Ben is arıyorum çalışmıyorum. Biraz zor evet :/Siz de çalışıyor musunuz? Geçinmeniz zor mu? Nasıl?
Evet küçük gibi duruyor ama canimi sıktı acaba abartiyor muyum dedimAyrıca ben gidip gelmem demesi falan saygısızlık tek kelime ile.
Oyle mi dersin yaevlenırsenız eger bu adam aılenızle ılgılı sorun cıkartıcak gıbı geldı bana..
şimdiden böyleyse...Oyle mi dersin ya
Gereken cevabi verdim bi daha olumsuz yorum yapamaz şimdi ama düşünmesi bile zoruma gidiyor bende cok kirildim yeri geldiğinde ama asla saygısızlık yapmadim ailesinesorunlar geliyorum demez valla barizzz geliyor..
Siz de çalışıp zorluk yaşayacaksanız eğer rahat etmenizi babanız ister. Hem çalışıp hem geçip derdini düşünmek mantıksız olur bence. Ayrıca ailenize de ayıp etmiş ben olsam soğurdum direk ama siz çok seviyorsanız eğer bırakamayabilirsiniz.Ben is arıyorum çalışmıyorum. Biraz zor evet :/
Biliyorum öyle ama kinduramiyorumdaNolursa olsun onlar sizin aileniz. Laf ettirmeyin. Sevgili, koca gider aile kalır geride.
Beraber oldugum biri var ileriye dönük bi ilişki Allahin izniyle ama bi kac sorun var kafamda. Istemeye geleceklerdi babam is olmadan olmaz dedi oda idareten bi işe girdi çalıştı askere gidecekti ihtiyaçlarını karşılamak için boş kalmamak için. Bende babam bu isle tatmin olmayabilir kendi sıkıntı cekti benim cekmemi istemez falan dedim. Oda ben bizim icin çabalıyorum kimseyi tatmin etmek zorunnda degilim demişti. Bi arada evlenince ben çok sık gitmem sen gider aileni görürsün demişti sakayla karışık. Ben bunlara alindim. Bi kac gun öncede bu tarz bisey oldu yine bende sana bi daha babamla alakali sorunlarimi anlatmicam uzaklaşıyorsun ön yargıyla yaklaşıyorsun falan dedim. Tartıştık biraz. Simdi konusu açılınca laf vuruyor bana laf etmedim bişey demedim falan diyor. Yani mnasil anlatsam of gıcık oldum iştebabamla sorunlarim var biraz ama tabiiki cok seviyorum onu dertlesmek amacıyla anlatmıştım bikaç bişey babama karşı saygısızlık yaomaz sandım cok saygılı biri çünkü normalde.
Bozulmakta hakli miyim? Uzun uzun yazdim bende senin ailene kirilabilirim ama saygidda kusur etmem senin ailen benim ailem
Sogumadim desem yakan olur ama bi anda bitecek bişey degil icimdeki sevgi, kardeşlerimle iyi anlasir annem3 hediye falan alir sadece ben üzülüyorum diye icin için kizmis babama. Hata inda değil bende anlstmamaliydim hic bişeySiz de çalışıp zorluk yaşayacaksanız eğer rahat etmenizi babanız ister. Hem çalışıp hem geçip derdini düşünmek mantıksız olur bence. Ayrıca ailenize de ayıp etmiş ben olsam soğurdum direk ama siz çok seviyorsanız eğer bırakamayabilirsiniz.
Evet hataliyim o kunuda pisman oldum zaten ve ona hiç yakistiramadimDaha şimdiden, sen gidersin ben o kadar sık gelip gitmem diyorsa, ilerde ailenize karşı soğuk bir damat olacak belli. Şimdiden ailenizle olan sorunlarınızı anlatmayın derim. Hatta saygızlık yapacaksa, hiç anlatmayın. Anlatmakla hata etmişsiniz.