belkide bizle aynı evde diyedir bu rahatlık.nede olsa aynı düzen devam ediyor diye.. ama sonuçta bu yaptığıyla hissettimki abimden soğuttu kendini..
belkide bizle aynı evde diyedir bu rahatlık.nede olsa aynı düzen devam ediyor diye.. ama sonuçta bu yaptığıyla hissettimki abimden soğuttu kendini..
kayınvalideyle oturma mevzusu genelde ilk başta konuşulup karara bağlanan bir konudur hep.. ben ilk baştada buna hayır diceğim için konu açmamı gerektircek bi durum olmuycak.. şimdi sen kayınvalide yanına gitmiyon madem ee gelini niye aynı eve aldınız dicekler çıkacaktır... dediğim gibi bu tamamen onun tercihiydi..
bir ara kkyla ben tanıştırmıştım nickmide bilir gelin hanım.. burda olması yada konularımı okuması yüksek ihtimal.. bu yüzdende hiççmi hiiiiiiiççççç kaygım yok..
hee konumu okuyup cadı görümce sıfatına sokmuş olanlarda olabilir.. çok fazlaca severim kendisini yaptığı anlamsız gelmişti sadece .. onun için açılmış bir konuydu.. zaten çoğu kişininde yorumlarından anladığım kadarıyla bukadar uzun kalması gereksiz gelmiş.. özelliklede siz nedense öküz altında buzağı arayıp illede bir sorunu vardıra getirdiniz olayı
nasıl anlamdırırsanız anlamdırın
başlığınıza benim yorumsal cevabım...
1) evet abiniz haksızzz ; size yansıtmamalıydı
2) siz hepinizi bir aile olarak görerek bakıyorsunuz olaya halbuku o aile içinde birde ailecik var
abinin yengenin ve 2 çocuğun olduğu; düşünce tarzınız gayet taraflı açıkçası
artı diyosunuz yengem annesiyle kavga edip gelmek istiyormuş
olabilir bu abinizle onun arasında o olaya bile bakış açınız taraflı
sizin şok olmaya bile hakkınız yok size karşı yapılan hiçbişey yok tepkiler davranışlar hep abiye.....
bakalım siz neler görecek neler yaşayacaksınız....
oturduğu yerden konuşmak herkese kolaydır
sizde tecrübeler edineceksiniz evlilik hayatınızda ki (şu evlilikte neler yaşanmıyor ki....)
yorum şekliniz tam bekar yorumları...
benim yorumum bu
savunmaya geçebilir ısrarla haklı duruma çıkmaya çalışabilirsiniz...
ben sizin yerinizde olsam
karışmam düşünmem bile çünkü bu onların hayatları
büyük bir şey olsa bile müdahale edecek kişi anneniz ve babanızdır siz değil.....
merak ettim döndü mü yengeniz? sorunlarını çözebildiler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?