- 3 Mayıs 2009
- 6.508
- 3.350
- 398
kızlar belki beni ilgilendirmez ama bu akşam abimi bukadar üzgün görünce dayanamayıp açtım konuyu.. biz ist avrupa yakasındayız, gelinimizin ailesi ise anadolu yakasında.. abim sık sık götürür ama orda kalma fikrine pek sıcak bakmaz kalsada uzun tatillerinde filan 1 akşam.. gelinimizde tüm tatilleri ailesinde geçirmek ister bayram vs..hatta bazen oturmaya diye giderler ama annesi ısrar eder kalırlar..buraya kadar bi problem yok.. gelinimiz 15 gündür annesinde abimle ilk konuşmalarında abim 1 hafta kal ve gel demiş. ama o ısrar edince 2 hafta olarak kararlaştırmışlar..abim geçen hafta cmtesi yazlığa gitti ve arabası arıza yaptı..cana gelceğine mala gelsin tabi ama durduk yere masraf çıkması vs çok üzdü.. 4000 tl gibi bi rakam tuttu masrafı ee bide erkekler arabalarına düşkündür oda baya bir taktı kafaya durumu..bir kaç gün doğru düzgün yemek bile yemedi biz moral vermemize rağmen..annem sık sık arar gelini hal hatır sorar ama 15 gün boyunca o hiç aramadı.. hatta abimi bile hiç arayıp geçmiş olsun dememiş.. abim bunada çok içerlemiş.. normalde ne kavga ne gürültüleri vardır.. ama kendi ailesinin yanına gittiğinde bir evi olduğunu unutuyor.. biz aynı evdeyiz evimiz dubleks bizimlede bi sorunu yok 6 yıldır gelinimiz hiç tartışmadık.. yemeğimizi yer herkes kendi katına geçer kimse kimseye rahatsızlık vermez.. hatta bazen ondan bişey isticeksem alt kattan seslenir öyle çıkarız.. oturma odasına bile kapıyı vurmadan girmeyiz. bunları anlatıyorumki bizle ilgilide problemi yok diye..bu akşam abim aradı cumartesi gelcem hazırlanın demek için.. ama ondan öncede daha kalmak istiyormusun demiş biraz sitemli oda 1 hafta daha kalayım demiş.. abim baya bozulmuş tamam o zaman kal deyip kapamış telefonu.. normalde gelip hiç söylenmez ama sanırım bu yaptığı zoruna gitti.. artık bizde bi aileyiz, ben zaten 2 hafta müsade etmişim, ramazanda geliyor gel bak hazırlığını yap falan, beni özlemediysen evinidemi özlemedin saydıda saydı..abimin yanında bişey demedikonu doldurmuş olmamak için.. ama annemle bizimde çok zorumuza gitti.. tamam belki onlarda ailen ama abimde bir erkek sonuçta.. biz her nekadar yemeğini kursak ütüsünü yapsakta akşam olduğunda kapıyı eşinin açmasını ister.
abim şimdi gidip almıycam nekadar kalırsa kalsın dyor.. gelmek istersede kendi gelsin diyor.. bizde şaşırdık müdahale etmek istemiyoruz ama annem git olurmu öyle şey elalemden ayıp.. çoluğu çocuğu atmış gelip sahip çıkmıyor derler diyor.. birde geçen gün abim aradığında kayınpederi gel artık al demiş gelinmizde hayır daha kalcam demiş.. maddi durumları kötü 2 yiğenim bide gelin.. sanırım biraz külfet oldular.. yada çocuklar adamı rahatsız ediyor bilemiyorum.. sizce abim haklımı? yani aynı şehirde olup 3 haftayı aşkın kalmak istemesi normalmi... yoksa abimmi abatrmış durumda..
abim şimdi gidip almıycam nekadar kalırsa kalsın dyor.. gelmek istersede kendi gelsin diyor.. bizde şaşırdık müdahale etmek istemiyoruz ama annem git olurmu öyle şey elalemden ayıp.. çoluğu çocuğu atmış gelip sahip çıkmıyor derler diyor.. birde geçen gün abim aradığında kayınpederi gel artık al demiş gelinmizde hayır daha kalcam demiş.. maddi durumları kötü 2 yiğenim bide gelin.. sanırım biraz külfet oldular.. yada çocuklar adamı rahatsız ediyor bilemiyorum.. sizce abim haklımı? yani aynı şehirde olup 3 haftayı aşkın kalmak istemesi normalmi... yoksa abimmi abatrmış durumda..
Son düzenleme: