Abim ve yengem aile ile küstü konuşmuyorlar . Onlar yüzünden ben rezil oluyorum sizce ne yapmalıyım?

Tamam da oynamak zorunda değilim.ben çok becerikli değilim o öyle oyunlar dan anlıyor ben yanında o yüzden oynamadim ama alkış tuttum yüz eksitmedim ki abim bile beni suçluyor

Oynamak zorundasiniz dugun sahibisiniz insanlara on ayak olacak ortada olmak zorunda olan kisi sizsiniz. Tam merkezdesiniz ve hata etmissiniz

Tamam da oynamak zorunda değilim.ben çok becerikli değilim o öyle oyunlar dan anlıyor ben yanında o yüzden oynamadim ama alkış tuttum yüz eksitmedim ki abim bile beni suçluyor
Siz oynamamış değilsiniz gelin ile oynamamışsınız eşimin ablası kardesi çıkıp oynayacak ama benden uzak bir sorgularım ne oluyor diye

Sizin düğünler dans yarışması mı oluyor ki millet bi geline bak bi görümceye diyecek? Elinizi baş hizasına kaldırıp iki şık şık yapınca oynamış oluyorsunuz zaten. Düğünde bile maaile cephe almışsınız kıza, yazık
Şunu anlatmaya çalışıyorum gelin zaten gösteriş meraklısı taşlı bir gelinlik giymiş kız zaten doğulu halay vb herşey biliyor ben karşısına geçip oynasam tezat olacak ti.hani neden kendimi sönük göstereyim.ustelik alkış tuttum surat asmadim

Şunu anlatmaya çalışıyorum gelin zaten gösteriş meraklısı taşlı bir gelinlik giymiş kız zaten doğulu halay vb herşey biliyor ben karşısına geçip oynasam tezat olacak ti.hani neden kendimi sönük göstereyim.ustelik alkış tuttum surat asmadim
Hala kadına laf :)) ne giyecekti tül perde mi? Taşlı gelinlik giydi diye bile gözünüze batmış. Siz ve sülalenizle konuşmamaları kendilerinin hayrına olur, zeki insanlarmış

Siz oynamamış değilsiniz gelin ile oynamamışsınız eşimin ablası kardesi çıkıp oynayacak ama benden uzak bir sorgularım ne oluyor diye
gelin zaten gösteriş meraklısı taşlı bir gelinlik giymiş kız zaten doğulu halay vb herşey biliyor ben karşısına geçip oynasam tezat olacak ti.hani neden kendimi sönük göstereyim.ustelik alkış tuttum surat asmadim ortaya çıkıp yinede beceremesemde kalktip hiç kalkmamis değilim ki

Abim ve eşiyle yaklaşık 6 -7 aydır konuşmuyoruz.Bu ister istemez benim eşimle olan ilişkimi ve onun ailesinide etkiliyor.Konu biraz uzun en başından özet geçeyim.Abim evlenmek istedi.Ama annem çok yanaşmadı sebebi maddi durumlar.Abim yaşı 40 a yakın. Abim dedi maddi bir şey istemiyorum rica minnet annemleri ikna etti.Ama ailem gönülsüz dü.Biz gelinle tanıştık.Hani kendi halinde bir kızdı.Başta gayet normaldi.Nişan olduktan sonra her şey değişti .Nişandan sonra abim hemen evlenecekleri evi tuttu 2 ay sonra ya nikâh tarihi aldılar.Kiz kendi bekar evini kapatıp boşa ekstra kira odemeyelim diye evlenince yaşayacaklari eve geçti.Bu bizim aileye göre doğru bir şey değil.Kızın evli ablası var onun evinde de kalabilir di.Annem de bundan rahatsızlık duydu.Kız çalışıyor tamam o 2 ay kirayı kız ödedi ama depozito şu bu abim ödedi ve annem de destek oldu.Evde sürekli abim ve annemler kavga ediyorlardı.Abim nikah tarihi alınca annem abimle bir süre konuşmadı.Bu sırada gelinlik vb çarşı pazar işleri oldu.Ben özellikle dahil olmak istemedim çünkü zaten annem ile abimin arası gergindi ben maddi olarak yapacağımı yaptım.ama gelinin herhangi bir şeyine karışmadım.Annemde ilk başta gelinlik vb hiçbir şey dahil olmadı sonra babamın zoruyla dahil oldu. Neyse öyle böyle düğün oldu.ondada yanlış anlaşıldım abim bana kaldırıp yengenle niye düğünde oynamadin uzak durdun dedi.Ben normal de zaten güzel oynayamiyorum.Gelin güzel oynuyor zaten ablaları ilede oynadı etti.simdi ben kalkıp gelinle oynasam bir geline bir görümceye bak diyeceklerdi çünkü oyunda iyi değilim.o yüzden diğer kişiler le uzakta oynadım sonuçta öyle oturmadim.Ben kendi ailemin huyunu bildiğim için genel de uzak kalmayı tercih ediyorum.Annemler benim kaynanamı bile çok arayıp sormazlar hatta abimin düğününde kayınvalidem anneme valla biraz daha arayıp sormasaydınız valla dünürlükten atacaktık sizi falan diye şaka yaptı.Ben kendi ailemi bildiğim den 2 haftada 1 gidip bir çay içip kalkarız.Eşim çok ailemle muhatap olsun istemem.Neyse abim evlendi annem abimi gelini arayıp sormuyor cagirmiyor baya bı soğukluk oldu.ben yine ayda 1 abimi aradım gelinlede konuştum bir şey olmamış gibi nasılsın vb.Ama gelinde beni hiç arayıp sormadı ki neden ben adım atayım.Sonra annemlerde gelin abim annem kavga çıktı annem de size erken dedim yinede evlendiniz senin oturduğun evin depozito yarı parasını ben verdim gelinliğin yarı parasını ben verdim bohça yaptım gibi ağır sözler söyledi.Gelinde sinirlendi zaten bu evliliği istemediniz biliyorum.Sizin yüzünüzden evlilik aile huzurum kalmadı ailemde buna tanık oldu bundan sonra oglunuzla ister konuşun ister konuşmayın ben sizi aramam deyip kapıyı çarptı çıktı şok olduk.Annem ağladı abim çekti gitti.Annemi telefon dan engellemiş ler.olay durulsun diye 1 ay aramadım ama sonra benim telefonum da açılmadı ne abim ne gelin telefonuma bakmadı.Sorun şu ki 6 -7 aydır konuşmuyoruz ve bayram oldu geçti akrabalar da herşeyin farkında ve kocam da bana kaldırıp diyor ki annenler daha 1 yıllık gelini bıktırdılar şuna bak senin annenler fena şu bu laf ediyor.kaynanama ziyaret gidiyorum soruyor annenler napiyo abinler napıyor öyle kalıyorum.akrabalar abime hak veriyor.ben zorda kalıyorum bir yandan hala annemi dinliyorum bir yandan abimler konuşmuyor aylar oldu.bir yandan kocam ve ailesi ne rezil oldum.Sizce ne yapmalıyım eşimin gözünde sorunlu bir ailem var.bunu herseferi

Abim ve eşiyle yaklaşık 6 -7 aydır konuşmuyoruz.Bu ister istemez benim eşimle olan ilişkimi ve onun ailesinide etkiliyor.Konu biraz uzun en başından özet geçeyim.Abim evlenmek istedi.Ama annem çok yanaşmadı sebebi maddi durumlar.Abim yaşı 40 a yakın. Abim dedi maddi bir şey istemiyorum rica minnet annemleri ikna etti.Ama ailem gönülsüz dü.Biz gelinle tanıştık.Hani kendi halinde bir kızdı.Başta gayet normaldi.Nişan olduktan sonra her şey değişti .Nişandan sonra abim hemen evlenecekleri evi tuttu 2 ay sonra ya nikâh tarihi aldılar.Kiz kendi bekar evini kapatıp boşa ekstra kira odemeyelim diye evlenince yaşayacaklari eve geçti.Bu bizim aileye göre doğru bir şey değil.Kızın evli ablası var onun evinde de kalabilir di.Annem de bundan rahatsızlık duydu.Kız çalışıyor tamam o 2 ay kirayı kız ödedi ama depozito şu bu abim ödedi ve annem de destek oldu.Evde sürekli abim ve annemler kavga ediyorlardı.Abim nikah tarihi alınca annem abimle bir süre konuşmadı.Bu sırada gelinlik vb çarşı pazar işleri oldu.Ben özellikle dahil olmak istemedim çünkü zaten annem ile abimin arası gergindi ben maddi olarak yapacağımı yaptım.ama gelinin herhangi bir şeyine karışmadım.Annemde ilk başta gelinlik vb hiçbir şey dahil olmadı sonra babamın zoruyla dahil oldu. Neyse öyle böyle düğün oldu.ondada yanlış anlaşıldım abim bana kaldırıp yengenle niye düğünde oynamadin uzak durdun dedi.Ben normal de zaten güzel oynayamiyorum.Gelin güzel oynuyor zaten ablaları ilede oynadı etti.simdi ben kalkıp gelinle oynasam bir geline bir görümceye bak diyeceklerdi çünkü oyunda iyi değilim.o yüzden diğer kişiler le uzakta oynadım sonuçta öyle oturmadim.Ben kendi ailemin huyunu bildiğim için genel de uzak kalmayı tercih ediyorum.Annemler benim kaynanamı bile çok arayıp sormazlar hatta abimin düğününde kayınvalidem anneme valla biraz daha arayıp sormasaydınız valla dünürlükten atacaktık sizi falan diye şaka yaptı.Ben kendi ailemi bildiğim den 2 haftada 1 gidip bir çay içip kalkarız.Eşim çok ailemle muhatap olsun istemem.Neyse abim evlendi annem abimi gelini arayıp sormuyor cagirmiyor baya bı soğukluk oldu.ben yine ayda 1 abimi aradım gelinlede konuştum bir şey olmamış gibi nasılsın vb.Ama gelinde beni hiç arayıp sormadı ki neden ben adım atayım.Sonra annemlerde gelin abim annem kavga çıktı annem de size erken dedim yinede evlendiniz senin oturduğun evin depozito yarı parasını ben verdim gelinliğin yarı parasını ben verdim bohça yaptım gibi ağır sözler söyledi.Gelinde sinirlendi zaten bu evliliği istemediniz biliyorum.Sizin yüzünüzden evlilik aile huzurum kalmadı ailemde buna tanık oldu bundan sonra oglunuzla ister konuşun ister konuşmayın ben sizi aramam deyip kapıyı çarptı çıktı şok olduk.Annem ağladı abim çekti gitti.Annemi telefon dan engellemiş ler.olay durulsun diye 1 ay aramadım ama sonra benim telefonum da açılmadı ne abim ne gelin telefonuma bakmadı.Sorun şu ki 6 -7 aydır konuşmuyoruz ve bayram oldu geçti akrabalar da herşeyin farkında ve kocam da bana kaldırıp diyor ki annenler daha 1 yıllık gelini bıktırdılar şuna bak senin annenler fena şu bu laf ediyor.kaynanama ziyaret gidiyorum soruyor annenler napiyo abinler napıyor öyle kalıyorum.akrabalar abime hak veriyor.ben zorda kalıyorum bir yandan hala annemi dinliyorum bir yandan abimler konuşmuyor aylar oldu.bir yandan kocam ve ailesi ne rezil oldum.Sizce ne yapmalıyım eşimin gözünde sorunlu bir ailem var.bunu herseferinde söylüyor.
Sizin tavrinizi da anlayabiliyorum ama agabeyiniz acisindan bakarsaniz durum daha da zor. yasi neredeyse 40 ve kendine bir hayat kurmaya calisiyor ama anne babadan yana problem yasiyor, dayanacagi tek siz kalmissiniz bu yuzden yengenle neden oynamadin vs demistir ki gelin de kendini yalniz hissetmistir sizin aileniz tarafindan. Varsin iyi oynayamayin ne olacak ki bu kadar takilacak bir durum degil onemli olan onlarin yaninda oldugunuzu hissettirmek.

Esinize gelince hakli, cunku kendisi de o evin damadi ve gelin icin onlari dusunup yapiyorsa esiniz icin aileniz kim bilir neler dusunmustur, iyi ki cok yakin tutmuyorsunuz yoksa esiniz ile araniz daha da kotu olabilirdi.

Sizin aileniz 10 yasinda cocuk degil , ailenin yukumlulugu sizde olmamali ozellikle bu konuda. Onlarin kendi tercihi bu yonde
sizde esinize bu sekilde diyin. Kisacasi karismayin

agabeyinizi seviyorsaniz gidin konusun ne olacak ki

Sönük olsaydın, ne olurdu kraliyet ailesinden aforoz mu ederlerdi? :KK53:

Oynamak zorundasiniz dugun sahibisiniz insanlara on ayak olacak ortada olmak zorunda olan kisi sizsiniz. Tam merkezdesiniz ve hata etmissiniz
Aslında oynamış ama gelinle oynamamış daha kötü trip atar gibi olmuş. Benim düğünümde aynı şey olsa bende alınırım hiç oynamasa belki oynamayı sevmiyor da denebilir ama oynayıp gelinin yanına yaklaşmamak yanlış anlaşılacak bir durum birde düğün sahibi

Evlenince geçilebilir di orda ablasının evi var evlenmeden eve oturmak bize göre doğru gelmedi ama ben dile getirmedim bunu annem söyledi abime
Eee abine doğru demekki. Dile getirmemen lazım zaten senin dogrunla onların doğrusu aynı olmak zorunda değil. Annen başta başlamış zaten triplenmeye siz bile anneniz gibi kayınvalideniz olsa mesafe koyardınız. Ayrıca geçinmek tek taraflı olmaz.

Aslında oynamış ama gelinle oynamamış daha kötü trip atar gibi olmuş. Benim düğünümde aynı şey olsa bende alınırım hiç oynamasa belki oynamayı sevmiyor da denebilir ama oynayıp gelinin yanına yaklaşmamak yanlış anlaşılacak bir durum birde düğün sahibi

Bahsettigim sey enerjisi ile dugunu yapiyor olmak hep ortada olmak kimse madalya vermeyecek sadece ev sahibi olacak. Onu da yapmamis

Olan oldu zamanı geri saramiyorum 6 7 aydır konuşmuyor lar bu durumu çözmek için ne yapabilirim

Eee abine doğru demekki. Dile getirmemen lazım zaten senin dogrunla onların doğrusu aynı olmak zorunda değil. Annen başta başlamış zaten triplenmeye siz bile anneniz gibi kayınvalideniz olsa mesafe koyardınız. Ayrıca geçinmek tek taraflı olmaz.
Durum nasıl düzelir? 6 7 aydır konuşmuyor lar

Hala kadına laf :)) ne giyecekti tül perde mi? Taşlı gelinlik giydi diye bile gözünüze batmış. Siz ve sülalenizle konuşmamaları kendilerinin hayrına olur, zeki insanlarmış
Anlamıyor sunuz kız normal dede abartı giyinen on planda olmayı seven bir kız saçları kaynak ne bilim leopar bile giyiyor

siz acaba öğretmen ikiz kardeşi abisi ve yengesini dolandıran ama yine de gelin bizi mahvetti diye ağlayan kişi misiniz? onun da annesi sizinki kadar toksikti ve yine yaşını başını almış adama maddi durumlar diyerek evlendirmek istemiyordu ve yine o da kocama ve ailesine rezil oldum diyordu. İkiz kardeşi ortadan kaldırarak kendinizi mi aklamaya çalışıyorsunuz.

Sizin tavrinizi da anlayabiliyorum ama agabeyiniz acisindan bakarsaniz durum daha da zor. yasi neredeyse 40 ve kendine bir hayat kurmaya calisiyor ama anne babadan yana problem yasiyor, dayanacagi tek siz kalmissiniz bu yuzden yengenle neden oynamadin vs demistir ki gelin de kendini yalniz hissetmistir sizin aileniz tarafindan. Varsin iyi oynayamayin ne olacak ki bu kadar takilacak bir durum degil onemli olan onlarin yaninda oldugunuzu hissettirmek.

Esinize gelince hakli, cunku kendisi de o evin damadi ve gelin icin onlari dusunup yapiyorsa esiniz icin aileniz kim bilir neler dusunmustur, iyi ki cok yakin tutmuyorsunuz yoksa esiniz ile araniz daha da kotu olabilirdi.

Sizin aileniz 10 yasinda cocuk degil , ailenin yukumlulugu sizde olmamali ozellikle bu konuda. Onlarin kendi tercihi bu yonde
sizde esinize bu sekilde diyin. Kisacasi karismayin

agabeyinizi seviyorsaniz gidin konusun ne olacak ki
Ben suclanacak bir şey yapmadım ki. Gelin beni bir kez aramadı evlendikten sonra mesela 2 3 kez hep ben aradım

Durum nasıl düzelir? 6 7 aydır konuşmuyor lar
Annenizde sizde ağzını tutmayı öğreneceksiniz başka yolu yok. Yada birşeyler düzelir mi diye beklemeyeceksin böyle mesafeli gidecek herkes icli dışlı olmak zorunda değil sonuçta. Birde hata yaptığınızı söyleyip samimi bir gönül alabilirsiniz.

X