasına uyuz olmuş, evlenip gitmesin istemiş ve bu yaşananları misliyle haketmiş. Size gelince anlattığınız gibi ise bir suçunuz yoktur ama belki annenizin arkasında duruyor, destek çıkıyor gibi görünmüşsünüzdür insanlara. Soranlara herkesin kendi hayatı bizim bir kırgınlığımız yok abim ve eşi ile deyip geçin.

Anlamıyor sunuz kız normal dede abartı giyinen on planda olmayı seven bir kız saçları kaynak ne bilim leopar bile giyiyor
%100 Görümce işte budur arkadaşlar. Sen ve anan gibilerden nefret ediyorum. İnsanların en güzel günlerinin içine ediyorsunuz.

Anan yaşlı kadındı madem ağzından çıkanı bilecekti. Oldu canım siz her lafı söyleyin, gelin sınır çizince etraftan da tepki görünce böyle şey gibi kalırsınız işte ortada. Kıza ve abine helal olsun sizin gibi avelleri ciddiye almamışlar. Sen ve anan da hasetliğinizde debelenin böyle

E ailen zaten sorunlu eşin olanı söylemiş yani kızın nerede kaldığına kadar dert olmuş annene resmen ödediği üç kuruş kira depozitoyla sahibi olmaya çalışmış ama olamamış işte sizin aileye uygun olmayan yer de kızın kendi evi siz kendinizde misiniz ? Bir de gitsin ablasında kalsın falan ay sağolun bu parlak fikirlerinizi inş gelin hanım bilmiyordur yani tüh kendisi akıl edememiş bu ekonomide ablasına yamanmayı enayi gibi kira vermiş şaka gibi ailesiniz ya gelin az bile yapmış

Sizin idrak edemediğiniz şu kız ananıza yaranmak ya da ananız onu kabul etsin diye evlenmemiş zaten kızın umrunda değil ortada tavır da yok kız kibarca hadi yallah demiş

Abin hakli ama taaa gelmiş 40 yaşina çalışmıyor da annen deposito gelinlik ödüyor?
Demek 40 yaşinda halen maddi özgürlüğü yok.
Burda anne hakli

Ama gerçekten öyle saçlari zift gibi yapay siyah, oje ruj hep dikkat çeken renkleri giyer. Ben anneme giderken bir t-shirt bir topuz bunu görseniz bana hak verirsiniz ilgi seven biri
E siz niye böyle paspalsınız yani anlamadım sizin yapamadığınızı kız yapınca derdiniz kız mı oldu

Ben de annenizi haklı buldum ama sizli bir durum yok ortada. Soranada ben karışmıyorum diyip geçin.

Abin hakli ama taaa gelmiş 40 yaşina çalışmıyor da annen deposito gelinlik ödüyor?
Demek 40 yaşinda halen maddi özgürlüğü yok.
Burda anne hakli
Okuduğunuzu mu anlamadınız ya da eski konularını görmediniz galiba asıl erkek kardeş yani abi annenin sponsoru. Evlenip maddi manevi yuuvasını ayırır ilgisini kendi evine verir diye evlenmesin istiyorlar. Kedileri de vardı hatta Sürekli gel diyince gelsin al diyince alsın sat diyince satsın bunu istiyorlar.

Hay ağzına sağlık, içimden geçen ne varsa söylemişsiniz..

Oh canıma değsin çokta iyi yapmışlar. Aileniz için yazıyorum
kadını istemeyin 3 kuruşun hesabını yapın. Her türlü soğukluk mesafeyi koyun. Sonra neden küstüler.
Tabiki maddi yardım değil ama insan çocuğunu düşünüp elinden geldiğince destek olmalı. Aileniz evden gelecek para gidiyor diyemi erken buldu bu evliliği?
Sanki 5 sene sonra olsa saraylarda düğün yapacaklardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…