allah annenize uzun ömür versin de niye hak talep etmiyorsunuz? hak talep etmenize gerek yok ki, erkek olunca ne oluyor yani? kanun eşit olarak dağıtacak zaten. anneniz oğluşuna mı düşkün böyle mi karar verdi? kaldı ki onun kararı bile hiç bişeyi değiştirmez, erkek olması bi ayrıcalık sağlamaz.
ama kusura bakma ben birşeye kızdım şimdi şahsen benim görümcem ya ada kayınvalidem annemde kalmama hatta senede 1/2 kez kalmama söylense kızarım!!senede 1/2 kez fazla mı ?!
ayrıca
"çocuklar adamı rahatsız mı etti ne?"
bu cümleniz çok kötü....
adam dediğiniz dede
tıpkı sizin babanız gibi
gelininiz ailesine babanızdan bahsederken adam diyor mu acaba?
siz sadece abinizin size yansıttığı kadar bilir ve görürsünüz
belki farklı bir durum var
bilemezsiniz hiç te bir sorunu yoktu kavga da etmezler gibi demeyin
bilemezsiniz neyin ne olduğunu
onlar bir aile ve yaşadıklarını size yansıtmazlar
ayrıca yılın 50 haftasını sizinle birlikte geçiriyor zaten
2 hafta annesinde kalmış çok değil
birde başlığınızdan da zaten sonuç ortada
ne olursa olsun bu durum abiniz ve yengenizi ilgilendiriyor
sizi ilgilendirmez. Abiniz onun olmasına üzülmüş olabilir
belki yengeniz kaç defa abiniz yüzünden üzüldü...
bu çiftlerin bilebilecekleri duygu hesaplaşmaları...
sadece onları ilgilendirir.
keşke abiniz size yansıtmasaydı bençe abinizde haksızlık var
eşine öfkesinden kudursada bunu ona belli edip kendi içlerinde halletmelilerdi
size yansıtmamalıydı bence...
zaten bütün sorunlar ailelere yansıyınca sorun oluyor
ben bu sabah kocama küserim akşama barışırım olayı unuturum birkaç gün sonra hatırlayamayabilirim
ama ailesi bunu unutmaz ....
bunu onların arasına bırakın
yengeniz gelir gelmez abiniz darılır darılmaz
alınır alınmaz
3. kişiyi ilgilendirmiyor
ben anlatamıyorum sanırım bizi ilgilendirmez.. bi msjdada dediğim gibi isterse 1 yıl kalsın eşiyle kendi arasında.. benim sorup merak ettiğim abimmi abartıyor.. yani kkdaki bayanların eşleri olsa ne tepki verirdi.. kaldıki bazen kendi katlarındada yemek yedikleri olur..yada eşini(abimi) alıp yemeğe çıktıkları.. benim üzüldüğüm paylaşmak istediğim ortada sorun yokken yada bize göre yokken diyim neden bu gerginlik..
bu aradakayınepederine adam dedim saygısızlığımdan değil.. isim vermemin uygun olmadığını düşündüğümden..adam yerine xx amcada diyebilirdim o konuda haklı olabilirsiniz.. ama kayınpederine kızdığım yada saygısızlığımdan adam demedim...
Bir cümle vardır çok severim karı koca arasına girerken şeytan bile korkmuş... Siz bakmayın abinizin sitemlerine vs bu sitemlerin bir kısmıda siz kızıyorsanız ve bir şeyde sölemiyorsanız buna önlem olsun diyedir. Aynı evde yaşamak katlar ayrı dahi olsa canım ne yazık ki sorundur. Bu sizi sevip sevmemekle alakalı degil bu evinin hakimi olmakla alakalı. Gelininiz bunalmış olabilir. ONlar karı koca siz kafanıza takmayın nasılsa sonunda çözümü bulurlar ve abim mi haklı gelin mi sorusu kaynar gider arada.:..
canım sebep siz değilsinizdir zaten, sebep evli çiftin kendisine ait bi yuvasının olmasıdır. sizinle alakalı olmasına gerek yok. ev üstüne ev olmuyor. evlenince daha iyi anlayacaksın.
o yüzden bu konuda ne kendinizi üzün, ne da abinize "gelin bizi istemiyor" baskısı yapın. bu onların evliliğini yaralar ve sizin de huzurunuz kaçar. konuyu açmayın şu halde, onlar karar verirler kendileri için neyin doğru neyin yanlış olduğuna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?