abartmış mıyım? haksız mıyım?

Neden ben gidip gelmem dedi?
Acaba dusuncesi: sevdigim kizi uzen adamla pek hasir nesir olmak istemem..miki.
Cunku cok saygilidir diyorsun.
Bizim dusundugumzden daha farkli olabilir konu.

Ben ailenle gidip gelmem sen gidersin ne demek ya?
Sen de ben de senin ailenle gidip gelmem diyemedin mi?

Kadın kv kp ziyaret etmek zorunda ama onlara gelince ben gitmem.
He oldu canım.

aynıyız kuzum aynıyız.iş bulabilecek mi.geçinebilecekmisiniz.

Haklısınız laf edemez zeten artık beni de korkutan ilerisi. Suan sevgiliyken böyle yapiyorsa esim oldugunda nasil olur ne yapar diye düşünüyorum

Tavrimi koydum tartistik zaten Özür diledi ama konu uzamasin diye büyük ihtimalle. SSuan bi daha ayapamaz ayni seyi tepki verdim çünkü. Bende ciddi bi sorun olduğunu düşünüyorum :/ bi daha guvenip bi sorunumu paylasacagimi sanmıyorum

Ben ailenle gidip gelmem sen gidersin ne demek ya?
Sen de ben de senin ailenle gidip gelmem diyemedin mi?

Kadın kv kp ziyaret etmek zorunda ama onlara gelince ben gitmem.
He oldu canım.
Aynen bnde buna bozuluyorum ailesinin yakınında olacaz biz hergün git gel. Ama benim aileme gelince sen gidersin.. bende çok sinirlendim bozuldum

Aileni sevgiline sikayet etme bu dertlesmek amaciyla olsa bile. Onlar senin ailen o an kizginlikla-kirginlikla hersey soyleyip sonrasinda unutabilirsin ama sevgilin unutmaz, unutmayi birak biriktirip gun gelir senin onune bosaltir.
Ailene saygi gostermesini istiyorsan adamda onyargi olusturmayacaksin.

Dedigim gibi pisman oldum zaten bu şekilde davranacagini kestiremedim bundan sonra bişey paylaşmayı düşünmüyorum hatalı oldugumun farkındayım

benden sana tavsıye aılenle ılgılı hıcbır sorununu yanstma :)

Neden ben gidip gelmem dedi?
Acaba dusuncesi: sevdigim kizi uzen adamla pek hasir nesir olmak istemem..miki.
Cunku cok saygilidir diyorsun.
Bizim dusundugumzden daha farkli olabilir konu.
Yazdığını yeni gördüm. Evt ben çok ağladım bi ara çok kötü oldum ona dayanamıyor kimsenin seni uzmesine incitmesine dayanamiyorum diyor

Daha simdiden boyle bir laf ediyorsa , eevlenince tahmin bile edemiyorum..
Ailenle olan sorunlarini asla anlatma ne simdi nede ilerde , seni anlayisla karsilayacak bir adam yok cunku karsinda..

Daha simdiden boyle bir laf ediyorsa , eevlenince tahmin bile edemiyorum..
Ailenle olan sorunlarini asla anlatma ne simdi nede ilerde , seni anlayisla karsilayacak bir adam yok cunku karsinda..
ya öyle biri değildi lendiyle aynı yaşta yengesine bile abla diyor sonuçta yengem adıyla hitap edemem diyor. benimde en çok güvendiğim nıktası buydu saygılı efendi vs vs. buna güvenerek anlattım bi kaç bişey ama pişman etti sağolsun

onunla dertleşemıyeceksen kimle dertleşeceksin ki? ama demek ki dertleşmemek gerekıyormuş yeri gelince kullanıyorlarmıs. Şaka falan dıyor ama içten içe ailene özellikle babana kim duyuyor çünkü kompleks yapmıs bnce bu işsizlik olayını. Baban da buradan vurunca onu baya kin yaptı.. Evlenınce de devam edebilir bu ama bilinmez hersey unutulabilir de... sana tavsiyem ailene laf söyletme sen bişeyler söylesen kızıp söylensen de onun böyle bir hakkı olmadığını bilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…