Abim ve yengem aile ile küstü konuşmuyorlar . Onlar yüzünden ben rezil oluyorum sizce ne yapmalıyım?

Kocanız haklı abiniz 40 yaşındaymış daha neyine evlendirmeyecektiniz acaba altın bulmuş gibi sevinmeniz lazımdı kız evde kalmış kirayı bile ödemiş anneniz sorun çıkarmaya yer aramış baştan beri evlebndkten sonra da görüşmemiş kendini deli gibi yapmış afedersiniz ama elin kızına ne diye bu kadar kinlendiniz düğün yerinde oynamışsınız gelinle bile oynamamışsınız madem oynamayı bilmyordunuz bi kenarda otursaydınız çok sorunlu bi ailesiiz.
gelniliğin yarı parasını verdin depozitonun yarı parasını verdim diye koşa koşa geline saldırmış annenizde bi tuhaf ve kötü kalpli.
Sizin gibi eş aileleri yüzünden elalemin gül gibi kızları sinir hastası oluyo yaşam enerjisi soluyo.
size gelince zaten ailenizin huyunu biliyosunuz eşinizle eş ailsiyle bile görüştürmüyorsunuz nolduğunuzunu öğrenmesinler diye.
azck oturun annenize akıl verin 40 yaşında oğlunu salsın.
eşinizde öğrenmiştir nolduğunuzu burda yengenlik bir sorun yok kız napsın

Kız insan abisinin düğünümde oynamazmı Gelinden ne istediniz anlamıyorum parayı verip sonra gelinin abinin başına kakmanız ayrı bir olay ben istemiyorum annem istemiyor diye bişe yok herşey sana göremi yürüyecek oldu bize göre doğru değil kız kendi evine girmiş gayet doğrusunu yapmış gelini kabullenememişsiniz hepsi bu kızda der benim düğünde oynamadın buda bana göre doğru birşey degıl der ne diyecen bakalım

Evet herkes sende istemedin yengenimi kiskandin düğünde oynamadin şu bu saçma sapan şeyler.

Hahaa inş barışmazlar. Siz zaten çok fenasınız da anneniz de öyle. Kaçıp kurtarmışlar kendilerini. Az bı akılları varsa sizi komple silerler

Tamam ama ben böyle olsun istemedim mesafeli de olsa abim yengem gelsin gitsin bayram seyran da aransin istedim.Bu şekilde hiç konuşulmamak kötü oldu.abim beni gelin ile oynamadın diye bile suçladı

Ay bir de o oynama detayi vardi dimi bununla ilgili yazdiklarinizi okumanizi tavsiye ederim.

gelinsin gidilsin istediysen anneni azcık zaptetseydin ,oynamamışsın ki suçlamış
Tamam da oynamak zorunda değilim.ben çok becerikli değilim o öyle oyunlar dan anlıyor ben yanında o yüzden oynamadim ama alkış tuttum yüz eksitmedim ki abim bile beni suçluyor

Yengem bu kadar buyutmeseydi annemi engellemeseydi yumuşak konussaydi en azından arada bir görüşülür dü şuan yıkılmış bir aile olduk

Kızın evini kapatıp abinin tuttuğu eve geçmesinde ne yanlış var ya? Kızın her hareketinde kulp bulmuşsunuz o da bunu hissedip uzaklaşmış abinede helal olsun eşinin yanında durmuş.
Ayrıca koskoca adam evlenmesine niye karışıyor anneniz?
Abin ve yengende suç bulamadım yerden göğe kadar haklılar

İyi de sizin görümcenizin bebeği olunca, annenizin görümcenize altın takmak gibi bir yükümlülüğü yok ki.

Eş ailesine rest çekmeniz gerekirken, kendinizce ailenizin ağzından bir şeyler söyleyip, ailenizi zor durumda bırakıyor olabilir misiniz ?

Eşinizle siz, birbirinizi sevip evlendiniz diye aileleriniz de sık sık görüşmek zorunda değil.

Yengem bu kadar buyutmeseydi annemi engellemeseydi yumuşak konussaydi en azından arada bir görüşülür dü şuan yıkılmış bir aile olduk
Büyütmemişki engellemiş. Esas engellemeyip set çekmeseydi büyürdü.
Annenizin hatalarını niye görmüyorsunuz?

Evet herkes sende istemedin yengenimi kiskandin düğünde oynamadin şu bu saçma sapan şeyler.
Evet bence de hazmedememişsiniz. Düğüne el gibi git. Baskalarıyla oyna gelinle oynama, düğün evresi birşeye dahil olma, sonra anne izle kavga edilsin bir ay aray8p sorma. Şimdi de elalem laf ediyor diye dertlen..ne fena bir insansınız Allah uzak etsin.

Eşin tabi haklı he bu demek değil ki kaynanan olayı didiklesin sizi ilgilendiren bir durum yok de boz sende ama annen gibi kaynanada düşman başına yani sanki hayatlatını kendi kurmuş onlara sunmuş gibi tavırlar nedir yani artı kaç yaşında insanlar birlikte yaşasalar nolur ablasında kalsa nolur gereksiz uzamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…