Abim ve yengem aile ile küstü konuşmuyorlar . Onlar yüzünden ben rezil oluyorum sizce ne yapmalıyım?

Allah o geline yardım etsin.

Tamam ama ben böyle olsun istemedim mesafeli de olsa abim yengem gelsin gitsin bayram seyran da aransin istedim.Bu şekilde hiç konuşulmamak kötü oldu.abim beni gelin ile oynamadın diye bile suçladı
Kalksanız 5 dakika dönüp geri otursanız ne olurdu?
Anneniz hele tümden haksız. 40 yaşında adama daha ne diye bekle diyor? Sanki kilolarca altın takacak gibi havalar niye?
Abiyle gelin zaten masraf az olsun diye hemen ev açmışlar, onu da laf etmişsiniz. Pardon da size ne?
Gelinlik parasının ve depozitonun yarısını da vermeyi de başına kakacaksa bir anne niye var pardon da? Niye bu kadar para esirgedi ki anneniz?
Siz de evlendikten sonra hiç çaba göstermemişsiniz. Bir akşam arayıp yenge çaya geliyoruz demek zor muydu?
Canınız istememiş yapmamışsınız, şimdi de kocanız ve kayın ailenize rezil olma durumu yüzünden rahatsızsınız.
Halbuki bir abi kaybetmişsiniz, ama üzüldüğünüz şey çok bambaşka. Çok soğuk bir kardeş ilişkiniz var.

Sizin aileniz sıkıntılı. 2 ay niye evli ablasinda kalsın bekarken kalmamış. 40yasindaki adam evleniyor diye ortalığı yıkan ailen çok hadsiz. Gelin çok haklı. En güzelini yapmış.

Ama benim ne suçum var bu benim zoruma gidiyor.

Olaylar olurken gelini yargılarken bizim aile, davranışlarınızın sonuçlarıyla karşılaşıp elden günden utanınca, benim ne suçum var...

Kayınvalidenin ben şunu yaptım ben bunu yaptım bunun yarısını verdim şunun %66'sını verdim demesi normal mi?
Ama annem kocaman kadın karşıdaki gelin küçük en azından altıdan alabilirdi annemin yüzüne yüzüne beni istemedin oğlunla konuşursan konuş ben artık aile evlilik huzurumun kaçmaması adına sizleri arayıp sormuyorum dedi bastı gitti kadın şok oldu

Ay oldu, yaşı küçük diye saygısız annenize saygı gösterecek. Saygı kazanılır ablam, anneniz saygı istiyosa saygı göstermesini bilecek. Sizin suçlanma nedeniniz de tam olarak şu savunmanız zaten

Evlenince geçilebilir di orda ablasının evi var evlenmeden eve oturmak bize göre doğru gelmedi ama ben dile getirmedim bunu annem söyledi abime

Tamam ama ben böyle olsun istemedim mesafeli de olsa abim yengem gelsin gitsin bayram seyran da aransin istedim.Bu şekilde hiç konuşulmamak kötü oldu.abim beni gelin ile oynamadın diye bile suçladı
Kusura bakmayın orda da haksizsiniz
Hic oyun bilmiyorum o yüzden kalkıp oynamadım deseniz anlarım ama siz kenarda başkalarıyla oynamissiniz bu ne demek senle oynamam bunlarla oynarım demek yazık O kıza düğün günü bunu yaşamış ne gerek vardi

Benimde annem canım ciğerim ama geline bir haksızlık yapacak olsa ben engellerim konuşurum engel olurum yani

Tamamıyla haksizsiniz gelinde evinin huzurunu korumak için mesafe koymuş napsin

Abiniz 40 yasinda diyorsunuz daha ne zaman evlenecekti 46 yasindayim 1 yillik kayinvalideyim yazık değil mi o adama bugün evladı olsa çocuk 20yasindayken baba 60 yasinda olacak Allah ömür verirse o çocuğa da yazık değil mi ne saçma işleriniz var

Gelinin kardeşi falan var mı? Varsa bizim aileye gelin almak isterim. Aklı başında, paragöz değil, mantıklı, nerede ne yapmasını bilen bir gelin altın değerinde şu anda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…