aynıyız kuzum aynıyız.iş bulabilecek mi.geçinebilecekmisiniz.Beraber oldugum biri var ileriye dönük bi ilişki Allahin izniyle ama bi kac sorun var kafamda. Istemeye geleceklerdi babam is olmadan olmaz dedi oda idareten bi işe girdi çalıştı askere gidecekti ihtiyaçlarını karşılamak için boş kalmamak için. Bende babam bu isle tatmin olmayabilir kendi sıkıntı cekti benim cekmemi istemez falan dedim. Oda ben bizim icin çabalıyorum kimseyi tatmin etmek zorunnda degilim demişti. Bi arada evlenince ben çok sık gitmem sen gider aileni görürsün demişti sakayla karışık. Ben bunlara alindim. Bi kac gun öncede bu tarz bisey oldu yine bende sana bi daha babamla alakali sorunlarimi anlatmicam uzaklaşıyorsun ön yargıyla yaklaşıyorsun falan dedim. Tartıştık biraz. Simdi konusu açılınca laf vuruyor bana laf etmedim bişey demedim falan diyor. Yani mnasil anlatsam of gıcık oldum iştebabamla sorunlarim var biraz ama tabiiki cok seviyorum onu dertlesmek amacıyla anlatmıştım bikaç bişey babama karşı saygısızlık yaomaz sandım cok saygılı biri çünkü normalde.
Bozulmakta hakli miyim? Uzun uzun yazdim bende senin ailene kirilabilirim ama saygidda kusur etmem senin ailen benim ailem benim ailem ben onlari cok seviyorum sende sev istiyorum falan dedim. Tamama anlaştık deyip kestirip atti. Bu kinuda tartismak yakışmıyor bize falan dedim ama pej ustelemedi. Haliyle sinir oldum bende abarttim m8 ya kizmakta haksiz miyim?
Haklısınız laf edemez zeten artık beni de korkutan ilerisi. Suan sevgiliyken böyle yapiyorsa esim oldugunda nasil olur ne yapar diye düşünüyorumTekrarlamaz canım şimdi teorik ,evlebince uygular. Valla kesin konuştum ama evlenmeden önce şukadar ların kocamaaaaan ayıplarını. Ama bitek bu var diye göz ardı etmeyin. Saygısızın önde gideni. Bariz Belli. Elin adamı ne hakla benim ailem hakkında laf edecekmiş. Sen bilirsin tabi. Ama burada çoook bunları yaşamış sana bu filmin sonunu anlatacak bayan var
Tavrimi koydum tartistik zaten Özür diledi ama konu uzamasin diye büyük ihtimalle. SSuan bi daha ayapamaz ayni seyi tepki verdim çünkü. Bende ciddi bi sorun olduğunu düşünüyorum :/ bi daha guvenip bi sorunumu paylasacagimi sanmıyorumSiz ona güvenmişsiniz derdinizi açmışsınız daha sonra bunu size karşı kullanması gerçekten affedilecek bir şey değil,özellikle aile gibi hassas bir konuda.Ona da güvenip bir şey anlatamayacaksanız kime anlatacaksınız?Bundan sonra anlatırken 2 kere düşünmek zorundasınız,yaptığı hiç hoş bir şey değil.Net tavrınızı koyun asla taviz vermeyin,tavrınızı görsün bir daha böyle bir şey yapmaya kalkmasın.Eğer yaparsa da ciddi bir sorundur bence.
Aynen bnde buna bozuluyorum ailesinin yakınında olacaz biz hergün git gel. Ama benim aileme gelince sen gidersin.. bende çok sinirlendim bozuldumBen ailenle gidip gelmem sen gidersin ne demek ya?
Sen de ben de senin ailenle gidip gelmem diyemedin mi?
Kadın kv kp ziyaret etmek zorunda ama onlara gelince ben gitmem.
He oldu canım.
Askerde şimdi canim gelince bulur diye umuyorum bulamazsa babam vermez zaten..aynıyız kuzum aynıyız.iş bulabilecek mi.geçinebilecekmisiniz.
Beraber oldugum biri var ileriye dönük bi ilişki Allahin izniyle ama bi kac sorun var kafamda. Istemeye geleceklerdi babam is olmadan olmaz dedi oda idareten bi işe girdi çalıştı askere gidecekti ihtiyaçlarını karşılamak için boş kalmamak için. Bende babam bu isle tatmin olmayabilir kendi sıkıntı cekti benim cekmemi istemez falan dedim. Oda ben bizim icin çabalıyorum kimseyi tatmin etmek zorunnda degilim demişti. Bi arada evlenince ben çok sık gitmem sen gider aileni görürsün demişti sakayla karışık. Ben bunlara alindim. Bi kac gun öncede bu tarz bisey oldu yine bende sana bi daha babamla alakali sorunlarimi anlatmicam uzaklaşıyorsun ön yargıyla yaklaşıyorsun falan dedim. Tartıştık biraz. Simdi konusu açılınca laf vuruyor bana laf etmedim bişey demedim falan diyor. Yani mnasil anlatsam of gıcık oldum iştebabamla sorunlarim var biraz ama tabiiki cok seviyorum onu dertlesmek amacıyla anlatmıştım bikaç bişey babama karşı saygısızlık yaomaz sandım cok saygılı biri çünkü normalde.
Bozulmakta hakli miyim? Uzun uzun yazdim bende senin ailene kirilabilirim ama saygidda kusur etmem senin ailen benim ailem benim ailem ben onlari cok seviyorum sende sev istiyorum falan dedim. Tamama anlaştık deyip kestirip atti. Bu kinuda tartismak yakışmıyor bize falan dedim ama pej ustelemedi. Haliyle sinir oldum bende abarttim m8 ya kizmakta haksiz miyim?
Dedigim gibi pisman oldum zaten bu şekilde davranacagini kestiremedim bundan sonra bişey paylaşmayı düşünmüyorum hatalı oldugumun farkındayımAileni sevgiline sikayet etme bu dertlesmek amaciyla olsa bile. Onlar senin ailen o an kizginlikla-kirginlikla hersey soyleyip sonrasinda unutabilirsin ama sevgilin unutmaz, unutmayi birak biriktirip gun gelir senin onune bosaltir.
Ailene saygi gostermesini istiyorsan adamda onyargi olusturmayacaksin.
Beraber oldugum biri var ileriye dönük bi ilişki Allahin izniyle ama bi kac sorun var kafamda. Istemeye geleceklerdi babam is olmadan olmaz dedi oda idareten bi işe girdi çalıştı askere gidecekti ihtiyaçlarını karşılamak için boş kalmamak için. Bende babam bu isle tatmin olmayabilir kendi sıkıntı cekti benim cekmemi istemez falan dedim. Oda ben bizim icin çabalıyorum kimseyi tatmin etmek zorunnda degilim demişti. Bi arada evlenince ben çok sık gitmem sen gider aileni görürsün demişti sakayla karışık. Ben bunlara alindim. Bi kac gun öncede bu tarz bisey oldu yine bende sana bi daha babamla alakali sorunlarimi anlatmicam uzaklaşıyorsun ön yargıyla yaklaşıyorsun falan dedim. Tartıştık biraz. Simdi konusu açılınca laf vuruyor bana laf etmedim bişey demedim falan diyor. Yani mnasil anlatsam of gıcık oldum iştebabamla sorunlarim var biraz ama tabiiki cok seviyorum onu dertlesmek amacıyla anlatmıştım bikaç bişey babama karşı saygısızlık yaomaz sandım cok saygılı biri çünkü normalde.
Yazdığını yeni gördüm. Evt ben çok ağladım bi ara çok kötü oldum ona dayanamıyor kimsenin seni uzmesine incitmesine dayanamiyorum diyorNeden ben gidip gelmem dedi?
Acaba dusuncesi: sevdigim kizi uzen adamla pek hasir nesir olmak istemem..miki.
Cunku cok saygilidir diyorsun.
Bizim dusundugumzden daha farkli olabilir konu.
Bir daha anlatmam zaten ders oldu. Güvendiğim dağlara kar yağdı :/benden sana tavsıye aılenle ılgılı hıcbır sorununu yanstma :)
Bir daha anlatmam zaten ders oldu. Güvendiğim dağlara kar yağdı :/
benimde tecrübem oldu artıkkmseye güven yok tatlm tecrubeyle sabit :))
aynen canım bizimde 2 ayımız kaldı iş bulamazssa benmkide vermeyecek.Askerde şimdi canim gelince bulur diye umuyorum bulamazsa babam vermez zaten..
ne mezunu? neden 2 ayınız kaldı?aynen canım bizimde 2 ayımız kaldı iş bulamazssa benmkide vermeyecek.
ya öyle biri değildi lendiyle aynı yaşta yengesine bile abla diyor sonuçta yengem adıyla hitap edemem diyor. benimde en çok güvendiğim nıktası buydu saygılı efendi vs vs. buna güvenerek anlattım bi kaç bişey ama pişman etti sağolsunDaha simdiden boyle bir laf ediyorsa , eevlenince tahmin bile edemiyorum..
Ailenle olan sorunlarini asla anlatma ne simdi nede ilerde , seni anlayisla karsilayacak bir adam yok cunku karsinda..
ne mezunu? neden 2 ayınız kaldı?aynen canım bizimde 2 ayımız kaldı iş bulamazssa benmkide vermeyecek.